Перейти до змісту

Нове мистецтво?


Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Сучасні художники почали малювати на iPad

Може здатися, що ці роботи виконані олійними або ж акварельними фарбами, проте це не так – їх намалювали за допомогою iPad, використавши програми Brushes, ArtStudio та Sketchbook Pro.

Девайс прийшовся до смаку деяким художникам, що проміняли свої полотна на 9,7-дюймовий екран, пише The Telegraph. 59-річна Корлісс Блейклі була однією з перших художників, хто розмістив такі картини в інтернеті.

Більшу частину свого життя художниця працювала з олійними фарбами, проте нещодавно відмовилася від них на користь менш традиційного способу виконання. Принти з її робіт нині можна придбати за 350 доларів.

"Це було дуже весело. Я надіслав одне зображення своєму клієнтові, й він подумав, що це олія. Зараз я можу малювати будь-де та будь-коли - iPad дає художнику свободу, це справді нове полотно для художника", - каже Блейклі.

board.lutsk.ua-1281164363-U19.jpg

board.lutsk.ua-1281164367-U19.jpg

board.lutsk.ua-1281164371-U19.jpg

board.lutsk.ua-1281164376-U19.jpg

board.lutsk.ua-1281164381-U19.jpg

30-річний Джейк Ларсон, який працює техніком в аерокосмічній галузі, здатен "малювати" на своєму iPad по вісім годин на день. Свої ілюстрації він створює лише вказівним пальцем правої руки.

http://www.youtube.com/watch?v=5OLP4nbAVA4

Взято з...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проміняти об'ємність картин написаних олійними фарбами на таку *уйню... Що ж це за художникі такі? dry.gif Зрозумів би якби ipad використовували для ескізів (чи для створення мультиків) - це було б справді зручно, але створювати вже готові картини... Та ще й продавати.

а якже галереї, виставки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...