Перейти до змісту

Електрична зубна щітка

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Хочу купити собі електричну зубну щітку. Хто такими користується? Розкажіть про переваги і недоліки. Яка найкраща? І, звичайно, яка ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недолік, буває важко знайти нову насадку. Тому потрібно обирати більш розповсюджену.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуємось в сім'ї уже декілька років щітками oral-b на батерейках (акумуляторах ААА). Єдине акумулятор заряджаю раз на місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

личный опыт :

Braun Oral-B - питание от двух AA. мощность просто отпадная, чистит супер, эргономичная. но дорогие насадки, а сейчас уже и редкость в продаже. основная щетка уже больше четырех лет, утром и вечером :ok2:

Colgate Motion - питание от двух AAA. слабо крутит, слишком вспенивает пасту и вообще щетка так себе. зато насадки дешевые и хорошо чистят между зубов. остается в качестве запасной или дорожной (она легче, чем браун и потерять не жалко)

еще замечание. я использую специальную пасту-гель Colgate MaxFresh - она рекомендуется для "моторных" щеток. для обычных паст нужен сильный нажим, а слабые моторчики дешевых щеток этого не любят.

о цене. в $20 можно уложиться с качественной щеткой + 1-2 насадки в комплекте. потом тратить по $10-20 на комплект насадок в полгода-год на человека

насчет дорогих аккумуляторных щеток. imho, глупость. держать зарядку в ванной комнате довольно опасно - все-таки влажность, да и количество телодвижений не оправдывает стоимость. заменить две батарейки раз в несколько месяцев куда проще. лишний провод эстетики тоже не добавляет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Braun Oral-B - питание от двух AA. мощность просто отпадная, чистит супер, эргономичная. но дорогие насадки, а сейчас уже и редкость в продаже. основная щетка уже больше четырех лет, утром и вечером :ok2:

якраз таку мав на увазі тільки А на одну більше написав.

еще замечание. я использую специальную пасту-гель Colgate MaxFresh - она рекомендуется для "моторных" щеток. для обычных паст нужен сильный нажим, а слабые моторчики дешевых щеток этого не любят.

дякую спробую

насчет дорогих аккумуляторных щеток. imho, глупость. держать зарядку в ванной комнате довольно опасно - все-таки влажность, да и количество телодвижений не оправдывает стоимость. заменить две батарейки раз в несколько месяцев куда проще. лишний провод эстетики тоже не добавляет.

Я мав на увазі, що в мене замість звич. батерейки акумулятор. Деколи влом звичайно заряджати, але купляти нову ще більше напрягає. Так що поки заряджаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав собі зубну щітку oral-b, свою ціну виправдовує цілком і повністю. потужна, добре вичищає. насадки дійсьно не просто знайти, часом бувають в ДЦ. але можу здати точку, де вони є постійно, і трохи дешевше ніж деінде ;)

Sav service Карпати, адреса - вул.Підгаєцька, 13а. в них можна і насадки придбати, і самі щітки. не вважайте за рекламу, працював там колись, тому знаю, що дешевше буде ніж в магазинах(гуртовий склад) :).якщо когось цікавлять контакти - пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Хто знає де купити насадки для oral-b crossaction? Півлуцька обходив ніде не найшов.

Найшов в неті, але замовляти трохи стрьомно.

Тут зверху писали що продавалося в Sav service Карпати, хтось знає чи ще досі воно там є?

Має бути ось-така:

http://ofm.com.ua/node/22

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже ніхто не знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...