Перейти до змісту

як правильно підібрати гірські лижі


magnat999

Рекомендовані повідомлення

Народ. Мені вотрібна як мінімум порада, як правильно підібрати гірські лижі, оскільки основною моєю відмінністю від більшості любителів гірських лиж є особиста вага (понад 120 кг). Відкатав 2 сезони і все літо думаю і шукаю, як вибрати лижі, бо зрозумів, що це, як і велосипед, надовго. Тож рішення придбати - прийшло саме собою. Ті таблиці, які знайшов у неті, чомусь обмежують вагу на позначці 90 кг, нвби всі інші не люди. Хто може дати хорошу пораду - з радістю вислухаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

З такою вагою краще брати більш жорсткі, не початкового рівня хоча б щось середнє і практично у свій зріст. Особливо звернути увагу на кріплення щоб були розраховані на таку вагу. Якщо ідеально відшліфувати техніку карвінгу то повороти будуть даватись легким натиском на лижу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду :friday: Тоді питння більш конкретне - чи підійдуть мені Salomon Aeromax S? Буду радий отримати пораду!! людини, яка на цьому розуміється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама лижа здається непогана, але кріплення для вас не підійде. Хоча конкретної інформації про кріплення я незнайшов але судячи по назві вони розраховані на максимальну вагу в 90 кг. Я вам можу допомогти щось підібрати з Volkl або Elan. Хоча в Elan здається нема таких кріплень потрібно перерпровірити. А от Volkl для яких кріплення робить Marker там точно є бо Marker має такі кріплення для важковаговиків. В придбанні доречі також можу допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду вдячний за допомогу, але одразу виникає запитання - яку суму вартуватимуть Volki, підходящі для мене, оскільки захмарної суми я не потягну, чи може варто розглянути питання купівлі катаних лиж??? Ціни на Elan 2011 року я бачив на їхньому сайті, але їхній скі селектор підбирає лижі без врахування ваги, адмін їхнього форуму радить брати лижі з подвійним титаналом, а це вже влетить в непогану копієчку! Якщо можна, скинь модель Volki, яка підійде мені, я подивлюся в неті (або по можливості ссилочку), наперед вдячний за допомогу. Я кщо все зростеться, то маю надію в подальшому звернутися за допомогою в придбанні!!! Ну і з мене пиво :friday: !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що можу сказати. Sheridan в чомусь правий але лижі з подвійним титаналом це був би ідеальний варіант але можна і обійтись не самим ідеальним варіантом. Основне це всеж таки кріплення і воно для вас повинне бути з позначкою в 11-12 DIN. Тому думаю з Elana може бути модель waveflex 78 або waveflex 78 TI якщо стиль катання у вас агресивний тоді краще другий варіант а якщо лижі для вас відпочинок тоді і перший підійде.

Щодо лиж Volkl то тут ціна не буде дешевшою, хіба що я точно дізнаюсь про можливість встановлення більш просунутих кріплень на простішу модель лиж тоді щось і можна буде скомпонувати.

З уже катаних лиж також можна придбати хорошу модель но для вас підібрати потрібну буде майже нереально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знайшов пропозиції по Head iSupershape Magnum та Salomon Crossmax W12, які мені радять, як підходящі, але хотів би вислухати твою думку з даного приводу. Вдячний за відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...