Перейти до змісту

Хто чув про новий антивірус?

SergiyQ

Рекомендовані повідомлення

Потрібен не один рік, щоб зробити відносно сильний продукт.

Ну то якого милого викидати в люди сирий продукт? Чи бета-тестери потрібні? Так то троха таго... херово... не хочу я бути тестером чийогось галімого продукту, ризикуючи своїми данними... селяві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, кому потрібно серйозно перевіряти (прочесувати) файли на віруси можу запропонувати безкоштовний онлайновий сканер:

http://www.virustotal.com/

Відразу перевірка 50-ма самими популярними антивірусами.

P.S. Всю машину перевірити не зможете, але окремі файли так.

А можна мені далекому список 50-ти самих популярних антивірусів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.

В тому то і суть, шо для розробки потрібен уйма часу і досвіду, який набирається самотужки.
- так в чому питання? Нехай спочатку його наберуться.

2.

Чи ти думаєш Каспер чи НОД роздають направо і наліво свої секрети? Чи безкоштовно видають всім дозволи на використання запатентованих алгоритмів?
- читай пунк перший. Хто заважає розробити свої. Благо такого добра як віруси вистачає для тестів.

3.

- читай пункт перший. Перед тим як серйозно вийти на ринок слід зацікавити потенційних користувачів.

4.

Тому смішно вимагати нереальних речей від такого малюка.
- смішно пропонувати сирий продукт тим самим приносячи шкоду і підриваючи довіру користувача.

Нічого немаю проти Вашого оптимізму, але Мікс вірно сказав, що безпека даних перш за все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.

В тому то і суть, шо для розробки потрібен уйма часу і досвіду, який набирається самотужки.
- так в чому питання? Нехай спочатку його наберуться.

Вірно мислиш - Вони й набираються. Це нормальний етап розвитку продукту.

2.

Чи ти думаєш Каспер чи НОД роздають направо і наліво свої секрети? Чи безкоштовно видають всім дозволи на використання запатентованих алгоритмів?
- читай пунк перший. Хто заважає розробити свої. Благо такого добра як віруси вистачає для тестів.

То ти казав вчитись на чужих помилках, а то розробити свої. На то і треба уйма часу.

3.

- читай пункт перший. Перед тим як серйозно вийти на ринок слід зацікавити потенційних користувачів.

Напиши їм особисте звернення, запропонуй їм свої послуги та ідеї. Бо вони напевно ще просто не знають про це.

4.

Тому смішно вимагати нереальних речей від такого малюка.
- смішно пропонувати сирий продукт тим самим приносячи шкоду і підриваючи довіру користувача.

Нічого немаю проти Вашого оптимізму, але Мікс вірно сказав, що безпека даних перш за все.

Сирий продукт і шкода користувачеві це зовсім різні речі.

Взагалі можна все списати на антивірус, і навіть безграмотність в користуванні комп"ютером.

Звісно безпека даних важлива. Але ніхто не силує ставити даний антивірус. Хочеш користуйся - хочеш ні. Я, наприклад, встановив і сьогодні було знайдено і знешкоджено вірус.

І якщо питання безпеки є дуже важливим, то як мінімум можна придбати потужний платний продукт, а не юзати халяву і ще й до того недовольствувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.virustotal.com/

Відразу перевірка 50-ма самими популярними антивірусами.

А можна мені далекому список 50-ти самих популярних антивірусів?

Завантаж любий файл на перевірку і список буде видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За цей наш Zillya набагато кращий Comodo Internet Security. Безкоштовний у тому числі і фаєрвол 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, серйозно? Ну якщо шкода від сирого продукту нехай і двічі безкоштовного це різні речі, то бажаю Вам успіху у використанні такого софта. А я , вже так і бути, користуватиму потужні платні. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, серйозно? Ну якщо шкода від сирого продукту нехай і двічі безкоштовного це різні речі, то бажаю Вам успіху у використанні такого софта. А я , вже так і бути, користуватиму потужні платні. ;)

Дякую.

Як варіант використовуй зразу цілих три. Бо всяке буває, якщо один пропустить (виявиться сирий) - то інший все одно знайде :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі, якщо в команді розробників є ентузіасти, які горять ідеєю боротьби з вірусами, то продукт виросте до сильного антивірусного рішення,

а якщо все робиться лише щоб прозвітуватись перед керівництвом, то толку буде мало.

Одним словом, час покаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато пишуть, що прийшлось їм після Зілля багато чого лікувати - можливо, але в мене Зілля вже більше як пів року стоїть на ПК ), ну факт в тому, що ніяких проблем ще не було, віруси ловить, так я погоджуюсь, що більш за все гірше а ніж там AVAST, AVIRA,..., але все ж - це безкоштовний антивірус в який як не як потрібно вкладати гроші та і думаю не малі, тому те, що більш за все гірше віруси ловит то так і є, але все ж вікий він не є ,але після пів року використання в мене не було ніяких проблем з вірусами і т.д., антивір якщо виявляв ловив і я або видаляв, або в карантин.

Ось недавно спеціально поставиви AVIRA щоб перевірити на віруси, так скажу вам після пів року використання AVIRA знайшла піля Зілля 3 віруси і не факт, що взагалі, що це віруси, часто буває, що інші антивіруси "гавкають" на тих які попередні стояли, чи на ті файли, що один антивріус вважав зараженими, а інші ні... Тому я знову поставив на ПК Зілля...

Если у тебя не было проблемой с Зилей значит они скоро проявятся-ставлю свою ермолку что если твой комп прочесать доктором вебом хотя бы или тем же авг,то найдется не один десяток вирусов,+так как один антивирус больше чем полностью не достаточно,то проверка всякими антималварами найдет еще кучку ботов,кейлогеров и прочей злости

Твої слова нажаль стали пророчними, вчора Windows XP SP3 став загражатися хвилин 7 (хвилин 5 висіло вікно привітання), спочатку не міг зрозуміти в чому проблема, думав це після оновлення вінди (вчора оновив), але взяв видалив Зілля і зразу ж після перезагрузки Windows став загружатися нормально, так як і раніше... Так, що Зілля це дійсно досить сирий продукт, нехай звичайно розвиваються, але всетаки такий сирий продукт не варто встановлювати на свої ПК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Всім дякую. Тему можна закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...