Перейти до змісту

заміна відеокарти

storm

Рекомендовані повідомлення

о це зараз хочу замінити собі відеокарту, бо трохи гуде та що є... до цього ще не встановлював відеокарту...

от питання:

то потрібно просто витягти стару і вставити на її місце нову і потім лише завантажити до не її драйвера чи потрібно буде щось у біосі міняти?

це може погано закінчитись?

у мене в старій відеокарті вихід VGA, а у тій що хочу ставити DVI... є перехідник, ьто через нього буде працювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне - щоб роз'єми у відеокарт (старої і нової) однакові були :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спочатку потрібно стерти драва старі коли встановлена стара відеокарта!

потім вирубаєш комп і поставиш нову і відповідно драва!

Хоч краще всього таки переставити вінду

перехідники з дівіай на дсаб є, але є й кабеля - з однієї сторони старий розїм - з іншої новий

Головне справді переконатись, що відяшка підходить під розєм в твоїй материнці!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не обов"язково. Дехто умудряється материнку поміняти, а вінду - ні :)  Буде "глюкати" - аж тоді. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не обов"язково. Дехто умудряється материнку поміняти, а вінду - ні :)  Буде "глюкати" - аж тоді. 

Цілком згоден - є й такі майстри, але просто рекомендував би. Можна сказати з власного досвіду рекомендація - щоб вже напевне все працювало добре!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для чого вінду переставляти?)

Одне діло коли платформа міняється, а інше діло якась відюшка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може система працювати не стабільно - дуже багато разів з цим зіштовхувався!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може система працювати не стабільно - дуже багато разів з цим зіштовхувався!

мені здається я буду ставити таку ж відеокарту тлише з кращим охолодженням... в мене стоїть GeForse 8600 GT, a мінятиму, ну точно не знаю, алt на тій відеокарті пише EN 8600 GT// того може не буде глючити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

storm нічого не буде тобі "глючити" даже не прийдеться міняти драйвера і тим біль переустановлювати віндовс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А как называется старая видяха?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nvidia GeForce 8600 GT - стара відеокарта і мабуть нова =)

ну все драйвер видалив про всяк випадок.. зараз поміняю... якшо через півгодини не буду в он-лайн значить ***дець :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший раз таке чую :lol: ( заміна відео і переставляння вінди), щодо розємів вище було вже написано, якщо відео нове будеш брати то діск із драйвером має там бути полюбому. Вимикаєш ПК (із розетки також) виймаєш старе відео, вставляєш нове, загружаєш свого компутера (найдено новоє оборудование) кидаєш диск із відео драйвером, встановиться, перезавантажуєш ПК! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

storm нічого не буде тобі "глючити" даже не прийдеться міняти драйвера і тим біль переустановлювати віндовс

я ж вже відповів - дуже багато разів бували випадки, коли нова відеокарта працювала не стабільно! Система кидала глюки - рятувала перестановка вінди! Це просто рекомендація, а не строгий закон!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п(найдено новоє оборудование) кидаєш диск із відео драйвером, встановиться, перезавантажуєш ПК! :ok:

ну так і зробив... але як і я думав та нова (точніше б\у мабуть) така ж як і попередня GeForce 8600 GT 256 Mb

а драйвнри з диску ставити не буду: мені дуже подобається що Він7 сам в неті шукає дрова... всьо чекаю поки скачає, а то з розширенням 800х600 якось незручно після 1400х900

все дрова скачались, поставились.. тепер тільки перезагрузити...

доречі системник став набагато менше шуміти, хоча звук якийсь інший став, непривичний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я без апгрейда не менял бы :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я без апгрейда не менял бы :)

ну стара гуділа, а ця вже не так... хоча модель ніби та сама, але на вигляд ДУЖЕ відрізняються, в старій був і ДВІ і ВГА виходи а цій тільки 2 ДВІ... і кулер не там стоїть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну эт видимо моделька просто от другого производителя :) А если всё из-за шума, то надо было взять дорогой куллер и заменить - там 4 шурупа ;)

Куллер - "расходный материал"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну эт видимо моделька просто от другого производителя :) А если всё из-за шума, то надо было взять дорогой куллер и заменить - там 4 шурупа ;)

Куллер - "расходный материал"...

за свої гроші я ту відеокарту н купляв.... сказав брату, що моя гуде і він, щоб я не парився дав мені кулер із відеокртою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставив назад чтару вдеокарту з новим кулером, бо шось нова глючила: хоч ігри йшли нормально, але у фільмах відео дьоргалось.. а у старій всьо ОК..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставив назад чтару вдеокарту з новим кулером, бо шось нова глючила: хоч ігри йшли нормально, але у фільмах відео дьоргалось.. а у старій всьо ОК..

перестав вінду :D

а якщо більш серйозно, то на старій не дьоргаються? Може причина не в відеокарті, а в кодаках!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перестав вінду :D

а якщо більш серйозно, то на старій не дьоргаються? Може причина не в відеокарті, а в кодаках!!!

Точно причина в Kodakах... Це антиреклама чи як?

KODAK - причина всіх твоїх нещасть :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно - людині потрібно допомогти, а не знущатись - а так зрозуміла українська мова! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а на старій відеокарті зараз дивлюсь фільм, і відео не дьоргається..

хоча таки поставив нові кодеки 6,20 мега пек, і до і після відео працює...

хоча разом з цими кодеками новий плеєр, який став трішки швилдше працювати...

отож моя заміна відеокарти закінчилась заміною кулера... який ледь підійшов: лише 2 болта залазять, а решта нє(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміняв три платформи, вінду ніразу :D

постав дрова - перезегрузи ,скачай відео кодеки, постав - перезагрузи. І користуйсь новою картою !)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...