Перейти до змісту

продам електрогітару

speaker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

коріш мій гітарку продає.

опис та фотки додаю нижче.

так як я в гітарах нічьо не смислю,

то велике прохання запитувати все, шо цікавить, за № телефону 050 438 58 68.

Матеріал - червоне дерево

Два хамбакера

Трьохпозиційний перемикач

Виробник невідомий

2400 грн

post-2734-1279381146,14_thumb.jpg post-2734-1279381156,39_thumb.jpg post-2734-1279381173,98_thumb.jpg

post-2734-1279381182,04_thumb.jpg post-2734-1279381189,32_thumb.jpg post-2734-1279381195,36_thumb.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Гітара хороша і добротна. Пригадуючи, що кілька років назад за такі гроші в магазині стояли троха дубовенькі ворвіки, думаю, зараз за таку ціну нічого навіть близько схожого не купиш. А на той час це майже 500 американських президентів.

Найголовніше, що гітара з ДЕРЕВА, а решту можна проапгрейдити, якщо щось не сподобається.

Опубліковано

лучше скидывай каждый час по 20 копеек - так ты гарантированно задолбешь модератора раздела :smile3:

та я б з радістю... :rolleyes:, але:

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на добу.
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

2230 грн

Хай кореш занесе в Глорію-там я думаю знайдуть клієнта і за 3000, якщо вона іх стоіть! Тут не ошиваються серйозні музиканти-а перекупщики ніфіга в ній не розуміють! Гітара-це ІНСТРУМЕНТ! Це не ноутбук або телевізор, на який можна скинути і пів ціни!Або хай занесе на Кобзу-там хазяін розуміється добре в інструментах!

Опубліковано

Гітара хороша і добротна. Пригадуючи, що кілька років назад за такі гроші в магазині стояли троха дубовенькі ворвіки, думаю, зараз за таку ціну нічого навіть близько схожого не купиш. А на той час це майже 500 американських президентів.

Найголовніше, що гітара з ДЕРЕВА, а решту можна проапгрейдити, якщо щось не сподобається.

ІІ спочатку треба послухати-а потім робити висновок-добротна вона чи ні! В мене є балалайки з дерева-але ім кранти, бо вони порозсихалися!

Не скідуй так часто і настільки!

Люди ждуть,щоб ціна впала дуже низько! :)

І що ці люди будуть з нею робити-грати в хокей?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...