Перейти до змісту

жорсткий диск перегрівається

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Схожа була проблема, тільки жорсткий - Самсунг, "вилікував" тим, що поставив кулер на нього (я з Zevs_Isver згідний), і звичайно, потужніший БЖ.

Опубліковано

не 10Г случайно?

уверен что перегревается?

поставь "на него" временно "корпусный" кулер и посмотри что будет

случайно 10 гіг

невпевнений

спробую поставити

Опубліковано

В мене також є такий FUJITSU 10 Гб, та сама проблема, використовую його, як тестовий вінт для різних операційних систем, останній раз працював більше 3-ох годин, не вимикався. Проблему можна вирішити, найти аналогічний вінт з тієї серії і поміняти плату електроніки. Доречі напиши повне маркування вінта, у мене є електроніка, яка до мого не підійшла, можливо підійде до твого.

Опубліковано

Якщо ця проблема вилізла вперше і вирішується кулєром, да в принципі це не важливо вже вирішується вона чи ні, то здається мені такій древній вінт говорить про те що йому пора на пенсію. Терміново зливай з нього всі свої дані!!!!

Опубліковано

В мене також є такий FUJITSU 10 Гб, та сама проблема, використовую його, як тестовий вінт для різних операційних систем, останній раз працював більше 3-ох годин, не вимикався. Проблему можна вирішити, найти аналогічний вінт з тієї серії і поміняти плату електроніки. Доречі напиши повне маркування вінта, у мене є електроніка, яка до мого не підійшла, можливо підійде до твого.

FUJITSU LIMITED

Model MPG3102AT -EU ID:JW EFIP

PART NO: CAO5761-B92100EU

SER NO:VH72P1101CYJ DATE 2001-01

Опубліковано

FUJITSU LIMITED

В мене вінт:

FUJITSU

Model MPF3102AH. До мого вінта плата не підходить.

Дивись фото, якщо плата електроніки підійде до твого вінта, то забирай її. На другому фото мій вінт, плати електроніки відрізняються.

post-4362-1284129665,57_thumb.jpg

post-4362-1284129675,24_thumb.jpg

Опубліковано

Вставлю свої пять копійок.

Плата електроніки не спасе(якщо взагалі на ній запуститься).

З часом однаково трабли почнуться.

Охолодження теж лише продовжить агонію.

Зливай інфу і міняй хард.

Опубліковано

FUJITSU LIMITED

В мене вінт:

FUJITSU

Model MPF3102AH. До мого вінта плата не підходить.

Дивись фото, якщо плата електроніки підійде до твого вінта, то забирай її. На другому фото мій вінт, плати електроніки відрізняються.

так то сходиться, пару цифр тільки відрізняються, я думаю можна спробувати

за скільки віддасиш?

Опубліковано

Alexandr92, перед тим як будеш пробувати злий інформацію з харда. Рекомендую.

Міняти електроніку, особливо на фуджиках, це не запчастину в авто замінити.

Ти для початку почитай чому твій хард вишноблюється, а тоді висновки роби.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...