Перейти до змісту

Продам прінтер Canon LBP-800

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам прінтер Canon LBP-800

33efdd4d4e87.jpg

Маю два таких, одного вирішив продати, прінтер б\в, але стан на 5 :smile-zachot: Недавно купувався до нього оригінальний картрідж, видрукувано максимум 100 - 150 сторінок.

Ціна - 500 гривень

Опубліковано

На больше не решусь. Если что, стучи в аську.

...скажу чесно, зважаючи на стан, новий оригінальний картрідж, бездоганну роботу цього прінтера, Ви не пожалкуєте ні на хвилину та й за потрачені 500 гривень тим паче :0011: Це той випадок - коли за невеликі гроші купуєш якісну річ, думаю, багато хто мене розуміє :0011:

Опубліковано

Мне он нужен для печати рисунков плат, не так часто т.е. В принципе есть куда сходить напечатать за так, было предложение за 300 - долго думал, теперь 400 могу оторвать, а больше - нету возможности. smile.gif

Опубліковано

...скажу чесно, зважаючи на стан, новий оригінальний картрідж, бездоганну роботу цього прінтера, Ви не пожалкуєте ні на хвилину та й за потрачені 500 гривень тим паче :0011: Це той випадок - коли за невеликі гроші купуєш якісну річ, думаю, багато хто мене розуміє :0011:

якщо і дійсно так усе чудово, то бронюю до кінця завтрашнього дня.

Опубліковано

Єдине - під Він7 він не паше.

:) ....нуууу, якби він ще і під сьомою віндою робив - йому б взагалі ціни б не було б :smile-zachot: А під XP працює супер!

Опубліковано

В резерві до обіду за Unknown

знімаю резерв

...із-за неможливості приєднати прінтер до комп'ютра (відсутність LPT порта) покупець знімає резерв.

Прінтер знову продається!

Опубліковано

В резерві до обіду за Unknown

знімаю резерв

...із-за неможливості приєднати прінтер до комп'ютра (відсутність LPT порта в комп'ютері) покупець знімає резерв.

Прінтер знову продається!

Опубліковано

бачив прінтер супер, придертися нема до чього, хоть бери і на вітрину став. Правда жалко до ноута не підійшов мого а так би з руками забрав, апарат супер, багато друкує і проблем з ним ніяких ні те що зараз з тими чіпами понаробили кітаези :-)

Опубліковано

бачив прінтер супер, придертися нема до чього, хоть бери і на вітрину став. Правда жалко до ноута не підійшов мого а так би з руками забрав, апарат супер, багато друкує і проблем з ним ніяких ні те що зараз з тими чіпами понаробили кітаези :-)

Повністю з тобою згоден, колись з таким працював. Ці принтери деякі ремонтники називають безсмертними. В цих принтерах картриджі досить високої ємності (~3000 копій), в них нема чіпів. Не дорогі витратні матеріали, невибагливі до тонера...

Одним словом принтер невбиваємий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...