Перейти до змісту

Луцьк-Одеса: яку вибрати дорогу?

Dream

Рекомендовані повідомлення

Розглядаю два варіанти:

перший - Луцьк-Рівне-Житомир-Сквира-Володарка-"М-05"-Одеса (таким маршрутом веде автотрансінфо);

другий - Луцьк-Рівне-Шепетівка-Гриців-Любар-Козятин-Сквира-Володарка-"М-05"-Одеса.

Перший варіант - рівніший, але з обмеженнями і фурами.

Другий - мало фур, але дорога трохи крутиться + загадкою є дорога від Любара до Сквири.

Крім того, http://www.auto-trading.com.ua/travel.html підказує маршрут Луцьк-Рівне-Шепетівка-Хмельницький-Вінниця-Немирів-Умань-"М-05"-Одеса як найшвидший, але весною дорога з Тернополя до Вінниці була суцільними рем.роботами. Що там зараз робиться?

Як найкоротший авто-трейдінг вважає маршрут Луцьк-Дубно-Кременець-Гриців-Любар-Козятин-Сквира-Біла-Церква-"М-05"-Одеса

Хто кудою їздить на Одесу?

Оффтоп: 555! *YAHOO* :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь

Хто кудою їздить на Одесу?

Якби мені зараз потрібно було б їхати в Одесу, вибрав би останній варіант - Луцьк-Дубно-Кременець-Гриців-Любар-Козятин- Сквира-Біла-Церква-"М-05"-Одеса, оскільки на дорозі Рівне-Житомир ідуть ремонтні роботи (багато обмежень швидкості і відповідно багато продавців полосатих паличок ;)), та й від Житомира до виїзду на Одеську трасу дорога не з найкращих. Кілька років тому їздив в Одесу по маршруту Луцьк-Рівне-Житомир-Сквира-Володарка-"М- 05"-Одеса, назад вертався через Київ. Якщо не помиляюсь, через Київ дорога лише на 80 км довша, але часу я витратив менше.

Через Кременець також їздив два роки тому - дорога сподобалась, рух порівняно не дуже інтенсивний, так що ІМХО цей варіант найкращий (правда, не знаю, в якому стані зараз там дорога)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через вододарку би їхав, хоча й на рівенській трасі роботу але там дорога краще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SOAD, через Володарку з тих варіантів, що я перерахував, три проходить... :/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream я завжди їду першим варіантом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, а про інші що скажеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж їздив варіант перший.

Постів Дійсно багато особливо після знаків обмеження швидкості, і на трасі Київ Одеса теж вистачає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недавно ехал в Бердычев,попал на 255грн,на скорости 78км в час :(,это по трассе с Луцка в Житомир,добрался за 5 часов в Бердычев. Обратно поехал через Шепетовку,добрался за 3.5 - 4 часа,дорога не идеал,но сносная.Буду второго августа ехать на море,и выберу именно эту дорогу(второй вариант),и тебе советую!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Egoist, від Сквира до Любара дорога така ж як від Шепетівки до Рівного?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Egoist можливо все залежить від того о котрій годині їхати? Я їхав недавно о 4-00 з Луцька. Так пост був один за всю дорогу - перед Новоградом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от Любара до поворота на Бердычев неплохая !

VaLeRa Я ж говорю получил штраф в размере 255грн за скорость 78км\час (ЭТО НА ТРАССЕ МЕЖДУНАРОДНОГО ЗНАЧЕНИЯ,скорость 78км\ч это НАРУШЕНИЕ) !А этих знаков там каждых 5-10км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Egoist, ну я без штрафіф тоді проїхав.... а 2 серпня о котрій стартуєш і куди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки через Київ!Не видумуйте інших доріг!Швидше-хоть і по кілометражу на 100км більше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rulet7000, звідки така впевненість - по всіх маршрутах їздили? Та ще й недавно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rulet7000 в Київі як в пробку на кільцевій встати - то не радий будеш нічому. Хоча все залежить від часу коли планується виїзд з Луцька та проїзд Києва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користувався першим маршрутом, не одноразово. Іншими не їздив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поперше щойно приїхав,а по друге до одеси їзджу що неділі,а потрете якщо виїхати на ніч приблизно з 18-20 години в пробку в Киеві попасти майже не можливо тількі при серйозному ДТП,що деже рідко,населенних пунктів мало а дорога майже з Рівного в дві сторони однакова в дві смуги,правда до Житомира є невеликі перебої але навіть якщо рухатись по знакам (там обмеження 70)то всеодно приїдеш швидче і у сто разів кращою дорогою,а якщо прицепишся до якогось льотчика там їх багато то взагалі швидко прилитиш!(сквира,біла-церква,жашкови різні Бердичеви з Вінницями не знаю хто там кудою совається повне лайно!)Питання стояло щоб доїхати а не доповсти,досунутись чи поблукати різними Українськіми трущобами та вбити автомобіль!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rulet7000 ну я от наприклад не можу їхати на ніч, спати хочу навіть якщо днем посплю, а в машині їде моя сім'я. Тому їду завжди на день виїжджаючи о 3 ранку, і через Київ в такому випадку їхати нема сенсу. Та й ти не повіриш - кусок дороги від Житомира до Одеської траси через Сквиру в доброму стані - 75/105 тримаю без проблем не порушуючі правил, ДАЙ нема взагалі, автомобілів теж мало і тих 160 км проїжджаю в середньому за 2 години не вбиваючі автомобіль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто поїде через немирів краще перед дорогою ставте нову підвіску і беріть багато бутербродів найгірша дорога дивно що ніхто не порадив (Луцьк-Дубно-Кременець-Тернопіль-Вінниця-Немирів-Умань),невже ніхто не їздив?По карті тудою ще ближче)))))Нікого не слухайте Луцьк-Київ-Одесса при швидкості 95км на годину 11-12годин на дорогу все залежить від кількості і тривалості зупинок,це все підкреслюю при максимальній швидкості 95км за годину!15-20хвилин займає Київ!Якщо в нього вїхати після 22-години!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rulet7000, не можу по ночах їздити - очі просто вилазять (маю зір поганий).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rulet7000 а чого хтось має радити погану дорогу? Чи ти один знаєш всі дороги України? Та й я і кажу що все залежить о котрій проїхати Київ....

Dream в мене рахуй те саме з нічною поїздкою, тому якщо виїхати 3-4 ранку, то або через Житомир-Сквира, або через Шепетовку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, так само розраховую: виїхати на світанку і до заходу сонця добратись на місце. Але чи через Житомир-Сквиру, чи через Шепетівку-Любар - буду визначатись безпосередньо перед виїздом (прогнози погоди по дорозі подивлюсь блаблабла :) ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крім того, "окольними путями" фур то поменше на дорозі буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream якщо будеш їхати легковим авто - то в Одесі ще в обід будеш, бо вантажною машиною туди 12-13 годин їхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, та то ясно - я просто троха "округлив" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...