Перейти до змісту

Потрібна допомога з Iphone 3g

Рекомендовані повідомлення

Сталася така проблема. Скидав музику на iphone через блютуз і машинально нажав обновити програмне забезпечення.

Після оновлення під час розмови почав пропадати звук. Проте в наушниках працює все ок. Стандартні звуки відтворюються без проблем.

Що хто порадить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу відкатити прошивку до 3.1.3. Можливо це глюк у прошивці.

я теж раз нечайно до 4.02 обновив. поперше на неї немає jailbreak а по друге вона буде притормажувати на 3g

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу відкатити прошивку до 3.1.3. Можливо це глюк у прошивці.

я теж раз нечайно до 4.02 обновив. поперше на неї немає jailbreak а по друге вона буде притормажувати на 3g

Дякую сьогодны спробую. Я початкывець з iphone, може порадиш ресурси де можна прочитати манул по перепрошивці можливо є якісь хороші сайти з програмами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як буду вдома, то скіну інфу. але там нічього не треба. тількі прошивку(скіну ссилку) скачати. і прогу щоб вийти з DFU mode(забув як називається. вдома гляну.). також бажано щоб америк. sim card мати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так дійсно краще перепрошити =)

НІКОЛИ НЕ СТАВТЕ НА 3Г АЙФОНИ ПРОШИВКУ 4.0. АЙФОН ПРАЦЮЄ ДУЖЕ ПОГАНО НЕ ВИСТАЧАЄ У НЬОГО СИЛИ , ЩОБ ЇЇ ПОТЯНУТИ !

ТІЛЬКИ 3.1.3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

никогда не говори никогда, приятель. попробовавшие прошивку 4.1 сообщают, что проблема с тормозами на 3G частично решена. быстрее стало точно :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

никогда не говори никогда, приятель. попробовавшие прошивку 4.1 сообщают, что проблема с тормозами на 3G частично решена. быстрее стало точно :ok2:

Готовиться до виходу нова версія прошивки 4.1.x Пише в неті, що вирішено багато проблем з сумісністю iphone 3g.

Перепрошити в мене, щось так і не вийшло. Після прошивки itunes зявляться значок підключити до компютера. Робив анлок, теж саме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня 3G не было, поэтому проблема с тормозами как-то не возникала. как и с нетерпеливостью в апгрейдах прошивки на имеющихся аппаратах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачиш у мене було 4 апарата 3г і на всіх воно тормозило ! =(

На 3гс паше супер =) як на 4-ому айфоні =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дело в памяти, понимаешь.. 128 метров критически мало. но можно подлечить выкинув лишние демоны из автозагрузки. по "speed up iphone ios4" есть масса советов. самый популярный, кстати, состоит в хардрезете, но это, imho, где-то на уровне самовнушения

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да..але хто його знає , як воно в майбутній роботі апарата відобразиться =)

3.1.3 класна прошивка , на неї хоть з Сідії можна класні програми завантажити і корисні ...а на 4.0 вони не ідуть...є свої + є свої і - ...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

программы со временем подтянутся, разве что авторы их вовсе забросили. но если идея была хорошая, то наверняка есть аналогичный софт других писателей - много раз с этим сталкивался

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ! :smile-zachot:

Всі програми і ігри з кожним разом потребують вищу прошивку , цим 3.1.3 гірша,ну і в плані дизайну і функціональності вона відстає від 4.0 =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоможіть прошити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого складного нема. Шукаєш прошивку в просторі інтернету (бажано оригінальну), запускаєш iTunes, переходиш на закладку з iPhone, жмеш Shift+Востановити, спитає звідкіля брати, вказуєш на скачаний файл, ждьомс. Якщо неверлок - на цьому все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate, если у тебя всегда было именно так, то повезло однозначно.. у меня ни одна прошивка с первого раза не становилась, в основном ошибки 160x вылетают :dont: так что я предпочитаю прошиваться из DFU Mode (по его включению есть масса видео-инструкций на YouTube)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:closedeyes: є різниця з якої версії тунца прошивать+прошивка, і можливість ерора тоді дуже мала.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та шо ви кажете :)

ТУнець має чарівну властивість автоапдейту )

А прошивка - оригінал теж не завжди рівно зальється. Погугли форуми хочаб, на предмет виникнення тих же 160хх...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов проблему. Проблема зовсім не в прошивці, а в самому желізі. В телефоні активовуються наушники і тому пропадає звук. В неті пишуть що це щось зі шлейфом, чи попала волога і заліпає.

Звук то зявляється то пропадає (точніче режим в наушниках то активовується то деактивовується). Короче потрібен ремон. Що порадите, де краще ромонтуватись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мікса, наприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звертайся, допоможу інформацією, і при бажанні і руками :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...