Перейти до змісту

Кафе-Бари-Ресторани

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Arden, на стеб не обращай внимания. Многих тут хлебом не корми, дай только повод. Сами, небось девушку за грудь ни разу не держали... :jeer:

А если серьезно, я бы особо не мудрствовал с выбором места. Главное, чтобы тебе там комфортно было. А если будет тебе комфортно, то и высоки шансы, что девушке с тобой тоже скучно не будет. Если предложенное тобой место ей не понравится, она сама об этом скажет. Ну и столик желательно заказать заранее, чтобы потом не чувствовать себя последним ослом. :)

Как провести вечер? Просто пообщайся с ней. Скажи, что захотел познакомиться поближе, узнать ее получше. Задай ей вопросы, которые тебя интересуют. Расскажи о себе. Главное - не обманывай и не придумывай ничего. Говори, как есть. Если она почувствует, что ты искренен с ней, она не будет тебя бояться и тогда наверняка сможешь узнать про нее все, что хочешь. Далее по обстановке но от резких движений и приставаний на первом свидании лучше воздержаться. :)

• Відповідей 189
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Arden, на стеб не обращай внимания. Многих тут хлебом не корми, дай только повод. Сами, небось девушку за грудь ни разу не держали... :jeer:

Всегда любил стеб и с юмором относился к нему ;)

Вечер прошел отлично) Продолжение будет))

Еще раз всем спасибо за советы :smile3:

Опубліковано

То где провели вечер то? Мы тут насоветовали понимашь :rolleyes:

Зустрілись в центрі і щоб довго не мерзнути вирішили зайти в Карамель. Кава з бейлісом і піроженко) Щось сьогодні мені там обстановочка геть не сподобалась, так що через 40 хв ми з ними попрощались :D

Дальше прогулка по Градному Узвозі і просто цікава бесіда) Замерзли добряче, тому зайшли в Беніссімо) Шумно, гамно, але ближче до душі :smile3: Принаймні почували себе комфортніше чим в Карамелі)

Після цього прогулянка біля Замку, парк і вийшли до ВНУ, там таксі і поїздка додому) Місяць в повні і хмар практично не має, красота. :smile3:

Ну якось так) В Фелічіту не потрапили, так як місця вільного не було взагалі) Добре, що я подорозі зайшов подивився :)

Опубліковано

Пізно звичайно вже щось казати, але як на мене Роуз кафе не дешевше ніж Корона Вітовта...

В Короні був неодноразово, ціни в пристойних межах (якщо не купувати дорогий алкоголь)

Опубліковано

Замерзли добряче, тому зайшли в Беніссімо) Шумно, гамно, але ближче до душі :smile3: Принаймні почували себе комфортніше чим в Карамелі)

Ну якось так) В Фелічіту не потрапили, так як місця вільного не було взагалі)

Як на мене, то Бенісіммо трохи споганилось. Я колись частіше туди ходила, бо піца була велика і смачна. Недавній візит переконав мене, що туди ходити не варто :(. Вразила антисанітарія - пилюки на столах, вікнах, підлозі стільки, що її видно неозброєним оком. Те саме було і влітку в літньому залі, хоча зрозуміло, що пилюка осідає з вулиці, а тут таке враження, що прибирання робиться раз в тиждень, а генеральне - раз в кілька місяців. Ми замовляли піцу з яйцем, не пам"ятаю чи доїли ми її після того, як побачили великі шматочки шкаралупи з яйця :_20: .Офіціантку чекали 30 хв., прийшла вона лише після зауваження :angry2:

Так як найближче до мене знаходиться Сан-Ремо, то іноді ходимо туди, але до рівня Фелічіти цей заклад не скоро дотягне, на жаль. Останнє відвідування запам"яталось п"яним бидлом в особі 3 чи 4 хлопців чи чоловіків, які не обмежували себе у висловлюваннях і їх мати чулися на все приміщення. Зауваження їм ніхто не зробив, і їсти після цього перехотілося.

Люблю Фелічіту, найчастіше ходжу в ту, що біля Гостинця :). Привітні офіціантки, смачна їжа, приємна музика і атмосфера - це те, що треба для гарної бесіди:)

Опубліковано
Як на мене, Фелічіта як столова.

blink.gif

Если уж это для вас столовая, то что говорить про остальные кафешки?

В принципі ти правий,

Рівень обслуговування там, як і в інших закладах гранд персони на висоті.

Відвідаю ближнім часом, подивлюсь під іншим кутом зору :-)

Опубліковано

Люблю Фелічіту, найчастіше ходжу в ту, що біля Гостинця . Привітні офіціантки, смачна їжа, приємна музика і атмосфера - це те, що треба для гарної бесіди

Согласен. Персонал хороший, приятно посидеть, скушать вкусную пиццу, выпить вина. Постоянно там бываю.

Опубліковано

Ребята , самый оптимальный вариант в километре от города на  маршрутка №22 Милуши. На такси с центра гривен 20."Роял дач"

Бюджет на двоих 70-100гр. тихо спокойно ,не накурено .  :ok: .Ну а если еще 100 то можно и номерок на пол суток снять. А посмотреть можно здесь

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Форумчани, мене цікавить клюб "Сінатра". Напишіть пару постів: хто власник, де клуб знаходиться, наскільки прийнятні ціни, наявність "вільного місця/простору" у різні дні, яку музику крутять, що там є ще такого цікавого. Буду вдячний.

Опубліковано

Форумчани, мене цікавить клюб "Сінатра". Напишіть пару постів: хто власник, де клуб знаходиться, наскільки прийнятні ціни, наявність "вільного місця/простору" у різні дні, яку музику крутять, що там є ще такого цікавого. Буду вдячний.

www.sinatra.com.ua

Опубліковано

Такі якісь запитання.. Піди і подивись. Клуб знаходиться біля готелю "Лучеськ" в будинку "Іміджа".

Простору то точно хватає. Місць - в більшості випадків теж хватає. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...