Перейти до змісту

Сварка Козюри в міській раді з приводу ціни на проїзд!

koziura

Рекомендовані повідомлення

Якщо для Вас забагато букв (тим самим відмовляєтеся читати аргументи, а далі продовжуєте робити висновки "від балди") і Ви не вмієте розставляти елементарні розділові знаки в тому, що пишете, - то це яскраво Вас характеризує (аж ніяк не позитивно). Думаю, моя розмова з Вами уже закінчена з огляду на згадане вище. І якщо РІШЕННЯ СУДУ - це для Вас лише хотіння, то, перепрошую, не уявляю, що таке РЕЗУЛЬТАТ. Схиляю голову над вашою інтелектуальною вищістю.

Сразу видно -человек впервые в интернете и не понимает значение всех слов-Вам же сказали много слов скипнуто и это не = много букв, это означает что пропущено много текста или вас молодых английскому в школе не учили.Знаки препинания в инете уже не ставят даже яростные фанатики чистой грамматики.

Сам факт создания темы доказывает ее популистскую природу-ну зачем нам эта ссора Козюры с Шыбой-все уже давно знают о споре вокруг тарифов.Так нет-надо было втулить еще одну тупую тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

Йдіть і пишіть заяву в прокуратуру, що Ваші права порушують. Чому сидите?!

хочется "дёшево выехать" на других...

а чтож топикстартер, или сам Козюра не написал заявление в прокуратуру?

или он вы(обое) маршрутками не пользуетесь?

уже закінчена з огляду на згадане вище. І якщо РІШЕННЯ СУДУ - це для Вас лише хотіння, то, перепрошую, не уявляю, що таке РЕЗУЛЬТАТ. Схиляю голову над вашою інтелектуальною вищістю.

тю,

решение какого суда?

апелляцию подать разве нельзя?

или это уже "решение окончательное и обжалованию не подлежит"? :)

если сайт "суда" не на укозе, а то сайт Козюры с текстом решения суда мне что-то не внушает доверия

1. Ніхто за рахунок інших виїжджати нікуди не хоче.

2. Заяви в прокуратуру написані. Допомагали і писати тим, хто приходив до нас та просив і їм допомогти з цим.

3. Я їжджу маршруткою, бо на авто заробити чесною роботою не кілька місяців не вийде. Андрій має власну фірму і може дозволити собі їздити на авто.

4. Читайте уважніше рішення суду: це вже й була апеляція! (Недарма для Вас - "многобукоф" - це вже аргумент проти).

5. Андрій - юрист і чудово знає, чим карається підробка документів. Це тільки Вам могло прийти таке в голову. Якщо є сумніви - звертайтеся в канцелярію суду: в документі є всі дані, які необхідні, щоб ідентифікувати документ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавився що ж Козюра конкретно пропонує. Так і ніде не найшов. Найшов багато води, що після обрання - буде добре, от тільки як і кому?? :rolleyes:

Більше на цей смітник відповідати не буду, треба працювати.

А іншим пропоную думати головою, а не підхоплювати чужі думки і жити тільки ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Заяви в прокуратуру написані. Допомагали і писати тим, хто приходив до нас та просив і їм допомогти з цим.

если написаны:

- входящие номера в студию

- смысла писать ищё? чтобы пошуметь?

сделали работу ТИХОНЬКО, и ждите результата ТИХОНЬКО

а то сколько шума аж противно

4. Читайте уважніше рішення суду: це вже й була апеляція! (Недарма для Вас - "многобукоф" - це вже аргумент проти).

апелляцию на апелляцию нельзя?

вишестоящего суда нет разве?

ни разу не юрист... наверное поэтому мне и тяжело понимать бредятину

Найшов багато води, що після обрання - буде добре, от тільки кому?? :rolleyes:

интересно....

а если не выберут - он как честный кандидат застрелится?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сразу видно -человек впервые в интернете и не понимает значение всех слов-Вам же сказали много слов скипнуто и это не = много букв, это означает что пропущено много текста или вас молодых английскому в школе не учили.Знаки препинания в инете уже не ставят даже яростные фанатики чистой грамматики.

Якщо Вам цікаво: я вебмастер, дизайнер, веб-програміст та оптимізатор і працюю в Інтернеті уже далеко не перший рік. Англійською мовою володію вільно (вчився в ліцеї з поглибленим вивченням англійської мови). Маю повну вищу освіту, викладаю в університеті, навчаюся в аспірантурі. За освітою - лінгвіст. І чудово знаю, что таке етика в інтернеті. Мова в цьому випадку йде виключно про невикористання великих літер у тексті, а не елементарних ком, які, на відміну від англійської мови (звідки й походить так звана "інтернет-етика"), в російській та українській мовах мають велике значення, бо кардинально можуть міняти зміст речення та негативно впливають на сприйняття тексту загалом. Зазвичай я не використовую великих літер, але вирішив виключно з поваги до співрозмовників не порушувати норми чинного правопису в цій темі. Суміш різномовної лексики - це не одне з правил цієї мережевої етики: там йдеться виключно про використання часто вживаних абревіатур, а не транслітерування всіх підряд іншомовних слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если написаны:

- входящие номера в студию

- смысла писать ищё? чтобы пошуметь?

сделали работу ТИХОНЬКО, и ждите результата ТИХОНЬКО

Я номери не записував - нема такої необхідності. Заяв як мінімум десяток є. Смисл писати ще? А все просто: прокуратура не спішить виконувати свою роботу або виконує її дуже повільно (усі ж ви спішите страшенно та жалієтеся, чому так довго тягнуть це діло, от тому й, зробивши роботу, ніхто сидіти і "ТИХЕНЬКО" чекати не хоче, бо тільки прокльонів у свою адресу можна набратися від особливо вдячних). А коли заяв більше - не звертати довго увагу на це ніхто не зможе, навіть прокуратура, яка, до речі, обіцяла вже взятися за діло та перевіряти маршрутки, але повторювати десятки разів те саме я не хочу, тому перечитайте уважно всю тему, зайдіть на сайт Андрія Козюри, перечитайте коментарі до теми про проїзд, прочитайде Постанову суду, а тоді пишіть сюди, якщо будуть ще якісь питання чи зауваження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавився що ж Козюра конкретно пропонує. Так і ніде не найшов. Найшов багато води, що після обрання - буде добре, от тільки як і кому?? :rolleyes:

Більше на цей смітник відповідати не буду, треба працювати.

А іншим пропоную думати головою, а не підхоплювати чужі думки і жити тільки ними.

Ви зайдіть у громадську приймальню Андрія Козюри і Вам дадуть "Прагматичний курс", де розписано, що потрібно зробити в місті. Там написано все конкретно: і про фонтани, і про перехід через залізницю і ще купу іншого. Якщо Ви кажете, що шукали, то шукали погано.

P.S. Я теж уже в гілку не писатиму, а краще працюватиму, а то переливати з пустого в порожнє - марна трата часу, якого у мене, на жаль, і так нема. Усім щасти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я останній раз пишу в цьому пості :D

Шановний пане представник кандидата.

Не треба сприймати так болісно критику, оскільки Ваш кандидат всю свою передвиборчу кампанію побудував на критиці однієї людини. Уявіть як йому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не читав того всього, що написано зверху, але висловлю свою думку, більшість маршрутних таксі у власності приватних підприємців, і я думаю не суду вирішувати по чи пану Козюрі, за скільки їм перевозити пасажирів. Нема чого рахувать чужі гроші, заробляйте свої. Дорого маршрутка - їздіть на тролейбусах, дорого тролейбус - ходіть пішком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і знову не той народ, який треба владі.

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сам чув від Козюри - вся суть "скасування" судом проїзду за 2 гривні - у недотриманні процедури при прийнятті владою нових тарифів.

Почекайте трохи і Шиба, чи хто там після нього, проведуть ухвалення 2-гривневих тарифів по процедурі. З "громадськими слуханнями" і всім, що положено. І будете далі їздити, як і зараз - по 2.

Де ви бачили, щоб у нас в країні щось так стрімко дешевшало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє, я не поняв, чьо всім відповідають, а моє скромне питання проігноровано? ;)

те, що в Козюри спільний бізнес з Володимиром Романюком не заважає йому бути опонентом Миколі Романюку?

ох, пане  koziura віртуальний, ви граєте проти шефа своїми коментами, від цього може залежати, чи я за нього проголосую, а ви от так якось вибірково і непрофесійно захищаєтесь ;)

сам Андрій вміє дуже красіво і віртуозно спригувати з незручних запитань, ібо юрист толковий все-таки, якщо до суботи якихось явно негативних фактів не повідомлять, все ж буду за нього, а шо дєлать? кращого нікого не знайшов поки в списку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я останній раз пишу в цьому пості :D

Шановний пане представник кандидата.

Не треба сприймати так болісно критику, оскільки Ваш кандидат всю свою передвиборчу кампанію побудував на критиці однієї людини. Уявіть як йому.

Тільки не треба так активно захищати вашого начальника, брехуна Шибу. Роботу, пане Юрію, дає вам не Шиба, а міська громада.

Ви говорите про менеджмент. Шиба показав повну відсутність таких якостей у нього. Вся його каденція - це владні "судороги". Жодної системності і принциповості.

Чи це, мо", у всіх працівників мерії до 29-го числа завдання - захищати в Інтернеті свого шефа? Подумайте про завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

koziura, ну так скажиш чому пан Андрій Козюра не платить за комунальні послуги? Чи це тепер називається "відсутність старих совковських стереотипів"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

много букв скипнуто

я кто тому веду что нужно хвастаться результатом а не хотением

Якщо для Вас забагато букв (тим самим відмовляєтеся читати аргументи, а далі продовжуєте робити висновки "від балди")

Это наверное высшее знание английского языка,ага ок

Якщо Вам цікаво: я вебмастер, дизайнер, веб-програміст та оптимізатор і працюю в Інтернеті уже далеко не перший рік. Англійською мовою володію вільно (вчився в ліцеї з поглибленим вивченням англійської мови). Маю повну вищу освіту, викладаю в університеті, навчаюся в аспірантурі. За освітою - лінгвіст.

Мне не интересно ,потому что я сам:лингвист,немножечко программист,любитель научной фантастики,файр маг,и представитель НДО.Учился в лингвистической гимназии з углубленным изучением английского и права.И таки у меня полная лингвистическая вышка(О.О. не даст соврать)...-НО КОМУ ДО ЭТОГО ДЕЛО.

То что у вас с грамматикой хорошо-это отлично.Но это не значит что ее отсутствие может стать аргументом в спорах,особенно в инетах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли заяв більше - не звертати довго увагу на це ніхто не зможе, навіть прокуратура, яка, до речі, обіцяла вже взятися за діло та перевіряти

люди пишут заявы, борются - а если получится... кто добился? Козюра :)

p.s. ехал сегодня в маршрутке, 2 грн

так что "Сварка Козюри в міській раді з приводу ціни на проїзд" - дешовые безрезультатные понты

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєш, Valyanok, є люди які просто вросли корнями у своє "керівне крісло" і що далі свого кабінету його не гребе. І керівник з нього ніякий, зате 20 років на "керівній посаді".

А є люди, які НАВІТЬ НЕ МАЮТЬ ЗМОГИ реалізувати свої керівні здібності.

В кого там є досвід керування містом?? -Ні в кого. Як і керівного досвіду. Керувати підприємством - не керувати містом.

Перед виборами всі намагаються доказати свою святість та невинність.

Принаймні обирати слід серед тих, хто менше себе замарав

А ви впевнені що Козюра чистий на руку? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1288288356' post='591750']

о тут, між іншим, те саме пишуть

не знаю-не знаю, але всю свою мерську компанію на 50 копійках побудувати - імхо - нонсенс.

Якщо написане в цій статті правда, то це стане початком кінця політичної кар'єри Козюри. Тому щось не дуже віриться, що Андрій так тупо підставиться.

Будемо чекати розв'язку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть будь ласка, а хто з вас нехоче їздити по 1,50грн. - особливо коли на протязі дня потрібно проїхатись разів десять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Вам цікаво: я вебмастер, дизайнер, веб-програміст та оптимізатор і працюю в Інтернеті уже далеко не перший рік....

але ніхто не застрахований від помилок.

kozjura.png

неважно орфорграфічні, чи політичні.

http://www.reyestr.court.gov.ua - ось є ресурс на якому викладають судові рішення. 14.10.2010 року, в Львівському апеляційному адміністративному суді не приймалось ніяких рішень.

Screenshot-2.png

п.с.все частіше і частіше згадую Лупана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1288300737' post='591953']

взагалі то ресурс досить чорнушний, і багато хто в кулуарах повязує його із містером бондарем.

цілком показовим може бути навіть те, що з тих пір як останній закінчив свою мерську кампанію,

так більше жодної новини і не з'явилося :)

Уху, я читав коментарі )))

А от набрати номерок і взнати хоча б чи це суд було б цікаво ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо написане в цій статті правда, то це стане початком кінця політичної кар'єри Козюри. Тому щось не дуже віриться, що Андрій так тупо підставиться.

а может он решил что еще 5ть лет в "міскраді" стоят какой то там карьеры...

а через 5ть лет все всё забудут, и модно будет поновой бороться за чтото....

А от набрати номерок і взнати хоча б чи це суд було б цікаво ;)

просто неясно что спрашивать :(

не думаю что они помнят на память все решения и сомниваюсь что Козюра им что то говорит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.reyestr.court.gov.ua - ось є ресурс на якому викладають судові рішення. 14.10.2010 року, в Львівському апеляційному адміністративному суді не приймалось ніяких рішень.

не хочу захищати "потрібну Луцьку нову відповідальну владу", але на тому сайті останні викладені рішення Львівського апеляційного адміністративного суду датовані 21.09.2010 р....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Теперь же решился он во что бы то ни стало добраться до таможни, и добрался. За службу свою принялся он с ревностью необыкновенною. Казалось, сама судьба определила ему быть таможенным чиновником. Подобной расторопности, проницательности и прозорливости было не только не видано, но даже не слыхано

Честность и неподкупность его были неодолимы, почти неестественны.

Такая ревностно-бескорыстная служба не могла не сделаться предметом общего удивления и не дойти наконец до сведения начальства. Он получил чин и повышение и вслед за тем представил проект изловить всех контрабандистов, прося только средств исполнить его самому. Ему тот же час вручена была команда и неограниченное право производить всякие поиски. Этого только ему и хотелось. В то время образовалось сильное общество контрабандистов обдуманно-правильным образом; на миллионы сулило выгод дерзкое предприятие. Он давно уже имел сведение о нем и даже отказал подосланным подкупить, сказавши сухо: «Еще не время».

Получив же в свое распоряжение все, в ту же минуту дал знать обществу, сказавши: «Теперь пора». Расчет был слишком верен. Тут в один год он мог получить то, чего не выиграл бы в двадцать лет самой ревностной службы."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки не треба так активно захищати вашого начальника, брехуна Шибу. Роботу, пане Юрію, дає вам не Шиба, а міська громада.

Ви говорите про менеджмент. Шиба показав повну відсутність таких якостей у нього. Вся його каденція - це владні "судороги". Жодної системності і принциповості.

Чи це, мо", у всіх працівників мерії до 29-го числа завдання - захищати в Інтернеті свого шефа? Подумайте про завтра.

Да, блін. Я трохи перестарався.

Ніхто нікому завдання не давав і я зовсім не тримаюся зубами за свою посаду.

Моя позиція така: я вважаю що жоден з кандидатів не спроможний зробити якісь кардинальні зміни в Луцьку. В тому числі і діючий мер. Може бути тільки гірше. Мені Шиба подобається як людина, інтелігент, освічена і цікава особистість. Це моя думка, позиція, я маю на неї право і я її відстоюю.

Який керівник - не знаю. Між ним і мною два поважних начальника. Від них більше проблем. Тому я і не впевнений, що всьому вина - міський голова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...