Перейти до змісту

поможіть хто розбирається в собаках

sasha1132

Рекомендовані повідомлення

хочу продати собаку а ціни не знаю. ( зависоку не хочу ставити і за дарма не хочеться продавати) причина:дід з бабою вже не в силі викормити)

Собака такої марки: Ротвейлер, він, вік десь 3 роки, жив у селі тому до унітазу не привчений,сильний до усрачки,прививки якісь дід робив але які не він ні я не помню) документів звісно на нього немає( великий, на морді красивий...

Поможіть якшо можете)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм..... Тебе очень повезет если пристроишь его бесплатно......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нуу, за безплатно я і сусіду віддам)

якщо кому не хочеться ждати поки виросте щеня то могли б зразу самца прикупити,так сказать, готового і бойового) і йти розбиратися з жеком)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и отдавай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трьохрічного ротвейлера я не взяв би, навіть якби мені приплатили. У самого ротвейлер - це собака, який виховується одним хазяїном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо кому не хочеться ждати поки виросте щеня то могли б зразу самца прикупити,так сказать, готового і бойового) і йти розбиратися з жеком)

Продать можно щенка с документами, либо подрощеногог. И без документов можно, только за мизерную цену и неизвесно зачем. А взрослую собаку даже пристроить тяжело, и даже довольно мирной породы. Не каждому кокеру удается сразу найти дом. А вы говорите про рота....... + вы будете нести ответственность, если вдруг что-то он сделает у новых хазяев. Так что и хазяев нужно выбирать, а не отдавать тому кто хочет.... Человек должен иметь опыт общения с серьезными собаками, быть адекватным + давать ему собаку на "пробу" на недельку-другую. Иначе, в лучшем случае ваш пес может просто оказатся на улице.

Уж мне в этом вопросе можно верить, так как не одноразово занималась пристройством брошеных стаффов и питов ,это очень не легко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сусід схоче? Роттіки серйозні собаки, сам маю, чужих не сприймають, не кажучи вже про послух.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...