Перейти до змісту

Свято з нагоди "ре-відкриття" "Нашого Краю"

HDEELutsk

Рекомендовані повідомлення

Продублюю тут, бо, можливо, наші новини не всі читають :)

"Знову "інсайд" для бордистів :):0158:

В неділю, 12 вересня на площадці біля Тигресу (той, що навпроти ЗАГСу) буде відбуватися відкриття нового-старого супермаркету "Наш Край". В програмі свята купа цікавинок і різноманітних заходів + забави/конкурси/подарунки від школи "Helen Doron Early English"! :0106:

Для дорослих цікавості почнуться з 15 години (гриль-шоу, феєрверки і тд), а от дитяча програма триватиме орієнтовно з 12 до 15 і ми плануємо зробити три цікавих конкурси + забави для дітей та дорослих в проміжку між змаганнями конкурсантів. Плюс, якщо встигнемо по часу і по погоді, то крім забав ми спробуємо провести ще й декілька відкритих демо-уроків, щоб наочно продемонструвати нашу методику.

Приходьте самі, приводьте малечу - погода обіцяє бути хорошою, а свято цікавим. Hope 2 CU tomorrow :rotate::0074:"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думав це не був "Наш Край", а просто працювали під їх брендом, а коли справи пішли погано вивіску зняли. Наскільки я помітив усі "Наші Краї" працювали нормально тоді, з нормальним асортиментом, а тільки той що біля "Гостинця" був порожній. Нещодавно висіли вивіски "Передліквідаційний розпродаж". І вдруг магазин різко наповнився товаром. Я всетаки думаю що раніше якийсь підриємець працював під брендом "Нашого Краю", криза йому вдарила по продажам, не було як розраховуватись з постачальниками, і змужений був продатись "Нашому Краю".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думав це не був "Наш Край", а просто працювали під їх брендом, а коли справи пішли погано вивіску зняли. Наскільки я помітив усі "Наші Краї" працювали нормально тоді, з нормальним асортиментом, а тільки той що біля "Гостинця" був порожній. Нещодавно висіли вивіски "Передліквідаційний розпродаж". І вдруг магазин різко наповнився товаром. Я всетаки думаю що раніше якийсь підриємець працював під брендом "Нашого Краю", криза йому вдарила по продажам, не було як розраховуватись з постачальниками, і змужений був продатись "Нашому Краю".

Ти частково правий,"Наш край"-це франчайза

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розклад сьогоднішніх забав зі школою «Хелен Дорон Рання Англійська»

11:00-11:40 Малювання крейдою та розмальовування веселих звірят

11:40-12:00 Демо-урок

12:00-12:30 Розмальовки, малюнки через трафарет

12:30-12:45 Конкурс на знання англійських слів – тема «Тварини»

12:45-13:10 Демо-урок

13:10-13:30 Конкурс з повітряними кульками - «Хто намалює найбільше тварин»

13:30-14:00 Малюнки на тему «Як я провів літо»

14:00-14:20 Демо-урок

14:20-14:35 Конкурс на знання англійських слів – тема «Транспорт»

14:35-15:00 Малювання на теми «Моя школа», «Мій садочок»

15:00-15:20 Демо-урок

15:20-15:35 Конкурс на знання англійських слів - теми «Овочі та фрукти», «Кольори»

15:35-16:00 Конкурс з повітряними кульками - «Хто намалює найбільше фруктів та овочів»

Приходьте - буде весело!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що народ, як на рахунок з бодуном і пивом в руці зібратись на урок «Хелен Дорон Рання Англійська», тоді буде точно весело

ps HDEELutsk давай не будемо тулити рекламу (навіть приховану) вже у всі розділи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почали з "Нашого Краю", а закінчили англійською для дітей... щось в цьому є...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РЕвідкриття...РЕінкарнація?))

гриль-шоу

боюсь показатися геть тупою, але ШО ЦЕ??? жонглювання сосисками, чи мангалами??? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тільки той що біля "Гостинця" був порожній

+1 колись зайшов і офігів, полки пусті наче в срср

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b0rg, у які "всі розділи"? окрема тема є тільки тут, а в наших підрозділах/темах я пишу все, що заманеться.

крім того, це неприхована реклама - а пряма, тому що ми вклалися фінансами/часом/енергією в це свято і не бачу нічого поганого в тому, щоб запросити на нього форумчан.

якщо ви вважаєте, що це не для вас або вам не цікаво - пропускайте тему тай по всьому.

імхо, побільше б такої реклами, як наша - безкорисливої (ми вчора подарували більш ніж 20 призів і 100 заохочувальних призів за "просто так" не перебираючи цільова чи нецільова аудиторія) і соціально направленої(ті мами, чиї дітки вчора в нас майже весь день малювали/бавилися/приймали участь у конкурсах, я думаю оцінили).

а на рахунок бодуна і пива - в кого яке бачення свята(дитячого причому!), тут я з вами не дискутуватиму, бо, сабж вичерпався вашим постом.

solnishko :D - з того що я попередньо чув від представників НК в плані свята мали бути майстер-класи по приготуванню різних штук на грилі з дегустацією. якийсь кухар=професіонал мав бути і тд, але чи було чи ні - не скажу, бо ми були на 120% зайняті у себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сцену цікавіше було споглядати з середини магазину, особливо східні танці. Охоронці всю зміну не туди дивились  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...