Перейти до змісту

"Податок" на бездітних чоловіків: маразм крєпчаєт!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

- Тьоть Галь... я вашу дочку того... ну, цейво...

- Ох, Степане, так одружуйся тепер, сім'я буде, жінка, дітей мені народите!

- Та нєє, тьоть Галь, я ж вашу дочку тойво... Камазом переїхав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='31 августа 2010 - 16:56' timestamp='1283262995' post='558400']

па моєму цей податок уже давно в цінах на гумові виробі закладено :)

А чому ж акцизних марок не "ліплять"...  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Тьоть Галь... я вашу дочку того... ну, цейво...

- Ох, Степане, так одружуйся тепер, сім'я буде, жінка, дітей мені народите!

- Та нєє, тьоть Галь, я ж вашу дочку тойво... Камазом переїхав!

І на камази акцизи наліпити... І водіїв камазів додатковим податком обложити. За те що вони ЦЕЙВО і ТОЙВО...

Ще ж непочатий край роботи блін.  :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто напросто намальовуєтсь один не відворотній факт - скоро дешевої раб-сили стане дуже мало, а наймати Джамшутів і Равшанів не вигідно. Яким би ідіотський заклик не виглядав, але під ним є серйозні основи, якщо ще в взяти в розрахунок скільки людеї виїхало закордон, то картина щодо дешевої раб сили не дуже приємна. А дешева робота нікуди не дівається. Спасають ситуацію вихідці з села(якими місто забите до ручки), але вони теж не вічні, рано чи пізно після недуже солодкого міського життя тяне на хлібну Європу і тут нам поволі підходить ПОПА с неожиданої сторони - колапс в сфері дешевих послуг.

Заклик Тернопільської Міськради, виглядає більш, як крик про неминучу проблему, яку баче влада, але нічого зарадити не може. Звісно можна з цього поглузувати, але уявіть коли в один прекрасний день, не буде кому пекти хліб в Там-Тамі за 1000 грн. в місяць?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще би податок на довбодятлів ввели. Це було би в мільйони разів конструктивніше і результативніше.

АХ. Ну і стерилізацію. ДАби нє плоділісь далі))))

Гомос ідіотизмус, чесс слово....

Все нове-давно забуте старе.В совку такий податок існував,навіть з 21р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про це йдеться у зверненні депутатів до Президента України Віктора Януковича, голови Верховної Ради Володимира Литвина, прем'єр-міністра Миколи Азарова, прийнятому на сесії міськради з ініціативи секретаря ради Тараса Білана.

бачу шо всі білани трошки тойво... :lol:

Тбілан не подумав певно, що якщо народ не плодиться то на це є причини, і сама основна мабуть бідність/безробітя, а звідси не можливість мати молодій сімї житло, забезпечити дитя хорошой освітой і світлим майбутнім і т.п. Навіщо плодити ніщєту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тебе, бачу, також "хорошой освітой" не забезпечили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За свою освіту, ти помовчи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть маєш диплом універа шевченка чи києво-могилянського, але з такими досягненням так і не навчили культури спілкування....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть маєш диплом універа шевченка чи києво-могилянського, але з такими досягненням так і не навчили культури спілкування....

Зрозумій, жиди не розуміють що таке - "культурне спілкування" в них є два поняття: свої(обрані Євреї) і чужі(гої, тобто не Євреї), других валять по повній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора на жидів податок вводити, за грамотність...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ не плодиться то на це є причини, і сама основна мабуть бідність/безробітя, а звідси не можливість мати молодій сімї житло, забезпечити дитя хорошой освітой і світлим майбутнім і т.п. Навіщо плодити ніщєту?
сучасна демографічна криза в Україні    ...  є завершальною частиною Великої Демографічної Трансформації - переходу від високих до низьких показників відтворення. Вона почалася з падіння смертності, за якою - поволі, з досить великим відривом але невідворотно - почала падати й народжуваність, шлюбність та кількість дітей у сім'ї. Падіння кожного з цих показників обернено пропорційне до росту освітнього рівня, урбанізації та тривалості життя. Можна сказати, що комфорт призупинив демографічну машину, поки не довів її до повної зупинки: чим вищі стандарти життя, тим більше людям хотілося приділяти часу собі, а менше - сім'ї і дітям.

Я.Грицак. Життя, смерть та інші неприємності

тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нонішній демографічній ситуйовині їм нуно не яїчне лаве збирати,а зробити хоть щось реальне для власників предмету мздоімства.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що якщо народ не плодиться то на це є причини, і сама основна мабуть бідність/безробітя, а звідси не можливість мати молодій сімї житло, забезпечити дитя хорошой освітой і світлим майбутнім

А в Індії чи Африці, де населення постійно збільшується все це уже є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в Індії чи Африці

а им етого и не надо.у них ценности другие.

по сабжу,ну введут они етот налог,а толку,думают етим поднимут рождаемость?значит прийдеться отменять выплаты которые сейчас дают по рождению ребёнка.

пряником ничего не добились то хотят кнутом исправить демографию?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто напросто намальовуєтсь один не відворотній факт - скоро дешевої раб-сили стане дуже мало, а наймати Джамшутів і Равшанів не вигідно. Яким би ідіотський заклик не виглядав, але під ним є серйозні основи, якщо ще в взяти в розрахунок скільки людеї виїхало закордон, то картина щодо дешевої раб сили не дуже приємна. А дешева робота нікуди не дівається. Спасають ситуацію вихідці з села(якими місто забите до ручки), але вони теж не вічні, рано чи пізно після недуже солодкого міського життя тяне на хлібну Європу і тут нам поволі підходить ПОПА с неожиданої сторони - колапс в сфері дешевих послуг.

Заклик Тернопільської Міськради, виглядає більш, як крик про неминучу проблему, яку баче влада, але нічого зарадити не може. Звісно можна з цього поглузувати, але уявіть коли в один прекрасний день, не буде кому пекти хліб в Там-Тамі за 1000 грн. в місяць?

У тебе що, антипатія проти вихідців села ? якраз село і кормить таких дармоїдів :lol: (м’ясо, молоко, картопля).

"Чи ти і мяса не іси ?" (с)

І не в одному Там-Тамі хліб печуть, якось я думаю переб’ємось без нього :0112:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Якщо вони хочуть демографічного приросту то нехай матеріально підтримують, піднімуть одноразову допомогу на дитину, молодим сім'ям нехай дають доступніше житло(безвідсоткові кредити на 30років і 50% суми нехай гасить держава).

Тоді я думаю як люди стануть краще жити вони самі сприятимуть приросту населення. Дуже багато молодих сімей бояться заводити діток одразу бо вони усвідомлюють, що власного даху над головою нема, заробітку гідного для годування сім'ї теж нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фіг там, в Європі теж бояться і там теж низька народжуваність

а жителі бідних країн не бояться і розмножуються, розмножуються...

багатодітні сім’ї на Волині думаєте в олігархів?

матеріальний добробут - лише одна зі складових пасьянсу, для декого це аргумент, а дехто "клєпає" дітей - хай собі виживають! Ще можна світло відключати, школи скоротити, щоб рівень освіти понизити. Чим нижчий рівень освіти, тим менше люди задумуються про наслідки.

А чим ти розумніший, тим більше думаєш, а чи зможу я виховати, наприклад, трьох дітей, чи достойним батьком я для них буду? Чи буду заробляти сотні тисяч  і появлятимуся вдома вночі чи на вихідні, пролежуючи на дивані, щоб ніхто не чіпав? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

матеріальний добробут - лише одна зі складових пасьянсу, для декого це аргумент, а дехто "клєпає" дітей - хай собі виживають! Ще можна світло відключати, школи скоротити, щоб рівень освіти понизити. Чим нижчий рівень освіти, тим менше люди задумуються про наслідки.

А чим ти розумніший, тим більше думаєш, а чи зможу я виховати, наприклад, трьох дітей, чи достойним батьком я для них буду? Чи буду заробляти сотні тисяч і появлятимуся вдома вночі чи на вихідні, пролежуючи на дивані, щоб ніхто не чіпав?

Уявімо, що ти правий, тоді пропоную зпрогнозувати в якому році ця народжуваність дасть результат (з'являться нові фахівці, робочі, об'єкти оподаткування) у батьків, яким сьогодні не стане де навчатися? Так отож, в тоді про Януковича ми будемо тільки згадувати, так що, скоріше за все, задача просто викосити додаткові кошти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та яка там задача... той маразм депутатів навіть нема що коментувати

я просто висловив думку, що матеріальний добробут не єдиний критерій для того, щоб люди стали народжувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто висловив думку, що матеріальний добробут не єдиний критерій для того, щоб люди стали народжувати...

Я ніразу не заперечую, що критеріїв значно більше, але матеріальний добробут - основний з них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ніразу не заперечую, що критеріїв значно більше, але матеріальний добробут - основний з них.

ха-ха.

давай уточним- для тебе. для тих, хто рєальнє масово розмножається- нє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха-ха.

Я писав не особисто про себе, а про людей які намагаються аналізувати, перед тим як щось робити. Хоча щось аналізувати в нашій країні і робити прогнози на роки зазвичай марна робота.

Доречі, щодо народжуваності і багатодітних сімей. Дехто перетворив це на бізнес.

Критерієм виступає допомога при народженні і виплата "лікарняного". Досить багато фірмочок було відкрито саме для збільшення виплат, які отримувала рожениця за 2 місяці до пологів і ще 2 після них, шляхом збільшення добового заробітку на додатковій роботі і використання тупого законодавства нашої любимої країни. Десь пів року як ця тема трішки прикрилася, а до того під жіночою консультацією стояли тіпи, які "вербували" жінок, і конкуренція була досить висока ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ха-ха.

звісно, якщо людина пох.їст то вона не думає про такі речі як потім виростити тих дітей.

Як мій друг казав “Всунув, плюнув,нехай росте”, для цього багато мозгів непотрібно, їх для цього взагалі непотрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...