Перейти до змісту

Де можна поварити авто?

mazdai

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю де поварити машину! Вчора шукав, то такі цени чо го го го, беруть погодинно від 130 до 200 грн., або за все 2500 грн.!

Хто, що скаже?

Опубліковано

Колись давно підварював вихлопну в гаражному кооперативі "Мрія", що біля риббази. Там такий старший чоловік робить, казав що можливі любі види сварки автомобіля. Заїдь туди, запитай на КПП де сварщика найти, тобі підскажуть. Цін не знаю, але тоді було не дорого:)

Опубліковано

Колись давно підварював вихлопну в гаражному кооперативі "Мрія", що біля риббази. Там такий старший чоловік робить, казав що можливі любі види сварки автомобіля. Заїдь туди, запитай на КПП де сварщика найти, тобі підскажуть. Цін не знаю, але тоді було не дорого:)

Дякую, був там він не захотів, каже нада дозвіл ментів бо нада варити біля номера кузова!!! може то не він, ще раз заїду!!

Опубліковано

Нада варити задні арки, дно, вихопну, і зробити розпорку на стойки бо перед починає скадуватись!

Опубліковано

Судячи з опису в тебе ще те відро, думаю що дешевше ніхто варити не буде. Можеш собі уявити як вирізати та підігнати нову деталь на машину, + до того варити по смолі та заіржавілому металу. Якщо майстер, то бере добре але потім і покатаєшся, а якомусь "лахмітнику" віддати машину який поварить у половину дешевше... так і поїде. Переварити машину це дуже складний процес, і багато хто із зварювальників відмовляються від старого гнилого "апарату".

Опубліковано

ну я знаю, що лах! но як, що в днові 3 дирочки і заних викінути 150 грн за годину він буде ходити курити, робити другу роботу і вкінці скаже, робив 12 годин плати 1800! арки тільки вирізати і готові приварити да тут тяжче! я то найшов мужиків які варять 1000 грн. поусиляють лонжерони, розпорку зроблять і поварять!!!

ТЕМУ ЗАКРИТО

Опубліковано

братушаня, купи собі сварочний апарат і повари собі сам свою машинку. і тоді ти зрозумієш, що заварити 3-4 дірочки в днищі, полатати арки і зварити розпорку на стакани, це тільки дуже легко звучить на словах. а робота хорошого сварщика ціниться досить дорого!

Опубліковано

Фигассе О_о мне только за крылья и пороги с покраской запели 5000-6000 грн.

мені за покраску так само 5000-6000 грн, за деталь сказали 500-600 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...