Перейти до змісту

Продам брендову раму 97-х років

optovikrv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Такий раритет, зроблено СУПЕР!!! Задня підвіска з карбону, плетена, ручна робота, передня частина алюм. В місці рулевої колонки, широку Кадейлівську перероблено під Євро стандарт (напівінтегрована рулева), демфер Fox Alps.

решта на фото. ціна красеня - 2000 грн.

Yzobrazhenye_014_240.jpg

Yzobrazhenye_015_500.jpg

Yzobrazhenye_016_500.jpg

Yzobrazhenye_017_500.jpg

Yzobrazhenye_018_500.jpg

Опубліковано

imho, такую раму лучше сразу на ebay - там она действительно будет куплена за реальную цену. а с точки зрения 99.9% обывателей у подобной рамы недостатков намного больше, чем достоинств..

btw, если бы она продавалась баксов за 100, я бы запросто купил ее для жены и за зиму собрал вполне приличный трейлбайк, тем более цвет ее любимый. первым делом выкинул бы на% этот костыль для "евровилки" и древний аммо :smile3:

Опубліковано

Ти прав Шкодер..... та й карбон цей... 97 року.. зовсім не той карбон, що зараз.. На Королі гір чувак склав кабонову раму...

Ця рама ІМХО.. для неспішних комфортних покатушок.. і треба розуміти.. що екстріму їй бачити не рекомендується.

Опубліковано

ну і попутно не забуваємо про те чому в європі прийнято позбавлятись від алюмінієвих рам яким більше 10 років, особливо якщо це не якісь сіті-байк рами, а рами для мтб, ендуро і тим паче даунхіла...

Опубліковано

Lexx_Giant, знаешь, я бы так не горячился - оступиться может каждый. да и замотаться тоже. я неоднократно делал покупки у optovikrv и всегда получал то, что хотел, причем со скидками и бонусами.

Опубліковано

Підтримую Шкодера, купував в Optovikrv не один раз по хороших цінах і завжди без проблем!

Опубліковано

Добре, що було все ок... але є реально проблема яку треба вирішити.

Для вирішення проблеми і щоб його ми не відволікали від неї на Рівнело і на нашому форумі отримує РО на 3 дні, щоб подумати як це все правильно розрулити.

Торгівля, в першу чергу має... бути чесною.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...