Перейти до змісту

"Божевільні" подарунки

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

2spanasyuk портрет малякав не я ..... все робилось на замовлення через знайомого знайомого ...... моє діло було дати фотки (пару штук) і заплатити гроші .... через 2-3 дні максимум портрет був уже на руках

Ну все одно - якщо надумаю подібне втнути - то знаю вже через кого починати виходити на потрібних людей :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

дарував подрузі - купував/дарував чоловічі сімейні труселя XXL з колобками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дарував подрузі - купував/дарував чоловічі сімейні труселя XXL з колобками.

прикольно, але чого такі маленькі? Напевне не дуже велика подруга в "талії" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я любитель подарувати щось цікаве і смішне :D

Швагру на 23-річчя подарували водяний пістолет і значок шерифа) Потім підвипивші були всі мокрі - головне, що всім весело)

Недавно на днюху знайомому подарували пачку в з-під гумових виробів, в яку понапихали звичайні жувальні гумки - ну чим не гумовий засіб... Сміху було по всій кафешці)

Другу-автолюбителю на ДН подарували таку шнягу:

db316c64da7a.jpg1092f0f96198.jpg

так сказати на вечір дівок покатати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пістолети і машинки - хай навіть іграшкові - напевне в будь-якому віці актуальні подарунки :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені на це Д.Н. подарували квитки на Депеш Мод і телефон.....

Від мене були подарунки портрет маслом своїми руками робленний і вся квартира в надувних балонах, серпантині і на всю стніу написано З Днем Народження

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від мене були подарунки портрет маслом своїми руками робленний і вся квартира в надувних балонах, серпантині і на всю стніу написано З Днем Народження

сподіваюсь напис відмивався чи принаймні був перед ремонтом, а не став причиною ремонту! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сподіваюсь напис відмивався чи принаймні був перед ремонтом, а став причиною ремонту! :rolleyes:

там ремонту всерівно ніякого не було, але він був надрукований кожна буква на окремому листочку а4 формату і скріплений між собою..........

post-6134-1280827653,51_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подарувала чоловіку тест на вагітність з двома смужками)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кашмар, і ще кажуть, що ми з дівчат знущаємось :unsure:

P.S. Чим ж він так тебе обазив ? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольно, але чого такі маленькі? Напевне не дуже велика подруга в "талії"

ні в неї "l", вона їх як ночнушку юзає :smile3:

це не "прикольний" подарунок, це найкращий подарунок, який може зробити дружина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикольно, але чого такі маленькі? Напевне не дуже велика подруга в "талії"

ні в неї "l", вона їх як ночнушку юзає :smile3:

це не "прикольний" подарунок, це найкращий подарунок, який може зробити дружина.

Важко ж цим не погодитись, але все ж таки слід мати на увазі - що все має бути вчасним і бажаним!

І хоч діти, чи не найголовніше в житті, для мене навіть вони не є виключенням з цього твердження!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну де всі пропали? Не соромтесь - діліться! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

--------

Підтримую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якшо не дружина, а так, случайно, випив пива, послизнувся?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він просто ще не знає шо це буде найкращий подарунок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він просто ще не знає шо це буде найкращий подарунок

він просто ще не знає шо вона буде його дружина ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить буде так:

приходить чоловік сумний додому, а дружина і питає:

- чого такій сумнмй, щось сталось?

- та ні!

- та я ж бачу що щось сталось - розповідай, в нас вже ж все тепер спільне!

- добре, наша коханка залетіла і я не знаю, що тепер нам робити :rolleyes:

а, якщо серйозно, то саме тому я й писав вище:

Важко ж цим не погодитись, але все ж таки слід мати на увазі - що все має бути вчасним і бажаним!

І хоч діти, чи не найголовніше в житті, для мене навіть вони не є виключенням з цього твердження!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В минулу пятницю - Smith сказав мені, що в житті є дві радості - діти і футбол!

На перший погляд звичайний вислів, але не для мене! Він озвучив можна сказати девіз мого життя, але нажаль першого поки в моєму житті немає! Тому не ображайтесь, якщо при розмовах про дітей, я пишу щось не те - просто мені Вас поки ще не зрозуміти! :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я подарувала м’яку іграшку зроблену власноруч, а так як я рідко таким займаюся, то думаю, це був дійсно приємний подарунок :). Минулого року подарувала чоловіку браслет в вигравіюваним нік-неймом, який використовується частіше ніж ім’я. Подарунок сподобався)))).

А чоловік мені подарував кухонний комбайн з багатьма функціями, коли я хотіла лише блендер)))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаю ще цікавих розповідей та ідей! Невже ніхто не дарував туалетний папір чи тому подібні речі???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли одногрупника забирали в армію, я йому подарував два дюбель-цвяхи 8х80. Один мав залишатись в нього, другий в нас на кафедрі, ну типу щоб повернувся туди) В нього в воєнкоматі його забрали, оскільки колючі і ріжучі предмети заборонені :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли одногрупника забирали в армію, я йому подарував два дюбель-цвяхи 8х80. Один мав залишатись в нього, другий в нас на кафедрі, ну типу щоб повернувся туди) В нього в воєнкоматі його забрали, оскільки колючі і ріжучі предмети заборонені :blush:

Брат такий подарунок робив куму! Оскільки той займався монтажами пластикових вікон та дверей - то подарував йому самий великий дюбель, який вдалось в Луцьку знайти :rolleyes:

Доречі наближається пятниця 13-те! ніхто своїй половинці мітлу не готує в подарунок :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені сьогодні пропонували :rolleyes: Не як подарунок, а як засіб пересування, альтернатива переповненій маршрутці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми в пятницю будем грати (тивись тут). Прилітай на пиво ну чи на сік :rolleyes:

p.S. А якщо серйозно, то справжню мітлу - таку як в фільмах старих чи мультиках не так то напевне зараз і просто знайти! Ось скажімо як дизайнерске рішення - так би мовити під старовину - класна річ (мені принаймні подобається п)! Хоч якщо хтось надумає робити такий подарунок, то напевне потрібно купувати окремо деревяний держак і окремо віник!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...