Перейти до змісту

Кого обирає форум в мери міста?

invited

271 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

невеличкий екзет-пол за 2 тижні до виборів...

ті що не помістились:

Таїсія Баторевич, 1956р Селянська партія

Сергій Денисов, 1977р Комуністична партія

Любов Івевакова, 1956р Аграрна партія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь

мдя, останній кандидат ващє нікому невідомий, передостанній хоча б відомий на Волині поет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце так Шиба і не попав в список :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нужно было самых "непроходных" выкинуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, список якийсь мутний :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да уж половинна не "понятно" хто, і серед них потрібно обирати мера :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво поставлене запитання в голосувалці, я от ВІДДАТИ ВСЕ не готова ні за кого, а голосувати буду за Романюка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво поставлене запитання в голосувалці, я от ВІДДАТИ ВСЕ не готова ні за кого, а голосувати буду за Романюка

та се так би мовити по приколу :0011: "Віддати все..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартер, мля! Нафіга було робити голосувалку, якщо в неї "не влізло" 2 кандидати з далеко не найменшими рейтингами!? :angry:

якщо є обмеження в к-сті варіантів вибору - заміни тьорх "найвідоміших" на:

Олександр Чижик (Пора)

Богдан Шиба (За Україну)

Інший кандидат

І про варіант "Проти всіх" не зубудь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нужно было самых "непроходных" выкинуть

а тут пойми хто самий непрохідний:)

Топікстартер, мля! Нафіга було робити голосувалку, якщо в неї "не влізло" 2 кандидати з далеко не найменшими рейтингами!? :angry:

якщо є обмеження в к-сті варіантів вибору - заміни тьорх "найвідоміших" на:

Олександр Чижик (Пора)

Богдан Шиба (За Україну)

Інший кандидат

І про варіант "Проти всіх" не зубудь...

ціхо ціхо працюємо над цим:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ви не готові за декого віддати все, то дехто прийде і забере те все сам... (це просто як епіграф).

Гадаю, що з найбільш вірогідних топ кандидатів - це Романюк та Шиба.

На мій погляд тут є плюси та мінуси. Не претендую стовідсоткову правоту, втім:

Романюк:

+ Господарник (головував в держадміністрації)

+ Фінансист (голова відділеня приватбанку, а можливо це його мінус, посадить всіх на приватбанк... )

+ Статечний (це головний козир у нашої слабкої половини)

+ В скандалах і пянках не замішаний або не помічений (поки що).

- З виду людяний але досить жорсткий і непідступний у спілкуванні (за чутками).

- Комсомольско-комуністичне минуле сказується у методах керування (кажуть комуністів так як і комсомольців колишніх не буває. Це навіки, це стан душі).

Шиба:

+ Патріот (чого варта тільки вишита сорочка)

+ Господарник (Привів в належний стан дороги на Гордіюк і Конякіна + Вишківці взагалі готові йому ноги цілувати)

- Головна площа Луцька до сих пір як після навали татаро-монголів...

- Буква Р.

- Скандали (за минулу каденцію багато промахів не було, але скандали на Варшавці і з Кропивою і забастовки тролейбусників не на його користь)

- Аварія (все таки на його совісті)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ Господарник (Привів в належний стан дороги на Гордіюк і Конякіна + Вишківці взагалі готові йому ноги цілувати)

Тротуар ти бачив у якому стані по Конякіна? Пройди пішки від Адреналіну до ОККО, якщо залишаться цілими черевики і ноги, то тоді так, Шиба - господа'ник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шиба:

+ Патріот (чого варта тільки вишита сорочка)

о да да да...

Я от сижу дивлюсь на список і нема там людини, яку хотілося б бачити мером свого міста.

Доречі, віршики Чижика на бігбордах нічого крім посмішки не викликають :D Хтось з піарщиків пожартував)) :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yvazhaemuy (Сегодня, 18:13) писал:

Господарник, даа! А Ви були в Турійському районі, де Шиба два строки підряд був головою райдержадміністрації? Це в Луцьку легко господарником здаватись, а в Турійську у нього в кабінеті стояли по кутках відра, бо коли йшов дощ на вулиці, то йшов дощ у нього в кабінеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, віршики Чижика на бігбордах нічого крім посмішки не викликають :D Хтось з піарщиків пожартував)) :ok2:

да уж, заставляет он покрутиться Маяковского в гробу :smile3: хорошо хоть лозунг про "танки" сняли, наверняка Укргазбанк и Универсал настояли - Чижик с плаката как раз в их сторону смотрел

плакат с Грицюком напротив Дома офицеров тоже веселил. "мутный хрен и четкий перец" + стопроцентная фотожаба :smile3: я даже хотел сфоткать и на лепру закинуть, но заменили его, убрали "мутки"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

плакат с Грицюком напротив Дома офицеров тоже веселил. "мутный хрен и четкий перец" + стопроцентная фотожаба :smile3: я даже хотел сфоткать и на лепру закинуть, но заменили его, убрали "мутки"

100%  в точку, дизайнили, напевно, діти молодших шкільних класів на уроках компютерної грамотності, вивчаючи "фотошоп за 1 урок".  ^_^

Мені він на old версії нагадував якогось розмитого плюшевого мішку, new версія також зроблена "на рівні".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недивлячись на так званні заслуги діючого мера, мушу визнати що більше йому робити на цьому посту нічого, і владу міста потрібно змінювати... Тай до доріг він має сумнівне відношення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого! А в нас тут прозоре голосування  :)

До речі, Мартинюк зняв свою кандидатуру.

http://www.volynnews.com/news/city/martynyuk_vidmovyvsya_vid_merskykh_perehoniv/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как "поднимался" Чижик : http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=547

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как "поднимался" Чижик : http://www.volyn.com.ua/?rub=33&article=0&arch=547

Це все квіточки))) Піднявся він в 90-х, коли його тато був директором ВАТ "Синтетика" і мав причктність до "дєрєбану" завода

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відкрите голосування це прикол канєшно,   Shkoder ізвєсного поета обрав :)))

так як більшість за Романюка висновок, що Луцьку подобається діюча влада і її сателіти тігіпки, вже в президенти його підтримали, нічому не навчило....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивлячись як йде голосування видно одне українців уже нічого не навчить... Прикро, бо політик це обличчя націїї, котре хоч іноді потрібно вмивати... так і нашому славному місту потрібна нова влада...

Ого! А в нас тут прозоре голосування  :)

До речі, Мартинюк зняв свою кандидатуру.

http://www.volynnews.com/news/city/martynyuk_vidmovyvsya_vid_merskykh_perehoniv/

"отряд не заметил потери бойца..." :rolleyes:

на поточний момент проголосувало лиш 103 форумчанина...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на поточний момент проголосувало лиш 103 форумчанина...

Насправді 74, решта просто подивились результати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...