Перейти до змісту

Хто може витягнути інформацію з поломаного вінта ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Склалась така ситуація, в мене є старенькій вінт Fujitsu mpf3102at на 10гб, спочатку в нього було виламані контакти на живлення, я їх самостійно припаював (правда не найкращим способом) після чого він працював, потім я приніс його до знайомого щоб дещо зкинути і знайомий не правильно приєднав живлення і вінт як я зрозумів згорів, бо при приєднані він взагалі не працює і його не находить. Давав вінта знайомому який трохи розбирається в техіці щоб той поремонтував, та він там перепаював живлення і нічого з того не вийшло...

Мені не потрібного його ремонтувати, прост я чув що з поломаниг вінтів можна якось витягувати інформацію, мені потрібно достати текстовий документ розміром десь 1мб

хто може допомогти ???

Опубліковано

Таке робили на мєдії колись, але мені сказали, що це обійдеться в стільки ж, скільки коштує новий і я цю справу залишив!

Поцікався в них - може зараз щось змінилось, заодно відпишись тут скільки зараз коштує!!!

Опубліковано

Ще є надія що електроніка ціла. На платі біля роз'ємів живлення мають бути супресори і захисні резистори, нехай твій знайомий уважно подивиться. Можливо вони вийшли з ладу.

Є два способи відновити інфу: 1 найти такий самий жорсткий диск, бажано з однієї партії і переставити електроніку. Чи відремонтувати стару.

2. зчитування напряму з дисків. Таке роблять у Києві, але стоїть воно дуже дорого.

Опубліковано

я думав переставити електроніку, та знайти такий вінт зараз дуж важко...

бюджет ? ну незнаю, напевно десь в районі 100грн думаю..

на медіа ? а де це ?

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Склалась така ситуація, в мене є старенькій вінт Fujitsu mpf3102at на 10гб, спочатку в нього було виламані контакти на живлення, я їх самостійно припаював (правда не найкращим способом) після чого він працював, потім я приніс його до знайомого щоб дещо зкинути і знайомий не правильно приєднав живлення і вінт як я зрозумів згорів, бо при приєднані він взагалі не працює і його не находить. Давав вінта знайомому який трохи розбирається в техіці щоб той поремонтував, та він там перепаював живлення і нічого з того не вийшло...

Мені не потрібного його ремонтувати, прост я чув що з поломаниг вінтів можна якось витягувати інформацію, мені потрібно достати текстовий документ розміром десь 1мб

хто може допомогти ???

Можу відновити так як в мене є живий такий вінт.

Якщо що дзвони 0997563568

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...