Перейти до змісту

ТВОРИМО УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР

shvorak

Рекомендовані повідомлення

яка краса. маніфест ви(ху із зис?)придумали, а от шо роботи- ще ні..

Спілкування на форумі, це лише спосіб найти собі подібних.

Проблема нації в відсутності конкретної дії, якої в нас повір вистачає -

починаючи від просвітництва та закінчуючи реальною боротьбою з корупцією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь

Да-да, Зєусс, про тебе вже все знають, он макс тоже грозився мені, шо спалить Фанфото, так шо мотай на ус.

Це є базарна будка на Варшавському ринку, поворот на право біля будки де продаються одні ножі з мангалами(така будка там тільки одна)і вже майже в сами кінець з права його логово: - торговля CD-R&RW, DVD-R$RW, наушниками, флешками і іншою мелочьовкою, блакитно окий, біловолосий, ріст середній, фігура: струнка, середня, а морда....ну молдаванська, інакше описати не можливо. Да, там ще вродіби якийсь прихвостень сидить біля нього, але то левий.

Так що Макс тепер знає! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 shvorak ти головне, не спілкуйся тут з Tolik_lt бо він тебе підловить і висміє на таких класних ідеях. Головне як ти сказав - "спосіб найти собі подібних."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нас, ми....

Лучани, Волиняни, УКРАЇНЦІ, які здатні були об'єднатись і діяти, діяти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне як ти сказав - "спосіб найти собі подібних."

"и найдете вы друг друга по запаху..."

с.бандера избранные сочинения том первый неоконченный мюнхен германия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Anubius, хай знає :D

Апять міма! Шо у вас за інфарматари , пацани :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Difoto от якраз не мімо, твій ряд починається з будки де продають такий же хлам, який продаєш ти, з обох сторін ряду одна відкрита(що з права),друга закрита(що з ліва), в твому ряді продають тапкі, коврикі, мебель, а твоя будка з права. От як там колись буду запишу номер!

post-4953-1283284614,6_thumb.jpg

Поворот, де римське один, або де римське два, але точно що там!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МАНІФЕСТ

НАРОДЖЕННЯ НАЦІЇ

(тези)

Злочинною розкішшю є бездіяльність в час ґвалтування і грабунку Вітчизни.

Якщо Ви хочете критикувати, не пропонуючи виходу та власної участі, – критикуйте! Якщо Ви хочете кропити "крокодиловими слізьми" .........

Чудово,гарний маніфест.Але це тільки слова,про заклик до якої саме дії йдеться? Конкретно плз.

Й чому ви вважаєте усіх інших байдужими та бездіяльними обравши собі роль спасителя нації? Думка про людей які дозволяють собі щось робити для України без публічного популізму вас не відвідувала?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уйдет, гад... :horse:

один фланг не прикрытым остался...

post-345-1283285220,67_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Й чому ви вважаєте усіх інших байдужими та бездіяльними обравши собі роль спасителя нації? Думка про людей які дозволяють собі щось робити для України без публічного популізму вас не відвідувала?

Пробачте, звідки ви взяли про обраність? Чи не вважаєте, що об'єднавши зусилля "людей які дозволяють собі щось робити для України без публічного популізму" і нарешті показавши публічний приклад нашим дітям, справжній, а не транспорантний, ми зможемо генерувати нову якість УКРАЇНСЬКОГО простору.

А, що до байдужості всіх, це правда, як правда і те що є і небайдужі, такі як ви, до яких і звертаємось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи не вважаєте, що об'єднавши зусилля "людей які дозволяють собі щось робити для України без публічного популізму" і нарешті показавши публічний приклад нашим дітям, справжній, а не транспорантний, ми зможемо генерувати нову якість УКРАЇНСЬКОГО простору.

Вибачте, а що ви публічно показали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОК!

В теорії все вірно,що пропонуєте практично + реально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с.бандера избранные сочинения том первый неоконченный мюнхен германия

Більшість людей помирають просто так, Бандера залишив по собі неперевершений життєвий доробок, до сих пір георги вссикаются.

Хіба це не прекрасно?

Помреш ти як собака чи будуть тебе памятати в віках - залежить від тебе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... як правда і те що є і небайдужі, такі як ви, до яких і звертаємось.

Знали б Ви як помиляєтесь.

Небайдужість, прада є. А от звертатись думаю вже пізно.

Я в конкретному випадку.

Maskinong, без образ.

Взагалі люба нова сила ніколи не базується на жадобі бабла, влади, переваг споживання і соціального статусу. Все гарненько і патетично. Хоч скупу сльозу пускай. Але проходить час... і все або розвалюється, або туди заходять гроші. І фініта ля камеді. Троє з десяти будуть ідейні, але кворуму не зберуть :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але проходить час... і все або розвалюється, або туди заходять гроші. І фініта ля камеді.

Кожен судить по собі! Якщо ти продався "голубим", то це не означає, що інші продадуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що до конкретики. Пропоную знайти в нас в місті ключові проблеми (на вашу думку),

які руйнують український простір і створити реальну дію по їх вирішенню

грамотно, професійно, а головне щиро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самий прикол, що з такими вот "казирними", начебто "циніками", "пазнавшмі жись" і чинять в житті відповідно. Не знаю чи в змозі вони це зрозуміти... В любому випадку, це кумедно :)

Ех... Що таке 20, 100, нехай навіть 500 років проти 4000 років історії однієї нації? Зовсім діти. Нічого. Час прийде. Зачекайте пару тисячоліть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що до конкретики. Пропоную знайти в нас в місті ключові проблеми (на вашу думку),

FECI AUOD POTUI, FACIANT MELIORA POTENTES.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FECI AUOD POTUI, FACIANT MELIORA POTENTES.....

Ceterum censeo carthaginem esse delendam.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна памєдлєннєє, я запісиваю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче, на борді творити український простір, те саме що на селі розповсюджувати гандони. Без полезне діло, забагато моральних дегенератів на верхушці, ну прям як у Верховній Раді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна памєдлєннєє, я запісиваю...

Запісивай дарагой,запісивай.....

14.mp3

15.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче, на борді творити український простір, те саме що на селі розповсюджувати гандони. Без полезне діло, забагато моральних дегенератів на верхушці, ну прям як у Верховній Раді.

А Ви може і статистику ведете (хто є ху)?

Які параметри та критерії оцінювання Вами людей? Моральний деградант - хто це? 

p.s. Абсолютна відсутність толерантності та категоричність в своїх твердженнях не означає що вони є аксіомою для інших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сьогодні, 01:29' post='558782']

от не пойму чи це про модерів було сказано чи про адмінів?

То він про себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухайте, я щось не можу зрозуміти, хто такі ці загадкові "Ми" ? Колись був такий кумедний блок Литвина, назву якому придумали крєатівщікі від Єремєєва, називався "МИ", ще прикалувались над ним: "МИ - діти КучМИ", він успішно пролетів повз парламент, що немало мене порадувало :) то не ВИ?

я от нерозумію, людина пише абсолютно пустий пост, без будь-якої конкретики і надіється, що його хто сприйме серйозно?  

та вже однією цією незрозумілою фразою ти вподобився тим всім депутатам і іншим чиновникам, які щось говорять, якісь типу розумні і красіві фрази, а за ними "пшик".

вот Юлямпочка написала багато тексту, але там протилежна проблема - переважно це водичка, по якій теж мало що зрозуміло в плані конкретних заходів

пишіть конкретику, пропозицію, а не тільки таке шо-нібудь, тоді і отримаєте дискусію, а поки що це все одно що дискутувати з дитсадком про засади економічної політики Нацбанку

для мене український простір творить наприклад Олег Скрипка і ВВ, чи "Плач Єремії", "Мертвий півень", або, наприклад, Ліна Костенко, чи Андрухович, та навіть Лесь Подерв’янський більше творить український простір, ніж ті писаки пустопорожніх гасел, саме через яких українство на Сході вважається чимось другорядним,  анахронізмом для села і т.д. 

що творять загадкові "МИ" мені не ясно, для того, щоб хтось з кимось гуртувався, треба принаймні довести, що ти достойний цього...

--------

блін, і для кого я це все пишу, так діалог з собою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...