la20 Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 14:00 #1 Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 14:00 Створив тему щоб подякувати Людині (саме з великої букви) за Людське відношення і розуміння.В мене народилась Доця і ця Людина погодилась забрати на своєму авто дружину і дитя додому з пологового будинку.ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ, ТАких би людей більше в нашому житті і воно стане набагато яскравіше.Величезне ДЯКУЮ тобі КРАВА (САНЯ)ЧЕЛОВЕЧІЩЕ!!!!!!!!!!!
Vika Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 14:45 #2 Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 14:45 la20, щиро вітаю з народженням донечки! Нехай росте здорова та щаслива! Справді, простих і здатних на безкорисливі вчинки людей, на жаль, не багато. Але вони є! Крава, хоч і знаю тебе не так довго, приємно вразив своєю простотою і людяністю. До речі, як виявилося, колись давно по роботі спілкувалися, і теж допомагав без зайвих питань. Респект! Тільки не зазнавайся після таких компліментів
krava Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 15:00 #3 Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 15:00 нема за шо тьоска! а зара предлагаю всім, хто тут перескочити сюди: "Ура! в Сані (la20) поповнення сімейства" та привітати молоде подружжя!!! ПІСІ: там навіть є фотки!
krava Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 15:12 #4 Опубліковано 19 Серпня, 2010 в 15:12 la20, щиро вітаю з народженням донечки! Нехай росте здорова та щаслива! Справді, простих і здатних на безкорисливі вчинки людей, на жаль, не багато. Але вони є! Крава, хоч і знаю тебе не так довго, приємно вразив своєю простотою і людяністю. До речі, як виявилося, колись давно по роботі спілкувалися, і теж допомагав без зайвих питань. Респект! Тільки не зазнавайся після таких компліментів Вікуля! обесЧаю! всем чаю! Саня (la20 не krava) угощає! ПіСі: Кстаті, а не влаштувати нам грандіозне бордівське чаєпітіє!? А! от 23 має бути велопробіг! А!?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.