Перейти до змісту

продам Nokia E50-1

banzai75

Рекомендовані повідомлення

Продам смартфон Nokia E 50-1 - б/у (один власник)

- зовн. стан 4 (немає гумової вставки над кнопкою вклбчення)

- техн. стан 5

- imei "білий"

- куплений роки 3 назад

Комлектація:

- коробка, документи

- тел

- флешка 2гіга

- зарядка

- навушники

- usb кабель (десь є, пробую знайти)

ціна - 500 грн

О67-24два93О7 Антон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Nokia E 50-1

...

Це той, шо з камерою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відповім замість автора - так

свого часу мав e50-2, були проблеми з грошима, мусив продати, думав, що без проблем куплю знову. виявилось, що це дуже важко, особисто я більше ніразу і ніде не бачив цю модель

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виявляється, ми з Вами піднімаємо дохлу тему. Телефон-то давно проданий ( так мені сказали по телефону, що вказаний на сторінці).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відповім замість автора - так

свого часу мав e50-2, були проблеми з грошима, мусив продати, думав, що без проблем куплю знову. виявилось, що це дуже важко, особисто я більше ніразу і ніде не бачив цю модель

e 50 -2 , читав на одному з сайтів, виготовлялась на замовлення великих корпорацій, а без камери, щоб комерційну інформацію менше виносили, тому дана модель тільки фінської зборки і на ринок потрапило їх не так багато (сміливо можна назвати "лімітед едішн"), мені такий телефончик служить вірою і правдою не один рік (брав новий десь 3 роки тому) і корпус не витирається так сильно як в знайомих з моделькою е-50-1 і батарейка ще тримає залізно 2-3 дні і верхня кнопка нормальна і на місці. Висновок: можуть збирати якісно телефони, якщо захочуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...