Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Темку про сабж не знайшов, тому вирішив відкрити нову. Хто що скаже про даний апарат? На даний момент хочу собі такий взяти, але багато хто каже, що не варто (глючить, перегружається, ненадійний і таке інше). Хотілося б почути думку людей, що користувалися\користуються, та тих, кому такі носять в ремонти (якщо носять). Зараз маю 6120с, користуюся - інтернет, жпс (в зв'язці з зовн приймачем), читати книжки, аська, пошта, записник, органайзер. Хотілося б великий сенсорний екран, вайфай і трохи більше потужності. Тому мені здається, що ця модель - саме те , що мені потрібно. Поділіться будь-ласка досвідом, думаю багатьом буде цікаво.

П.С. брати хочу б\у

П.П.С. Чи варто шукати моделі з підтримкою 3Г ? У мене МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо WiFi не критично , радив би глянути в сторону Nokia 5230.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо WiFi не критично , радив би глянути в сторону Nokia 5230.

чому ? що в ньому краще крім ціни?

мені не потрібен вбудований жпс, бо маю зовн приймач, а вай-фай цікавий, бо дома маю безпровідну сітку.+ в 5230 гірший дизайн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більша діагональ екрану, краща батарея.Ну і дизайн для кожного свое.Плюс наявність 3G, а WiFi троха привязує, тому що він не завжди розшарений.І не думаю що дома якщо є ноутбук чи компютер будеш користуватись телефоном в якості браузера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав також 6120с в мене пропрацювала 3 роки(зараз в сестри і все працює...)купив на заміну Nokia 5530 класний телефончик...але він в мене не довго прожив (десь1місяць чи 2,все працювало ідеально не міг натішитись=)а особливо фільми класно дивитись)....мають міняти на новий...побачу, мож такий попався глючний....

Зверни увагу на Nokia E52 White Aluminium...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був даний девайс в районі 6-ти місяців. Був безглючний і ніфіга там не перезагружався.

Продав по двом причинам: швидко надоїв (набавився) і незручно було з нього дзвонити (набирати номера). А да, внього ще навушники просто гамно постійно з вух вивалюються. (резинки були замінені з соніеріксона :rolleyes: ).

П.С. Якщо надумаєш брати зразу оновлюй до останньої прошивки, апарат буде набагато шустріше працювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Юзаю сей девайс вже 2.5 місяця. Задоволений. Не міняв прошивки. В мене небуло помічено жодного перезавантаження.

Плюси.

Дизайн, розмір, камера, Wi-Fi, досить зручний.

Батарея тримає рівно 3 дні. При тому що слухаю музичку, да й до того розмовляю не мало.

Корче апарат нормальний. Раджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На днях перешивав сабж з 20-ї, дефолтної прошивки на мод на базі 31-ї прошивки - труба літає! Пришлось лише самому троха прошивку підшаманити, бо в тих, що є на оллнокія.ру, укр.мова телефону відключена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж думав на рахунок саме цього мода, але поки шось стрьомно, бо не люблю коли відкотитися назад не можна.

Як взяв - відразу прошився на останню офіційну 31,0,005. А про мод ще думаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter, так ти вже ж на 31-й - чого відкочуватись назад? Перешиваєшся модом під неї і усьо! :)

Забирай звідси сам мод, а звідси мовний файл з меню українською.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би не радив купувати :closedeyes:

Бачив одну Ноклу, бачив всі

Начинка - нічого крутого, все є оригінальніших корпусах. "Мінус"

Екран - убейся ап стену, чутко відгукується на сильні тицяння пальцем, ой і стілусом тоже :D . Розмір - бачили і більше."Мінус". Радує розширення 640 х 360 пікселів, це плюс.

Камера - справжній фотограф завжди купує фотоапарат з вбудованим телефоном :0123:, шуткую, камера "гуд" як і завжди в ноклах, але могли і всунути покруче, тим більше "флагман".

А що з інтерфейсом ? Все той же унилий Symbian OS :dont:

Все це вартує 1800 грн.

Варто купити дешевший апарат з аналогічними показниками, або докласти до пристойного телефону. IMHO

Без холівару. Плеєр+телефон=ericsson

Фото+телефон=Nokia N93 або що небуть з заоблачними параметрами оптикі

Навіть на першій яМобілко Приємніше, швидше, зручніше, інтуітивно: набирати любий текст на екрані, пошук та редагування контактів, доступ до галереї фото та плеєра, інтернет.

Мінус -треба настроїти все під себе + куча нюансів, не 100% музлофон(ericsson в плані управління не виймаючи апарат та здається музло краще відтворює).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter, так ти вже ж на 31-й - чого відкочуватись назад? Перешиваєшся модом під неї і усьо! :)

Забирай звідси сам мод, а звідси мовний файл з меню українською.

маю на увазі, що повернутися з мода на оригінальну прошивку не є можливо.... чи шось не так розумію

Бачив одну Ноклу, бачив всі

Без холівару. Плеєр+телефон=ericsson

Фото+телефон=Nokia N93 або що небуть з заоблачними параметрами оптикі

Навіть на першій яМобілко Приємніше, швидше, зручніше, інтуітивно: набирати любий текст на екрані, пошук та редагування контактів, доступ до галереї фото та плеєра, інтернет.

я побачив одну ноклу (мав Nokia 3300, Nokia 7200, Nokia 6230i, Nokia 6233, Nokia 6120c, Nokia E-50_1, Nokia 6300)- тепер гидую взяти в руки самсунги, лижі і в першу чергу еруксони.

Айфони купують ті, у кого маленька "штучка" проте не вистачає грошей на джип. Тримав в руках, "ніпанятно"

Особисто мені симбіан зовсім не унилий.

Фото і музика - ті функції, якими я практично не користуюсь. Для мене телефон - голос, пошта, інтернет, гаджети аля погода, жпс і різні словнички, книжки, і інші прикольні програмки.

телефон я таки купив. дуже ним задоволений.особливо симбіаном і прогами до нього. і не за 1800, а ледь не вдвічі дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошитись назад на оригінальну прошивку не проблема.

По приводу Symbiana в дечьому він нормальний, але розроблявся він всетаки під клавіатурники, а далі вже адаптувався під сенсорні апарати. Тому на деяких сенсорних деколи зручніші інтерфейси і тд, тому що відразу розроблялись під сенсорні телефони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю на увазі, що повернутися з мода на оригінальну прошивку не є можливо....

перешивав так і всьо працює: вер.20 -> вер.31 -> мод вер.31 -> вер.31 -> мод вер.31 (багато разів поки укр.меню не відкоректував).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Камера - справжній фотограф завжди купує фотоапарат з вбудованим телефоном :0123:, шуткую, камера "гуд" як і завжди в ноклах, але могли і всунути покруче, тим більше "флагман".

Де сказано про те, що це флагман? Це удешевлена версія 5800, але аж ніяк не флагман

Все це вартує 1800 грн.

Варто купити дешевший апарат з аналогічними показниками, або докласти до пристойного телефону. IMHO

Який інтерфейс краще? Android? Так апарати на андроїді коштують набагато дорожче ніж можна зараз взяти 5530

Я користуюсь цим апаратом приблизно два тижні, давай ти візьмеш ЙаМобілко, а я візьму 5530 і побачимо хто швидше буде набирати текст, редагувати контакти і виконувати інші функції. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю на увазі, що повернутися з мода на оригінальну прошивку не є можливо....

перешивав так і всьо працює: вер.20 -> вер.31 -> мод вер.31 -> вер.31 -> мод вер.31 (багато разів поки укр.меню не відкоректував).

зрозумів. дякую за підказку, тре буде й самому спробувати. то кажеш між вер.31 і мод вер.31 різниця є, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter, я мав на увазі чисту прошивку версії 31 і її мод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter напишеш в аську все подробно поясню :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:closedeyes:

Це широка тема для дискусій.

Я порадив не купувати

А поглибленно нижче.

2 4iter

Фото штучкі нада додати на заздрість з 7кг гирькою...сорі, увльокса. Нехай дрочери хекають від заздрості і вигадують казки - це не про тебе, це про цитатку.

Оце "ніпанятно" і відсіює, "Продам яФон, закрут для меня" - це діагноз, а 7 твоїх нокл це доказ діагнозу -> Боязні чогось нового, або збереження стабільності -> 2 різних погляда (асоціації) на 1 річ (подію).

2 Юрік

Дякую що виправив. Я орієнтувався на ціновий діапазон, доступність (30-50%) середнього рівня зарплат (офісні панянкі покупляли, 3 штукі Тех. відділі :dont: ), а тут і не флагман, і "младшой" 5800. Кака в цілому - і поширений модельний ряд для баранів.

Щодо андроїда - продав Е51 Victorius LG GT540 1200 грн купив нового, поцікався в нього. І причина - Android

Щодо тесту, я не заперечую. Після вивчення теми "Типи сенсорних екранів" і наочної переваги проекційно-ємністного над резистивним.

Чес слово як діти "пісочниці Нокл".

Ви ходили з кірпічами з висувними антенками ? А покласти любий сучасний поряд...ось воно як. Даю пораду, не слухають.

Особисто змінив лише декілька трубок різних виробників, десь по 2 рокі на трубу. Кожна наступна була краща за попередню функціонально, дизайном і іншої фірми, міняв по банальній причині "набрид", хотілося нового, хотілося зазирнути всередину не тільки тіла, душі-прошивкі також. Перещупав всі телефони середнього і нижче сегменту, Топ цікавіше щупать. Особливо коли є можливість не тільки пощупать а і поковирять :).

Всі вони начинкою лайно крім Топа, любої фірми. Це якість корпусу, збірки, механізмів і т.д. не тільки зовні. Функціонал - рух з платформ до Ос на лице. Час вибрати яка подобається більше - він мобайл ? Чи я Він 3,5 не бачив, чи не стикаюся з нею на більшості промислового сенсорного обладнання (вийняток Промисловий НР сканер більше А1 з своїм полуобрізком вінди, і суто виробничим інтерфейсом). Сімбіан ? О май гад... це не ос, це розширений функціонал і крапка. Дроід - майбутнє попереду, і дуже скоро, якщо не прижмуть.

Головна причина довіри до 1 марки - 1000 інших причин чому інші гірші. Це неправильно. Переріс я час понтов "самого громкого телефона во дворе", до речі це Е398 та його гламур брат ROKR E1 від Motorolkina.

Така ситуація без змін "Нокла не лопата, хватить на кожного брата": Фіни друзі москалів :g16: , а вони на кую вертіли всіх крім своїх та китайців, і також ніби найкраші друзі нам. :mdr: таких друзів мало ^_^ . А ось до америкосів історичнна неприязнь....за Аляску в 1 лям напевно.

Купуйте якісне, розрекламоване інтернет виданнями з наявного куцого вибору товару на вільній Україні :( .

Класний апарат купується за кордоном, нафіга переалачувати >300$ (приклад з яМобілко, Моторолкіним, Гігими, Асусами, і різними Гуглофонами).

Наступний апарат буде або гуглофончік або андройчік. яМобілко класний апарат, але є нюанси. І більшість переваг його дорівнює недолікам. Наприклад мене харить неможливість переключити трек не виймаючи його, якісна гарнітура >70$ зніме цю проблему. Денех жалка ^_^. О да, я меломан, і всі мої апарати були з серії "з музлом по жизне". Найкраща на мою думку гарнітурка від соні. Звичайно якщо оригінал - 5 жил (з них 2 повністю захищених провода) протів 4 жильного (це тіпа звук, і середній канал ділиться на мікрофон :lopata: ) просто жесть.

Це погляд сіса, а більшості потрібен гламур в очі. Є бабло - не купуй гавно. Телефон потрібно підбирати під себе. Варіант - "дешево і сердито" переросте "скупий платить двічі".

Приніс малій яМобілко, фиркала - "Я в ньому ніфіга не розумію, ой я щось нажала, ой тут щось вискочило і т.д." Через тиждень користування запитав чи хоче мою ноклу чи інший апарат - бррр нагородила поглядом ніби я їй запропонував ложку гороха - "І ти з ним ще ходиш ? Свого не віддам", прийшлось купувати інше яМобілко. Причина - неможливість поковиряти.

Не чесно, якщо ціна адекват (більше 800 грн не дав би за б/у 5530) купуй. А вцілому "Ми не такі багаті щоб користуватися дешевими речами".

О_о многа букофф, очень многа, сервак 1 строкой ложиться, а тут расказав.

Афтар - я понімаю желаніє "хочу вже", не поспішай - "не все то золото..."

С пятніцой :friday: !!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але в плані телефона, якості прийому дзвінків,передачі голосу Nokia як на мене в некункуренції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter, я мав на увазі чисту прошивку версії 31 і її мод.

я зрозумів, питаю чи є відмінності у швидкості роботи на 31-й і на її моді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну судячи з постів автора з відстоюванням переваг даної моделі, думаю вже вирішено питання про те чи варто брати...

А на рахунок нокій - ніяких переваг над телефонами інших марок я там не бачу, не кращі і не гірші за інших. Правда особисто мені не подобаються нокії через свою завищену ціну, дизайн ну і складається таке враження що чим більше в нокіях функцій, тим товстіший телефон, а ходити з такими "катлетами"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:-) VeryFate , дякую за крик душі, почитав, посміхнувся.

Дійсно, тема для дискусій велика. Проте ця тема не про це. Ця тема саме про 5530. Я не хочу ковиряти шось нове, для мене телефон це шмат пластмаси в який я говорю, з якого слухаю і часом з розумним виглядом в нього тицяю. Симбіан для мене ідеальний, бо я за дві години вкидаю необхідний перелік програм і подальші два роки не лізу туди, а просто користуюсь. І телефон для мене не засіб для гламуру в очі. І так само, мене впринципі не цікавлять яфони/еріксони/самсунги. андроїд можна було б потицяти, але якщо чесно - ліньки. В житті є багато чого цікавого, крім тої купки мікросхем

П.С. я вже писав вище, ти мабуть не помітив, телефон я вже купив і повністю ним задоволений. Це саме те, що я хотів для себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре спори про виробників можна вести довго, кожен давно обрав для себе те що йому по карману і довподоби.Наприклад я мав порядка 20 апаратів, серед них 60% Nokia, і зараз ходжу з апаратом саме цього виробництва. І чомусь після того як мав пару SE більше ніколи не куплю апарати цього виробництва(якість залізяк, часті ремонти). Samsung не сподобались акумулятори, автономний час, і їх технології "проти посторонніх шумів" і якість передачі голосу. LG - не подобається гарантійний сервіс, не зручність меню, не якісні зовнішні динаміки,і так само в жодному не сподобались саме основне що має бути в телефоні це якість звязку. Iphone - пару нюансів як нема офіційної підтримки, відсутність вібро, дуже тихі зовнішні диаміки, нема хардових кнопок прийому/відбою дзвінків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Iphone - пару нюансів як нема офіційної підтримки, відсутність вібро, дуже тихі зовнішні диаміки, нема хардових кнопок прийому/відбою дзвінків.

а оце вже щось нове! є там вібро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...