Перейти до змісту

Сварка Козюри в міській раді з приводу ціни на проїзд!

koziura

Рекомендовані повідомлення

Знаєш, Valyanok, є люди які просто вросли корнями у своє "керівне крісло" і що далі свого кабінету його не гребе. І керівник з нього ніякий, зате 20 років на "керівній посаді".

А є люди, які НАВІТЬ НЕ МАЮТЬ ЗМОГИ реалізувати свої керівні здібності.

В кого там є досвід керування містом?? -Ні в кого. Як і керівного досвіду. Керувати підприємством - не керувати містом.

Перед виборами всі намагаються доказати свою святість та невинність.

Принаймні обирати слід серед тих, хто менше себе замарав

нічого, якщо я сам себе процитую (з іншої теми):

Козюра - балабол. Так критикувати мера за все, за ЛПЕ зокрема, і так облажатись, коли журналісти запропонували йому покерувати ЛПЕ, так поморозитись. Це Ющенко "местного разлива".

Та що там говорити: немає за кого голосувати. Буду обирати менше зло, кого? ще не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

ей, ухнэм! Друззя, зі всіх, хто тут піарився, цьому кандідату намйенше дісталось. Щітаю, нєдаработка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найгірше те, що він позиціонує себе як кандидат від демократичних сил, а тим не менше постійно обсирає іншого кандидата від демократичних сил, тим самим даючи великий шанс кандидату від провладних сил.

А про досвід ви даремно.

Є немало ефективних менеджерів, які зарекомендували себе будучи на посадах керівників виконавчих органів, або окремих комунальних підприємств.

Керувати приватною фірмою і державною/комунальною установою - це дві АБСОЛЮТНО РІЗНІ РЕЧІ!!!!!

Мер не має бути ні юристом, ні архітектором, ні танцором (бо є юридичний відділ, відділ архітектури і управління культури, в яких є свої професіонали). Мер має бути управлінцем (менеджером).

Переконайте мене, що козюра - ефективний менеджер, який керував одночасно хоча б кількома десятками людей і робив це якісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найгірше те, що він позиціонує себе як кандидат від демократичних сил, а тим не менше постійно обсирає іншого кандидата від демократичних сил, тим самим даючи великий шанс кандидату від провладних сил.

А демократ демократа не демократить? )))

Доречі чому це провладні вже не демократичні? Ще ж не було зміни :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вопрос может показаться риторическим-Какие полит силы вы представляете?И зачем людям это смотреть-уже и так за гланды этого политического гуано насмотрелись.А решение которое ,чисто популистское,принятым никак не будет-хотелось бы чтобы цены формировали экономисты, а не политики в кулуарах перед священным 31 числом

Представник Андрія Козюри - про це вже колись ішлося на форумі. Перепрошую, образа опонента - це Ваш власний стиль спілкування? Справді те, чим варто пишатися освіченій людині :) А рішення, до Вашого відома, не популістичне: усе прораховували економісти, а не політики, тому й суд вирішив скасувати незаконні рішення. Звісно, це вже ваше власне право - платити 2 гривні за послуги, які коштують 1,50 грн. Але для багатьох - різниця у 25% старого місячного бюджету на проїзд - це не такі вже й малі гроші. І, до речі, суд з приводу цін на проїзд подавали не місяць тому, а більше року тому, коли про вибори і не йшлося. Суд затягувався опонентами Козюри, і це ще диво, що рішення винесли 14 числа (а не 31, як Ви, шановний, зазначаете). Тому перш, ніж ображати людей і шукати в них вади, видлубайте колоду з власного ока.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Songoku, Як в бочку перднув.

Господарник буде господарювати - тринькати гроші. І їх ще потрібно і правильно використати. Потрібно , а особливо у наш час, знати законі і вміти їх обходити та використовувати.

Вже в нас був господарник, гарна центральна вулиця, а коли звернути з неї на 5 метрів в сторону - гори гівна. Ні доріг, ніфіга.

Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.

Вельмишановний Zheny@

Я просто провів аналогію, а Ви з цього зробили щось цікаве.

От тому і то "гори гівна" із-за того що трахторист при владі, який навіть нерозуміє що навколо нього відбувається. Може підемо далі і на всі посади посадимо не професіоналів, а людей із інших галузей і будемо продовжувати цей "Лабораторний дослід" над людьми...

Яка практика у Козюри??? Він ефективний керманич?

3.ЬІ. А Ваша відповідь з "слинкою" досить серйозно підняла настрій. Шкода що навіть не орієнтуєшся чим займався "улюбленець" :smile3:

2 Mr. Ves Нажаль таких немає. Тобто щоб професіонали, працювали не на політичну карєру і т.д. Серед усіх кандидатів просто немає, їх акуратно вивели з системи, щоб не заважали!

2vampirich

Ще сам поки молодий, але в тому і проблема мого покоління, ми амбітні, нічого не хочемо робити, а головне не маємо міри! І ми гірші за попереднє покоління, бо ми думаємо що знаємо все, при цьому неуки і так і керуємо!

2all

Я ні за кого, просто так сталося, що ми допустили до того - що у політику йдуть лобіювати свою справу, а не наші з Вами інтереси!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь прочитавши останній пост згадався СССР, коли по пропаганді в верхах міг бути і тракторист і доярка.

Містом повина керувати людина яка тямить в господарській діяльності, в менеджменті підприємтва, при цьому нелегкої галузі, де треба щодня виживати і витягувати підприємство.

А що зможе Юрист чи трахторист??? Правильно імпонувати :rolleyes:

Андрій має власну справу - називається вона "Ліга права", тому проблем з менеджментом у нього не було і навряд чи колись буде. А людина, яка пов'язана з так званою "господарською діяльністю" насамперед буде залучати кошти на розвиток власної "господарської діяльності", не оцінюючи навіть наслідків. Ви хоч знаєте, скільки мільйонів кредитів набрилася теперішні керівники? Близько 90 мільйонів, які нема як повернути. І найцікавіше, ніхто за це не хоче відповідати, тому посада мера - не такий уже й великий виграш, а радше навпаки, бо комусь доведеться розгрібати ті завали. Бодай один інший представник влади, який має хоч якісь права, старався щось зробити? Почитайте, скільки звернень депутатський було від Андрія Козюри, запитайте людей про їх враження від спілкування з Андрієм. Звісно, не тих, які приходять просити гроші на встановлення пластикових вікон і т.д. - кожному не допоможеш - грошей світу не вистачить, якщо задовільняти забаганки кожного. Але бодай один депутат спробував знизити якісь тарифи до економічно обґрунтованого рівня? Жоден. Всі поки піднімали. От, на жаль, тарифи ці не зовсім економічно обґрунтовані, а так само завищені, як і всі інші ціни на практично всі товари.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о, не встиг спитати Козюру в чаті на Волинських новинах, спитаю представника:

те, що в Козюри спільний бізнес з Володимиром Романюком не заважає йому бути опонентом Миколі Романюку? ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, і як людина, мені Козюра імпонує більше, ніж...

Слабо ти його знаєш!

А Ви добре знаєте? :) А я знаю доволі добре. Не скажу, що він зовсім білий і пухнастий - таких людей не буває - але поки він відповідав за свої вчинки і намагався зробити щось хороше. Таких намірів я не бачив практично у жодного політика.

P.S. Не люблю, коли люди роблять висновки тільки тому, що їм так подумалося чи здалося. Повне узагальнення завжди дає похибку. Щоб робити висновки, треба спочатку мати інформацію, з якої щось можна виснувати. І бажано це робити з інформації з власного довсіду, а не з того, що почули за переказами від інших (чули таку гру - "зіпсований телефон"?).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(чули таку гру - "зіпсований телефон"?).

это намёк что мы все тут падонки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карашо, тоді спитай у нього чому він такий відповідальний не платить за комунальні послуги де заборгованість вже біля 5000 грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую Zheny@, в тому плані, щоб влада складалася з молодих людей, а не зі старих просякнутих "совком" людей, які всьо через связі рішають, і в яких менталітет "аби щось стирити"

модші теж таким зараз страждають, але є шанс що не всі

(це не підтримка конкретно Козюри - це просто надоїли одні і ті ж морди, які час від часу лише кріслами міняються, а в результаті при владі одні й ті ж)

Хто не ризикує - той живе, як і жив раніше (усіх влаштовує їхнє життя?). А молодим треба давати шанс. Це, звісно, не гарантія, що все зміниться на краще, але доки є молодий запал, розум і бажання щось робити на краще, - не варто ігнорувати це. Це моя власна думка, а не пропаганда. Я пропагандою не займаюся, а висловлюю тільки свій погляд на слова інших, які стосуються Андрія Козюри чи політиків загалом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на краще, але доки є молодий запал, розум і бажання щось робити на краще, - не варто ігнорувати це. Це моя власна думка, а не пропаганда. Я

есть желание кричать одно когда на самом деле есть не так...

кричим о 1.5, а платим по 2

но кричим, ох как кричим...

и кто он после этого?

нужно было доделать до конца и потом сказать - да, это я сделал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.

Козюра хоче бути мером. Все інше - побічний ефект його діяльності.

Молодість не робить його перспективним і прогресивним.

Молодість - це вже відсутність старих совковських стереотипів. Це чималий плюс. Молодість - це відсутність багатьох поганих речей, яких людина елементарно не вспіває навчитися. Це теж плюс.

Якби людина не мала стимулу щось робити - вона би не робила. Навіть якщо й у цьому випадку бажання бути мером - це стимул, то що тут дивного, якщо серед так званих "побічних наслідків" - встановлення дитячих майданчиків, зменшення ціни на проїзд та купа інших речей? Особисто я не проти таких побічних дій чи ефектів, навіть якби вони були тимчасовими. Інші претенденти й цього не зробили. А те, як вони ставляться до Андрія - подивитеся сьогодні в новинах на Аверсі. І те, які у них аргументи. А тоді подумайте, за кого варто голосувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Представник Андрія Козюри - про це вже колись ішлося на форумі. Перепрошую, образа опонента - це Ваш власний стиль спілкування? Справді те, чим варто пишатися освіченій людині :) А рішення, до Вашого відома, не популістичне: усе прораховували економісти, а не політики, тому й суд вирішив скасувати незаконні рішення. Звісно, це вже ваше власне право - платити 2 гривні за послуги, які коштують 1,50 грн. Але для багатьох - різниця у 25% старого місячного бюджету на проїзд - це не такі вже й малі гроші. І, до речі, суд з приводу цін на проїзд подавали не місяць тому, а більше року тому, коли про вибори і не йшлося. Суд затягувався опонентами Козюри, і це ще диво, що рішення винесли 14 числа (а не 31, як Ви, шановний, зазначаете). Тому перш, ніж ображати людей і шукати в них вади, видлубайте колоду з власного ока.

Дорогой мой гражданин ,мне страшно хочется узнать чьими экономистами и увидеть их обсчеты.Я могу счас на калькуляторе посчитать,поставить печать и сходить немножко в суд.

И шо такое ,где я кого обидел,покажите мне краем пальца кудой я Вас оскорбил,матов я не говорил,мать вашу не вспоминал,правил форума не нарушал.

И хватит пудрить народу пейсы,свои мыслишки держите подальше от этого девственного форума,а если нет то прыгайте головой в навоз, авось полегчает.(вот это уже попахивает оскорблением, но не очень )

Забаньте кто нибудь этих демагогов и дело в кипе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Mr. Ves Нажаль таких немає. Тобто щоб професіонали, працювали не на політичну карєру і т.д. Серед усіх кандидатів просто немає, їх акуратно вивели з системи, щоб не заважали!

Та є, от тільки їх політичний життєвий цикл чудово описаний цитатою таксиста з кс Брат 2 про морди, які в екран через пів року не поміщаються. :_38:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и кто он после этого?

Зайдіть на сайт Андрія Козюри, почитайте коментарі до теми з проїздом, а тоді робіть висновки. Як мінімум нерозумно звинувачувати людей у чомусь "від балди". Це, до речі, ще й неетично. А тоді ще прочитайте саме рішення суду. Щось там написано незрозуміло? Знається, чорним по білому написано, які тарифи на проїзд у Луцьку. А те, що перевізники не хочуть виконувати рішення суду (до речі, це тягне за собою кримінальну відповідальність і карається штрафом у розмірі від 500 до 1000 неоподаткованих мінімумів, тобто від 8500 грн. до 17000 грн., або позбавленням волі терміном до 3 років) - це вже справа прокуратури. Йдіть і пишіть заяву в прокуратуру, що Ваші права порушують. Чому сидите?! Чекаєте, що за Вас усе зроблять інші? Люди приходять у приймальню та фірму Андрія Козюри та питають, як написати скаргу. Може, попросите їсти Андрія Вам зробити? Чи квартиру поприбирати? Знаєте, мене виводять люди, які тільки й чекають манни з неба, щоб усе зробили за них, а потім ще й з ложечки накормили. Вам уже зробили всю справу, що стосувалося закону. Від Вас вимагається тільки не сидіти тут в неті і ляпати язиком на форумі, а піти й написати скаргу, що Вас обкрадають. Ви це зробили?! Якщо не зробили, то чому ще й дорікаєте іншим, що вони недоробили для Вас щось?! Ви самі добиваєтеся виконання законів нашими посадовцями?! Що Ви особисто для цього зробили крім необґрунтованих образ в адресу інших на форумі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2koziura

Андрій має власну справу - називається вона "Ліга права", тому проблем з менеджментом у нього не було і навряд чи колись буде.

Я взагалі то критикував Шибу і його неадекват. Але відать "на злодію шапка горить" і Ви свого товариша відмиваєте наперед!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А демократ демократа не демократить? )))

Доречі чому це провладні вже не демократичні? Ще ж не було зміни :)

Він сам...

http://www.volynnews.com/news/city/mykola_didukh_zustrivsya_z_kandydatamy/

"Метою зустрічі було висунення єдиного кандидата на противагу провладного"

А тепер скажіть: чий Козюра технічний кандидат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и кто он после этого?

Зайдіть на сайт Андрія Козюри, почитайте коментарі до теми з проїздом, а тоді робіть висновки. Як мінімум нерозумно звинувачувати людей у

<skip>

на форумі?

много букв скипнуто

я кто тому веду что нужно хвастаться результатом а не хотением

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переконайте мене, що козюра - ефективний менеджер, який керував одночасно хоча б кількома десятками людей і робив це якісно.

Ефективний менеджер уже тому, що його справа йде успішно, що на нього працюють люди і доволі злагоджено, у штабі в нього нема людей, яким ще досі ввижається в мріях СРСР, або людей, які працювали прибиральниками чи доярками все життя та не мали жодної освіти. Я не агітую за те, щоб ви за нього голосували: Вам самим обирати, за кого віддавати свій голос. Я виключно висловлюю свою думку з цього приводу, а також не даю необґрунтовано заляпати брудом людей, коли вони того не заслуговують. Звісно, все це на мою власну думку. І все виключно з мого власного досвіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и кто он после этого?

Зайдіть на сайт Андрія Козюри, почитайте коментарі до теми з проїздом, а тоді робіть висновки. Як мінімум нерозумно звинувачувати людей у

<skip>

на форумі?

много букв скипнуто

я кто тому веду что нужно хвастаться результатом а не хотением

Якщо для Вас забагато букв (тим самим відмовляєтеся читати аргументи, а далі продовжуєте робити висновки "від балди") і Ви не вмієте розставляти елементарні розділові знаки в тому, що пишете, - то це яскраво Вас характеризує (аж ніяк не позитивно). Думаю, моя розмова з Вами уже закінчена з огляду на згадане вище. І якщо РІШЕННЯ СУДУ - це для Вас лише хотіння, то, перепрошую, не уявляю, що таке РЕЗУЛЬТАТ. Схиляю голову над вашою інтелектуальною вищістю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2koziura

Андрій має власну справу - називається вона "Ліга права", тому проблем з менеджментом у нього не було і навряд чи колись буде.

Я взагалі то критикував Шибу і його неадекват. Але відать "на злодію шапка горить" і Ви свого товариша відмиваєте наперед!

Я не працюю на мийці. А перед тим, як називати когось злодієм, Ви би хоч один доказ дали. Шановні, попрошу не кидати слова на вітер, якщо у Вас нема чим підтвердити їх. Шкода, що у нас поки не так, як у Європі, де за наклеп люди звикли відповідати.

"Краще виправдати злодія, ніж засудити невинного", - це один із принципів судочинства. Від Вас не отримав жодних доказів вини Андрія бодай у чомусь, тому вважаю Вас людиною, яка засуджує невинного.

І перепрошую за свою помилку: я неправильно зрозумів Вашу критику та сприйняв її в адресу Андрія Козюри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то Зевс правий, нам не потрібен мер який буде юридично все грамотно робити, але далі цього поля справа буде стопоритися.

2koziura

Ви ж самі кандидата і топите своїми відповідями :smile-zachot:

Я не працюю на мийці. А перед тим, як називати когось злодієм, Ви би хоч один доказ дали. Шановні, попрошу не кидати слова на вітер, якщо у Вас нема чим підтвердити їх. Шкода, що у нас поки не так, як у Європі, де за наклеп люди звикли відповідати.

Ага треба було компромат збирати! :P

Ага якби в Нас як у Європі розслідували і сажали, то і за просто "от балди" наклепи б саджали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йдіть і пишіть заяву в прокуратуру, що Ваші права порушують. Чому сидите?!

хочется "дёшево выехать" на других...

а чтож топикстартер, или сам Козюра не написал заявление в прокуратуру?

или он вы(обое) маршрутками не пользуетесь? :)

уже закінчена з огляду на згадане вище. І якщо РІШЕННЯ СУДУ - це для Вас лише хотіння, то, перепрошую, не уявляю, що таке РЕЗУЛЬТАТ. Схиляю голову над вашою інтелектуальною вищістю.

тю,

решение какого суда?

апелляцию подать разве нельзя?

или это уже "решение окончательное и обжалованию не подлежит"? :)

если сайт "суда" не на укозе, а то сайт Козюры с текстом решения суда мне что-то не внушает доверия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...