vladi Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 15:52 #1 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 15:52 Терміново шукаємо вихователів-викладачів, в дитячий центр!робота з дітьми 2-7 роківДосвід роботи: це плюс, але не обовязково.Освіта: педагогічна, дошкільне виховання. Можливо студент.Вік працівника: від 18 років до 35 роківСтать: жіночаОплата: 1000-1500 грн, взалежності від зайнятостіРезюме: [email protected]Телефон: 066 ноль 800 800
mix_forever Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:09 #2 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:09 Не хотів би я до вас здавати свою дитину... Якраз таки для роботи з дітьми - досвід то головне, бо оті ваші студенти запросто можуть травмувати дитячу психіку.
vladi Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:25 Автор #3 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:25 как там купил телефон за 500 грн с рабочей батареей вместо ЕЕЕ РС? Хорошего специалиста надо учить с НУЛЯ, и для себя !!! а СОВКОВАЯ ЗАКАЛКА нам АБСОЛЮТно не надо!!! для Вашего же блага и блага Ваших детей!!! P.S.: смысл понятия "СОВКОВАЯ ЗАКАЛКА" всем понятен? надеюсь
Mala Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:46 #4 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 16:46 как там купил телефон за 500 грн с рабочей батареей вместо ЕЕЕ РС? Хорошего специалиста надо учить с НУЛЯ, и для себя !!! а СОВКОВАЯ ЗАКАЛКА нам АБСОЛЮТно не надо!!! для Вашего же блага и блага Ваших детей!!! P.S.: смысл понятия "СОВКОВАЯ ЗАКАЛКА" всем понятен? надюсь Не треба ля-ля, ви збираєтесь дітей вчити і виховувати чи готуєте місце для навчання і проходження практики студентами - практикантами? Щоб хтось навчався на наших дітях? Погоджуюсь , і таке треба , але під наглядом досвідченого педагога, досвід і вміння якого формувався протягом не одного року. Вважаєте , що "совкові" вчителі користуються застарілими прийомами і методами? Можна підвищити їз кваліфікацію, але тоді не треба починати "з нуля" , в них є головне - досвід. І ще. Не зрозуміло, вихователів-викладачів чОго? Іноземної мови, вокалу , хореографії ?
vladi Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:15 Автор #5 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:15 как там купил телефон за 500 грн с рабочей батареей вместо ЕЕЕ РС? Хорошего специалиста надо учить с НУЛЯ, и для себя !!! а СОВКОВАЯ ЗАКАЛКА нам АБСОЛЮТно не надо!!! для Вашего же блага и блага Ваших детей!!! P.S.: смысл понятия "СОВКОВАЯ ЗАКАЛКА" всем понятен? надюсь 1 Не треба ля-ля, ви збираєтесь дітей вчити і виховувати чи готуєте місце для навчання і проходження практики студентами - практикантами? Щоб хтось навчався на наших дітях? Погоджуюсь , і таке треба , але під наглядом досвідченого педагога, досвід і вміння якого формувався протягом не одного року. 2 Вважаєте , що "совкові" вчителі користуються застарілими прийомами і методами? Можна підвищити їз кваліфікацію, але тоді не треба починати "з нуля" , в них є головне - досвід. І ще. Не зрозуміло, вихователів-викладачів чОго? Іноземної мови, вокалу , хореографії ? 1 Педагоги руководители, которые будут обучать этих людей, с опытом работы 8 и 9 лет . С 2 и 3 дипломами национальных ВУЗов, уникальными в Волинск обл . Опытом работы заграницей несколько лет. И преподают на кафедрах в Национальных универах И не буду перечеслять количество Уникальных курсов пройденых заграницей, (в т.ч. Россия). ... и никто в свободное плаванье этих людей не будет, без присмотра, отправлять. ДЛЯ ТОГО ЧТО БЫ ОФИЦИАНТА НАУЧИТЬ РАБОТАТЬ В ДОРОГОМ РЕСТОРАННЕ, НА ВЫСШЕМ УРОВНЕ, НАДО 5 МЕСЯЦЕВ ... очем еще речь .ГЛАВНОЕ УМЕНИЕ РАБОТАТЬ С ЛЮДЬМИ,(ДЕТЬМИ), А ЕСЛИ ЭТОГО НЕТ ТО И НЕ БУДЕТ), И НИ КАКОЙ ДИПЛОМ НЕ ПОМОЖЕТ 2 Да нигде в СТАРОЙ ЕВРОПЕ? ТАК НЕ УЧАТ ДЕТЕЙ, КАК У НАС! сам видел, учился в UK... опыт работы, старых преподов, в стране которой уже нет , (по понятным Причинам,Совок), нам не нужен Легче научить нового человека, чем перевдалбывать в головы новую философию 3 Я думаю словом "дошкільна освіта" все сказано! Кто с этим, знаком хоть немного, знает о чем речь!
Mala Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:24 #6 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:24 Ми не розуміємо один одного , напевно, через те, що розмовлявляємо на різних мовах . Тоді напишіть зрозуміліше : проводимо набір студентів для навчання і подальшого працевлаштування. Р.С. Озвучте, будь ласка, ті 3 унікальні національні ВУЗи Волинської області , що підготували спеціалістів з дошкільної освіти.
vladi Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:35 Автор #7 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:35 Я можу вам хоч на англійській пояснити, якщо російською складно для Вас Працевлаштування паралельно з навчанням!!! вузи: ВДУ, Національній педагогічний ім. Драгоманова( допишу, київ, малолі) + СПб Гос Мед Унив им. Академика И.П.Павлова ( місто сподіваюсь знаєте )
Mala Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:43 #8 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:43 Я можу вам хоч на англійській пояснити, якщо російською складно для Вас Працевлаштування паралельно з навчанням!!! вузи: ВДУ, Національній педагогічний ім. Драгоманова( допишу, київ, малолі) + СПб Гос Мед Унив им. Академика И.П.Павлова ( місто сподіваюсь знаєте ) Ну, Київ і Санкт-Петербург далеко не Волинська область , а закордон , то тільки РФ ? Чи досвід роботи і в інших країнах ?
vladi Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:49 Автор #9 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:49 А вы конкуренты или на работу собрались?
mix_forever Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 19:09 #10 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 19:09 как там купил телефон за 500 грн с рабочей батареей вместо ЕЕЕ РС? Естественно Правда не за 500, а чутка дороже, но айФон того стоит А тебя єто волнует? Хочешь об єтом поговорить? Что ж до образования, то дети - они как губка, впитівают все, что им подают. И вот что они смогут взять от студента? Пусть даже заним присматривают и его учат опітніе преподаватели. Єто получается, что ученик учит учеников. Что получим в итоге? Разжевать или и так поймешь? С 2 и 3 дипломами национальных ВУЗов, уникальными в Волинск обл О да. У нас на волыни много уникальных национальных вузов... Сам один такой заканчивал. Правда тогда он еще небыл "национальным" Легче научить нового человека, чем перевдалбывать в головы новую философию Согласен. НО вы это, сначала учите, а уж потом к детям пускайте. А вы конкуренты или на работу собрались? А мы тут интересуемся, шо ж это за новая мегазвездная школа открыватся собирается... Гляди и своего ребенка туды отправить надумаю. Разведка боем таксказать. З.Ы. ДЛЯ ТОГО ЧТО БЫ ОФИЦИАНТА НАУЧИТЬ РАБОТАТЬ В ДОРОГОМ РЕСТОРАННЕ, НА ВЫСШЕМ УРОВНЕ, НАДО 5 МЕСЯЦЕВ ... Вы абсолютно правы, но НИКТО и никогда не пустит этого официанта работать с первых дней. Его именно будут учить. А вы своих "педагогов" собираетесь выпускать к детям... Разницу уловил, ага?
vladi Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 21:56 Автор #11 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 21:56 так ведь это ж не спервых дней! учит новых людей занимает время. и как показала практика далеко не каждый сможет работать с детками. так ведь это ж не спервых дней! учит новых людей занимает время. и как показала практика далеко не каждый сможет работать с детками.
Mala Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 22:31 #12 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 22:31 так ведь это ж не спервых дней! учит новых людей занимает время. и как показала практика далеко не каждый сможет работать с детками. Ну то ви спочатку повчіться, а тоді,можливо, і ми до вас на роботу чи на навчання прийдемо
Electra Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 08:07 #13 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 08:07 щось тут висловлюється забагато скептиків... і тих, хто не зіштовхувався а ні з дитячою, а ні з педагогічною, а ні з психологією загалом...я знаю людей, які працюють вихователями та психологами в дитячому реабілітаційному садочку, і які туди прийшли працювати відразу після університетської підготовки (факультет психології ВНУ)... і справа в тому, що не кожна людина буде там працювати, так як там або працювати і викладатись або не працювати зовсім... ті дівчата роблять колосальну роботу, часом з дуже "тяжкими" дітками... вони обрали таку професію і живуть нею... і тут питання не в тому, є досвід чи його не має.... спершу їх стажували досвідчені психологи, потім вони почали працювати самі... і тільки тому, що захотіли допомагати таким діткам...от і цей топік був створений саме для людей, які хочуть працювати з дітками, а якщо є бажання то і буде результат... про це свідчить думаю не тільки моя практика, а і практика людей які тут висловились...і ті хто є батьками, думаю неоднократно зіштовхувались з дибільною поведінкою наших досвідчених вихователів в садочках!
mix_forever Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:42 #14 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 09:42 Я якраз таки є батьком і знаю про що пишу
vladi Опубліковано 18 Серпня, 2010 в 09:20 Автор #15 Опубліковано 18 Серпня, 2010 в 09:20 щось тут висловлюється забагато скептиків... і тих, хто не зіштовхувався а ні з дитячою, а ні з педагогічною, а ні з психологією загалом... я знаю людей, які працюють вихователями та психологами в дитячому реабілітаційному садочку, і які туди прийшли працювати відразу після університетської підготовки (факультет психології ВНУ)... і справа в тому, що не кожна людина буде там працювати, так як там або працювати і викладатись або не працювати зовсім... ті дівчата роблять колосальну роботу, часом з дуже "тяжкими" дітками... вони обрали таку професію і живуть нею... і тут питання не в тому, є досвід чи його не має.... спершу їх стажували досвідчені психологи, потім вони почали працювати самі... і тільки тому, що захотіли допомагати таким діткам... от і цей топік був створений саме для людей, які хочуть працювати з дітками, а якщо є бажання то і буде результат... про це свідчить думаю не тільки моя практика, а і практика людей які тут висловились... і ті хто є батьками, думаю неоднократно зіштовхувались з дибільною поведінкою наших досвідчених вихователів в садочках!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.