Перейти до змісту

Робота в США, Канаді, Іспанії

Virgin75

Де реально зараз підзаробити грошенят ?  

97 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи є зараз реальна можливість для молодих людей віком до 35 років виїхати за кордон ( в США, Канаду, Іспанію)на заробітки ( як варіант сезонні)

і хто цим реально займається в Луцьку, можливо через Київ ( але точно без лохотрону )?

Опубліковано

реально заробити і в Європі і в Америці, в Європи рівень безробіття надто високий, тому краще в США (імхо, в Канаду там спокійніше)

а хто надає такі послуги то я х.з. work&travel

Опубліковано

work&travel = реально для студентів стаціонару, а якщо таким не являєшся ?

ІМХО Канада - найкращий варіант зі всіх. Але Європа - найближче і то великий + !

Опубліковано

Cудячи по голосах в Європі дійсно великий рівень безробіття ...

Та й " наших " там понаїхало більше ніж потрібно

Опубліковано

Cудячи по голосах в Європі дійсно великий рівень безробіття ...

Та й " наших " там понаїхало більше ніж потрібно :sq_ye:

Опубліковано

Знакомые работают и зарабатывают в Испании и Португалии. Но и в Украине можно зарабатывать неплохие деньги...

З.Ы. меня моя работа и зарплата устраивают, поэтому не рвусь туда так сильно.

Опубліковано

Много знакомых работает в Польше. Не жалуются, на работу дома устраиваться не спешат. В принципе зарабатывают неплохо.

Опубліковано

Много знакомых работает в Польше. Не жалуются, на работу дома устраиваться не спешат. В принципе зарабатывают неплохо.

В поляка багато не заробиш = вони самі працюють в країнах Шенгена, а потім нанімають українців за копійки ( у крайньому випадку на ЗП,що в рази менша від їх заробітку )

Опубліковано

Знакомые работают и зарабатывают в Испании и Португалии. Но и в Украине можно зарабатывать неплохие деньги...

З.Ы. меня моя работа и зарплата устраивают, поэтому не рвусь туда так сильно.

Згідний, що можна і в Україні. Але або із купою знайомих або зі стартовим капіталом.

Але краще і перше і друге разом.

Іспанія і Португалія - це звичайно тэма, але хіба в них не найгірша ситуація в економіці серед країн Євросоюзу після Греції? Та й мовний барєр трохи лякає ...

Опубліковано

Скажу чесно,повертатись на Батьківщину не дуже хочеться.Але маю родину,друзів-без них НІЯК! Нарахунок ЗП в Польщі-все залежить від того,який ти спеціаліст і скільки хочеш заробляти!

Опубліковано

Знайшов цікавий комент щодо заробітків у США :

...Тем кто интересуется, нелегалом скорее всего вы будете зарабатывать 1500 баксов, а то и меньше, ну может чуть больше, например бебиситинг в бостоне для нелегалки из украины оплачивается в сумме 1700 баксов за троих детей, за одного в марилэнде нелегально сейчас дают 300 баксов в неделю, вычтите отсюда расходы, в том числе около штуки на дорогу и посчитайте когда вам отобьются эти деньги.

В прошлом году ради интереса я нашёл работу во флориде в гостинице, работа на ногах не менее 9 часов, жить при гостинице, койко место 150 баксов в неделю, вобещм-то недорого, питание дополнительно.. зп 7,5 уе в час после 8 часов есть надбавка. я прикинул что будет если я буду работать 220 часов (6 дней в неделю), казалось бы не сложно- чуть более 8 часов в день (хотя поверьте несложно это только если смотреть отсюда, реально физически тяжёлая работа это сложно в таком ритме и в чужом климате) получится немногим более 1600 в месяц минус чуть больше 600 за жильё, ещё окло 300-400 питание, остаётся 600-700 баксов, отсюда надо вычесть ещё стоимость дороги, скажем я буду работать год, то есть грубо говоря по 100 баксов в месяц, а поверьте я умею искать дешёвые билеты... итого имеем 500 баксов в месяц, скажите неужели так сложно в украине найти работу за 3000-4000 гривен? по сути таже сумма только тут вы не нелегал, хоть и плахая но бесплатная медицина есть, там не приведи господь будет в стрять в мед расходы.

Куда вы ломитесь??? Представьте на секунду что вы не будете снимать жильё при гостинице, и не поедите с компанией друзей, во сколько вам влетит в плохом районе аппартмент? Что вы заработаете???

Опубліковано

Дуй в Данію,на ферму.На старті ЗП-20000грн,але при умові,шо маєш хоч якусь аграрну освіту. Оформлення виїзду обійдеться в 18000грн.

Опубліковано

Згідно з Постановою (ЄС) № 265/2010 Європейського Парламенту та Ради від 2.03.2010 щодо змін до Конвенції про виконання Шенгенської угоди та постанови (ЄП) № 562/2006 щодо пересування осіб із візою для довгострокового перебування візи категорії D, видані країнами-учасницями Шенгенської угоди, починаючи з 5.04.2010 року дійсні і для території Шенгенських країн та дозволяють перебування протягом максимум 90 днів на півроку.

А це значить,шо маючи крайову Польську візу,можна працювати на всій території ЄС! А нас несвідомих,тупо розводять на бабло за "робочий шенген" ;)

Опубліковано

Згідно з Постановою (ЄС) № 265/2010 Європейського Парламенту та Ради від 2.03.2010 щодо змін до Конвенції про виконання Шенгенської угоди та постанови (ЄП) № 562/2006 щодо пересування осіб із візою для довгострокового перебування візи категорії D, видані країнами-учасницями Шенгенської угоди, починаючи з 5.04.2010 року дійсні і для території Шенгенських країн та дозволяють перебування протягом максимум 90 днів на півроку.

А це значить,шо маючи крайову Польську візу,можна працювати на всій території ЄС! А нас несвідомих,тупо розводять на бабло за "робочий шенген" ;)

Тобто роблячи звичайну польську візу можна заробляти мані по всій Європі?

Якщо б це було так то всі б з України ламанулися в Європу через Польшу ..... :glare:

Опубліковано

Ти дату постанови бачив?І ти не думав,чого цю постанову ніде не видно?

Так, дата свіжа! Може тому нічого невідомо.

GOODMAN, ти хочеш сказати що із Польською візою категорії Д мене не загребуть поліцаї приміром ні в Іспанії, ні в Італії на протязі дії візи ? :sq_ye:

Опубліковано

На рахунок опитування: не "На Україні", не "На", а "В Україні", "В", розумієш?

Так, Qaster, я це розумію ))) На жаль помилку побачив запізно, і вже редагувати не вдалося.

Хоча й оцінки були в школі нормальні, але граматика інколи шкутильгає.

Опубліковано

Так, Qaster, я це розумію ))) На жаль помилку побачив запізно, і вже редагувати не вдалося.

Хоча й оцінки були в школі нормальні, але граматика інколи шкутильгає.

Тут мабуть більш принциповим є саме положення, а не правопис, бо 95% дійсно "в".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...