Перейти до змісту

ПРОДАМ NOKIA 6700

andriy1983

Рекомендовані повідомлення

ПРодам телефон NOKIA 6700 на 2 сімки. Телефон не робочий. Орієнтовна вартість 600 грн. Телефонуйте 0997577194

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРодам телефон NOKIA 6700 на 2 сімки. Телефон не робочий. Орієнтовна вартість 600 грн. Телефонуйте 0997577194

Піпец !!! Неробочий китаєць на дві сімкі за 600грн !!! Та ти її ніколи в житті не продасиж !!! :0084::0024::lopata::dont:

:rotate::ninja::wacko:

:lol:

:naezd::angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

offtopic : ти канєшно друже вибачай, я не знаю за скільки ти його купив або за скільки тобі його "втюхали" шо ти його зараз поломаного за 600 ціниш :blink: але планую собі такого з Китая замовити (правда ще думаю) за 80$ тобто 480 грн. новий. Подумай над цінною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але планую собі такого з Китая замовити (правда ще думаю) за 80$ тобто 480 грн. новий. Подумай над цінною.

Або за 460 гривень на аукро... А взагалі з цією мутною ситуацією з реєстрацією в Укрчастотнадзорі якщо вони потраплять в сірий список операторів то ціна цим китайцям як калькуляторам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але планую собі такого з Китая замовити (правда ще думаю) за 80$ тобто 480 грн. новий. Подумай над цінною.

Або за 460 гривень на аукро... А взагалі з цією мутною ситуацією з реєстрацією в Укрчастотнадзорі якщо вони потраплять в сірий список операторів то ціна цим китайцям як калькуляторам...

Вибачаюсь за флейм, але прочитайте ДАНУ статтю.

Реально телефон дуже дорого за не робочий цінить, я LG KP500 майже в ідеальному стані придбав за 600 грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...