Перейти до змісту

Хиромантия


Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Недавно по телевізору бачив епізод серіалу "Хиромант", де хлопець по лініям руки дізнавався про минуле людей, а також бачив їхнє майбутнє. Мене зацікавила ця тема і вирішив запитати у форумчан їхню думку стосовно цієї "науки",

можливо щось вже вам гадали і справдилось, є такі випадки?

сам я відношусь до таких речей досить скептично і не вірю в такі науки, типу гаданням на картах, астрології і т.д.

хіба тільки в статистику, ось наприклад досить здивувало те що серед тих хто служив в розвідці близько 30% родились під знаком риби, а серед чоловіків, які протизаконно вступають в два шлюби одночасно 50% близнюків... чи є подібна статистика в хіромантії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм який зараз транслюють цікавий, але це ж всього-навсього кіно! Щодо самеї хіромантії думаю це все повний аншлаг, не думаю що люди мають такий "дар", навіть якщо і вивчали цю "науку" змалку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В хіромантію вірю слабо.

Телевізор то зло.

Канал СТБ рулить, його взагалі не можна дивитись слабонервним і "впічітлітільним"... Чого його ше не забанили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де хлопець по лініям руки дізнавався про минуле людей

профілактіка склєроза?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вірю в таку науку! От тільки лінії, розповідають, кажуть, що при такому розкладі буде "так", але якщо ти "візьмеш себе в руки" то можеш змінити своє майбутнє, свою карму! :)

Лінії на руках також змінюються! :)

Щодо гадань, то свого часу висували кучу теорій науковці, згідно яких різнорідні події минулого, теперішнього і майбутнього перебувають у певному взаємозвязку! Ось чому за допомогою скажімо карт, розповідають скільки в тебе буде дітей :)

P.S. мене завжди цікавило інше - чи це справді відбувається саме собою, те що нагадають, чи ти після передбачень просто починаєш в це вірити і це справджується, так би мовити сам все втілюєш в життя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більш детально про це точно можуть розповісти всі ті - хто сьогодні в ночі літав! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше хіромантією цікавився. Але щоб дуже добре в цьому розбиратись треба знати психологію (особливо суть гіпнозу, самогіпнозу), фізіогноміку, астрологію, а також мати трохи відповідальності і совісті.

Лінії на руках дійсно чітко відображають характер, внутрішній світ людини, минуле, а от майбутнє - не у кожного.

2 spanasyuk, от як раз самогіпноз тут грає основну роль. Людина, яка здатна до впливу від інших, сприймає інформацію від гадалок як істину і "програмує" себе на це. Потім при будь-яких обставинах підсвідомо діятиме так, щоб все збуватиметься.

П.С.Не так давно гадалка причепилась поворожити по руці, розказала про майбутнє і т.д. Після моєї фрази "А тепер моя черга гадати, я в цьому розбираюсь." сильно почервоніла. :D Совісна попалась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...