Перейти до змісту

Що в українців виходить добре?!

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Дуже дякую за таку цінну інформацію про мене! Може на цьому припиним наші дискусії - вони зовсім не стосується теми!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так повертаємось до теми шановні форумчани, а саме:"Що на Вашу думку в українців виходить добре?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось - моя тема не цікава, бо правдива напевне!

Ну ось хто може зараз сказати, що я написав не правду? З першим пунктом - ми вже визначились і всі погодились, що діти в нас гарненькі!

Тепер доводжу, що й другий пунк правдивий! Всі теми, навіть про живе пиво "завмерли", зате всі тепер обєднались і шукають форумчанини МАЗАФАКА! Так, що і другий пункт "в українців чудово получається "дружити проти когось"" - справедливий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ох ти ж наш поет-правдоруб.. думаю, на цю тему за багато-багато років стільки дрочено-передрочено, що, якщо тобі захотілось на це подрочить, то не значить, що у тебе має бути велика компанія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну принаймні ти постійно складаєш мені тут компанію :friday:

Дуже дякую за підтримку і що не полишаєш мене друже! :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо більш серйозно, то навіть і темок такив в яких можна поспілкуватись і посміятись немає! Ну не знаю я мазафака і не хочу його шукати! Про пиво також як я й писав всі перестали цікавитись, анекдоти перечитав, смішні картинки передивився, цікаві фрази всі повідписував, що знав - все більше інтересів в мене немає! ось і створив собі свою тему! Тому толік Лт - хоч ти не полишай, а то справді компанії немає, добре хоч, що ти відписуєш - не даєш темі пропасти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

анекдоти перечитав, смішні картинки передивився, цікаві фрази всі повідписував, що знав - все більше інтересів в мене немає!

так книжечку може якусь почитай, розшир свій кругозір

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

анекдоти перечитав, смішні картинки передивився, цікаві фрази всі повідписував, що знав - все більше інтересів в мене немає!

так книжечку може якусь почитай, розшир свій кругозір

Дякую, але я з дитинства книжок не любив читати - спрацьовує захисний механізм і засинаю :rolleyes:

P.S. Дякую Толік за компанію, але зараз в мене ділова зустріч! До вечора! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спрацьовує захисний механізм

у когось ще є питання до пацієнта?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не переживай, я адекватна людина, як правило! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на цю тему за багато-багато років стільки дрочено-передрочено, що, якщо тобі захотілось на це подрочить,

:0001: тавтологія на тавтології і тавтологією поганяє))))) работать вам ще над слогом і работать ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...