irqadmin Опубліковано 26 Липня, 2010 в 22:21 #1 Опубліковано 26 Липня, 2010 в 22:21 Якось він у мене трошки підвіс я його вирубив "гяряче" (вийняв акум.) і після того він не приймає карт памяті...може підкажете до кого звернутись можна щоб глянув його чи мені вже нового купувати чи з цим можна щось придумати....жалко трохи він вмикається бещ проблем фоткає але на свою память лише....завчасно дякую!!!!
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Липня, 2010 в 05:58 #2 Опубліковано 27 Липня, 2010 в 05:58 Для початку спробуй форматнути рідну карту пам"яті. Якщо не допоможе, спробуй з іншою справною флешкою, і свою перевір в іншому олімпусі, щоб визначити, в чому таки причина. А там подивимось...
irqadmin Опубліковано 27 Липня, 2010 в 06:39 Автор #3 Опубліковано 27 Липня, 2010 в 06:39 Для початку спробуй форматнути рідну карту пам"яті. Якщо не допоможе, спробуй з іншою справною флешкою, і свою перевір в іншому олімпусі, щоб визначити, в чому таки причина. А там подивимось...вже пробував карту памяті сприймають інші фотікі....брав спеціально шукав Фуджі на форумах писали люди що після форматування на фуджі така проблема пропадає...спробував не помогло ...
mastersat Опубліковано 27 Липня, 2010 в 06:53 #4 Опубліковано 27 Липня, 2010 в 06:53 Якось він у мене трошки підвіс я його вирубив "гяряче" (вийняв акум.) і після того він не приймає карт памяті...може підкажете до кого звернутись можна щоб глянув його чи мені вже нового купувати чи з цим можна щось придумати....жалко трохи він вмикається бещ проблем фоткає але на свою память лише....завчасно дякую!!!!Привет я ремонтую фотоапаратипринось подивлюся.вул.Рівненська 54.Ремпобуттехнікатретій поверх.789869,0973482917.Игорь.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.