Natalyuska Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 09:35 #1 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 09:35 Як на Вашу думку, чи потрібно довіряти кадровим агентствам при пошуку роботи?
IncvizitoR Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 09:44 #2 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 09:44 Довіряти але провіряти. В цьому розділі є пару тем в яких обсуждалися кадрові агенства. Є лохотрони є порядні. Сам знаходив роботу завдяки кадровим, знайомі теж знаходили, разом з тим є масса кидалів в кадровому бізнесі. Актуальною інформацію про порядних агенств не володію, хай хтось підкаже.
PR-Nick Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 09:59 #3 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 09:59 Була вже ця темаЗі свого досвіду скажу, що одна з кадрових агенцій, знайшла моє резюме в неті, під нього вакансію керівника середньої ланки та запропонувала мені.
Phoinix Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 10:09 #4 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 10:09 Колись теж користувався їхніми послугами але результату не було ніякого від їх роботи. Відправляли на співбесіду кажучи що там норм. ЗП а на місці тобі кажуть що будеш мати мінімалку.
Lyusya Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 11:01 #5 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 11:01 Теж маю негативний досвід співпраці з кадровим агенством. Відправляли на співбесіди по оголошеннях, які знаходили в газетах, або й взагалі за адресою, яку давали, такої організації ніколи й не було. Хоча декому більш щастить з агенством, яке дійсно допомагає з пошуком роботи.
Rusya Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 12:22 #6 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 12:22 І у мене такий же досвід спілкування з ними... "заплати і можеш бути вільний" - девіз кадрового агенства...
romarker Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 12:58 #7 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 12:58 А в мене навпаки, кадрове агенство знайшло мені роботу, попередньо нічого не платив, пропрацював 2 місяці, подзвонили з кадрового запитали чи подобається робота, якщо ні то будуть іншу шукати. Робота мені підійшла, заплатив кадровому 50% з першої зарплати (по договору) і працюю собі без проблем.
ArcMa4o Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 13:17 #8 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 13:17 А в мене навпаки, кадрове агенство знайшло мені роботу, попередньо нічого не платив, пропрацював 2 місяці, подзвонили з кадрового запитали чи подобається робота, якщо ні то будуть іншу шукати. Робота мені підійшла, заплатив кадровому 50% з першої зарплати (по договору) і працюю собі без проблем.в якому ти був?? думаю теж піти в кадрове)
sweetlena Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 13:42 #9 Опубліковано 2 Листопада, 2010 в 13:42 І у мене такий же досвід спілкування з ними... "заплати і можеш бути вільний" - девіз кадрового агенства...Цілком згодна, тим більше, що в кадрові зараз "переназиваються" і агенства нерухомості, бо в тій нерухомості руху ніякого, от і беруться за все, що можна: пошук роботи, яку ніхто не шукає; страхові послуги; рекламні послуги...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.