Перейти до змісту

"Божевільні" подарунки

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Мені сьогодні пропонували :rolleyes: Не як подарунок, а як засіб пересування, альтернатива переповненій маршрутці

Могли б бути трішки поблажливішими і подарувати тобі крьохколісний вєлік :P . В мене зараз сусідські діти на таких так розсікають по калюжах і з таким задоволення, що словами не передати! Як інколи мало потрібно людині для щастя :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Могли б бути трішки поблажливішими і подарувати тобі крьохколісний вєлік

Ні, дякую. На такому транспорті я б тиждень з Пісочного верталась :D А на мітлі - швиденько, і не жарко. Бо ж з вітерцем :P

Мітла - не проблема, в селі можеш хоч сотню замовити - зроблять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То перестань, може якби тобі подарували "крьохколісний вєлік", та ще й маленьку лопатку - то ти б і не захотіла з пісочного повертатись - гралась і каталась на здоровя (брум бурум бурурум, брум бурум бурурум) :)

P.S. А я чув, що когось за перевищення швидкості в тій стороні заарештували вчора вночі - випадково не ти новеньку мітлу обкатувала :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я чув, що когось за перевищення швидкості в тій стороні заарештували вчора вночі - випадково не ти новеньку мітлу обкатувала

Нєє, я вчора в іншу сторону літала їздила :P Але мітла б не помішала ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю, як вчора, а сьогодні точно погода не льотна :)

Доречі в небі такі самі правила як і на землі - потрібно дотримуватись правої сторони чи ні? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні погода якраз для роботи в офісі :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю, мені інколи величезне задоволення приносять прогулянки в таку погоду - ніякої штовханини і гарне чисте повітря!

На рахунок офісу також не знаю - а спати в таку погоду приємно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені інколи величезне задоволення приносять прогулянки в таку погоду

згідна))) дуже кльовенько, свіже "озоноване" після грози повітрячко, спокійно, дихати легко, думається теж))))

а на рахунок поспати, то поніжитися в ліжку подовше (у кого є змога, звісно) іноді дуже корисно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, дозволити собі поспати до обіду в буден день - це справді "божевільний подарунок", який не кожен може собі дозволити!

Але час на прогулянку (дуже кортіло написати "сходити до вітру", але... )! Повітря справді супер - тому всі на вулицю !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Карпати сьогодні зробили просто "божевільний подарунок" своїм шанувальникам - пропустити на 90-й хвилині, і забити на 92-й - це просто щось неймовірне!!! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...