romanlutsk1 Опубліковано 22 Липня, 2010 в 11:33 #1 Опубліковано 22 Липня, 2010 в 11:33 WebServiceCenter Group (www.WebServiceCenter.net, США, Німеччина, Україна) шукає мотивованих програмістів та веб дизайнерів для роботи над цікавими інтернет проектами. Перспектива довгострокового співробітництва та роботи на повну ставку. Вимоги: доступ до Інтернету, знання англ. мови (розуміння документації), відповідальність та надійність. Додаткові вимоги: програміст: знання java (jsp, JavaBeans) та/або SQL (mysql) web-дизайнер: ajax, jquery, css та/або творчий дизайн із PhotoShop/Gimp Деталі: http://www.webservicecenter.net/en/wsc/company/careersРобота в будь-який час та будь-якому місці. Оплата за результат, не по-годинна (від 100-200 у.о. за завдання (3-4 дні), залежно від якості виконання). Розробка на іновативній та простій платформі Uportal by WebSerivceCenter (http://www.webservicecenter.net/en/wsc/products/uportal), що поєднує легкість PHP та гнучкість Java. Робота дає можливість працювати та набути досвіду із новітніми техногогіями/ інструментами (GIT, Netbeans, Eclipse, Knowledge management tools, etc) Відбірковий процес складатиметься із web-анкети, інтерв'ю та індівідуального навчального/тестового завдання. Зацікавлені особи пишіть на [email protected] (якщо можливо, додайте резюме та приклади роботи (source code, links, etc)
EnClosed Опубліковано 23 Липня, 2010 в 22:32 #2 Опубліковано 23 Липня, 2010 в 22:32 Зі знанням англійської мови все ок.Є графічні роботи в портфоліо.Стосовно цсс і тп...Вам що потрібен дизайнер-верстальщик?Просто людина,яка в фотошопі малює шаблон вам підійде?
romanlutsk1 Опубліковано 24 Липня, 2010 в 07:02 Автор #3 Опубліковано 24 Липня, 2010 в 07:02 Зі знанням англійської мови все ок.Є графічні роботи в портфоліо.Стосовно цсс і тп...Вам що потрібен дизайнер-верстальщик?Просто людина,яка в фотошопі малює шаблон вам підійде?Найкраще було б, коли дизайн в фотошопі міг би також в html або наші шаблони/portlets переводити. Хоча, якщо дизайн професійний та функціональний, то перевести хтось інший також може. З іншого боку, без знання html/javascript часом тяжко добру структуру розробити.
legolas_soi Опубліковано 29 Липня, 2010 в 09:28 #4 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 09:28 програміст: знання java (jsp, JavaBeans) та/або SQL (mysql)"або" подобається. Тобто можна лише зі знанням mysql працювати без знань яви?
EnClosed Опубліковано 2 Серпня, 2010 в 13:32 #5 Опубліковано 2 Серпня, 2010 в 13:32 одне діло знати, а інше версткою займатися.як хтмл код виглядає я знаю і функції його тежале я не верстальщик.якшо вас зацікавить просто дизайнер, то стукайте в аську, я вам вишлю портфоліо.
EnClosed Опубліковано 2 Серпня, 2010 в 13:46 #6 Опубліковано 2 Серпня, 2010 в 13:46 могли б і додати кнопку видалити повідомлення.... а то випадково кляпнув не туда
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.