Перейти до змісту

Кафе-Бари-Ресторани

byiviter

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 189
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

"... ти ж мене підманула, ти ж мене підвела..."

Головне, не падай духом.

Не на простака напала))).

Витягну її як тільки побачу на свідуху!!! :mdr:

не займайся єрундою. не прийшла - значить не хотіла. чим більше будеш нав"язуватись, тим більше буде відшивати. ще й дратуватись почне. вчора мовчки відшила, завтра словесно. не зациклюйся. знаю, що ти хочеш типу поборотись за своє праве діло, але з власного досвіду скажу, що нічого доброго з того не буде. лише розчарування. до того ж чим більше стараєшся, тим більше розчаровуєшся. знайдеш ще свою єдину і неповторну, головне не падай духом ;)

Опубліковано

поцікався причиною, чому не прийшла? якщо причина не поважна, то забей на неї ... і знайди іншу.

Сьогодні з нею говорив. Каже, просто захворіла. Але, зате, сходила на Волинь-Шахтар...

Опубліковано

да чего уж, давай ее фотку выкладывай :) поглядим, стоит ли усилий 

Це якось не етично буде. Ви ж то і моєї фотки не бачили. Вам зразу її подавай...

Опубліковано

поцікався причиною, чому не прийшла? якщо причина не поважна, то забей на неї ... і знайди іншу.

Сьогодні з нею говорив. Каже, просто захворіла. Але, зате, сходила на Волинь-Шахтар...

воспалєніє хітрості :) кажу ж відшила

Опубліковано

тонкій піяр?

Ага, а byiviter то і є та сама дівчина, яку він хотів зводити кудись, яка просто тут шукала хто шо круче запропонує...

А може то взагалі героїня топіку "Не хочете приємно провести час?"

Опубліковано

Та припиніть під****ати людину !

він сам вже знає що робити - не маленький!!!

P.S. Якщо вже так хочеться поговорити про знайомства в інеті - відкривайте тему - там і висловимо думки!

Опубліковано

Забий на неї.......вона того не варта. Ти ще зустрінеш, ту дівчину з якою тобі не знадобиться ніяких "борд" і тим більше "мамб". Просто розслабся і насолоджуйся життям.....а якщо тобі аж так приперло.....то це не в "мамбі" шукається :lol:

Опубліковано

Чого так песимістично - в мене друг зустрів свою половинку як раз на такому сайті, хоч і вчились в одному університеті і причому в одному корпусі, а познайомив інет!!! І живуть вже 4 роки разом щасливо і детей вже мають!!!

P.S. Щось добре ніколи так просто не потрапляє в руки - за щось хороше потрібно боротись!!!

Опубліковано

2 byiviter.

дружищє, будь самодостатнім.

непотрібно нікому нічього нав!язувати... ні свої погляди, ні, тим більше, себе.

в противному випадку - нічим добрим /в першу чергу для тебе/ то не пахне.

це має бути "договір доброї волі".

людина повинна поважати тебе, як особистість, а ти - її.

слухайся мудрих порад, вчись на чужих помилках, і ти зможеш оминути багато болючих підводних каменів.

ні про шо не жалкуй, просто аналізуй, роби висновки, і йди далі...

життя - це рух.. /і добре, якшо він відбувається вперед і вгору, а не навпаки../

і ше одне, шукай людину свого рівня розвитку, бо не буде взаєморозуміння.

П.С. фотку, канєшно, ти дарма викинув.

хоча цим ти і задовільнив нашу цікавість, але то було, щонайменше, нетактовно.

яка б вона не була, але ти відповідаєш лише за свої слова і вчинки.

гуд лак..)

Опубліковано

ні про шо не жалкуй, просто аналізуй, роби висновки, і йди далі...

:smile-zachot:byiviter раджу прислухатися.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Бордівці, терміново (сьогодні, треба знайти заклад у Луцьку, або поряд, який працює цілодобово, і вякому може розміститися 40+ людей, не дискотека, а бар. Де можна попити пивка

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...