Перейти до змісту

Афери уряду Тимошенко

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://www.epravda.com.ua/publications/2010/10/15/251930/

Учасники порушень взагалі не боялися, що їх викриють. Наприклад, у тендерах МОЗ компанія-переможець і переможена компанія були зареєстровані за однією адресою. Чому казнокради залишилися в країні, знаючи, що вони вкрали? Чому вони не виїхали за кордон, дізнавшись про плани провести аудит роботи уряду Тимошенко?

Справа № 1. 2009 року МНС купило 27 автомобілів швидкої допомоги. Придбані за завищеними цінами машини, до тендеру іржавіли два роки у офшорних компаній. Домовилися "з ким треба", щоб ніхто не помітив потрійне підвищення ціни.

Справа № 2. Купівля Держрезервом цукру за завищеними цінами. Закупівля пройшла на піку цін. Поставлено лише малу частина цукру, і то не з України, а із Бразилії. Чи отримає Держрезерв залишок, велике питання.

Справа № 3. Нецільове використання 320 мільйонів євро, отриманих в рамках Кіотського протоколу. Гроші, які повинні були піти виключно на екологію. Замість цього їх конвертували в гривню, і тут же кинули до Пенсійного фонду та на підтримку розрахунків за газ. Частина коштів повернулася, 200 вже навряд чи повернуться.

Справа № 4. Закупівля 1000 автомобілів Opel нібито для МОЗ. Але медична начинка так і залишилася іржавіти на складі. А машини поїхали агітувати за Тимошенко.

Справа № 5. Закупівля непотрібних медичних препаратів у "своїх" посередників за завищеними цінами.

такі от справи  теперішньої опозиції, може то тому не сильно і виглядують вони зараз, думають домовитися з діючою владою?

з нетерпінням чекаю, коли діючих уряд кане в Лету і йому теж проведуть аналогічний аудит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и опять будет серия загадочных самоубийств

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що нічого не буде, ніхто нікуди не сяде. Ще кучма говорив, що у владі існує принцип "кругової поруки", якщо влада посадить когось з опозиції, прийде опозиція і посадить владу, це не вигідно нікому, вот і влаштовують шоу для нас простих смертних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таке за кожним урядом тягнеться, чи ви думаєте, що хтось туди про людей йде піклуватись :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и опять будет серия загадочных самоубийств

ну почему же загадочных-у нас всегда находят убийцу-только не всегда он таким является,но это уже мелочи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воно канєшно всьо харашо, але якби провести аудит нинішнього уряду, то ситуація була б набагато гірша я думаю. А так що це? Чорний піар проти Тимошенко, чистої води заказуха. Нашому презіку Бандюковичу вона просто як кістка в горлі.

П.С. Ні в якому разі не оправдовую леді Ю. :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай би вже посадили / розстріляли / депортували / відрізали косу кому з попередніх.

Це стало б чудовим прецедентом для наступних, бо і їх час прийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воно канєшно всьо харашо, але якби провести аудит нинішнього уряду, то ситуація була б набагато гірша я думаю. А так що це? Чорний піар проти Тимошенко, чистої води заказуха. Нашому презіку Бандюковичу вона просто як кістка в горлі.

П.С. Ні в якому разі не оправдовую леді Ю. :0011:

Шо ти такоє говориш!!!! Товаріщь Дапашліви, в смислє Пахло, Азаров, на такоє ніспособєн, ібо патологічєскі чєстєн!

Об чьом і справка імєєтся - http://www.pravda.com.ua/articles/2010/07/1/5187937/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...