Перейти до змісту

Життя це чорновик чи ні?

yura2281

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 15.07.2010 в 22:47, Phoinix сказав:

на великий жаль це все так і є...

А я не згідна з цим твердженням. В мене не зовсім так, і скоріше зовсім не так. І це мене тішить. :g15:

Опубліковано
  В 15.07.2010 в 22:59, Oksana04 сказав:
  В 15.07.2010 в 22:47, Phoinix сказав:

на великий жаль це все так і є...

А я не згідна з цим твердженням. В мене не зовсім так, і скоріше зовсім не так. І це мене тішить. :g15:

я говорю про глобальний масштаб а не про окремих людей. В мене так само не так як і у вас, але якщо приглядітись на вулиці ви не помічаєте що люди байдужі один до одного, мало хто допоможе іншому, в маршрутці не всі вступають місце жінкам і багато чого іншого...

Опубліковано

Прикольне відео.

Міліони людей йдуть по одному і тому самому накатаному шляху.

Шляху неясно куди...

Опубліковано
  В 15.07.2010 в 23:13, Phoinix сказав:

я говорю про глобальний масштаб а не про окремих людей. В мене так само не так як і у вас, але якщо приглядітись на вулиці ви не помічаєте що люди байдужі один до одного, мало хто допоможе іншому........

думаю, кожен вважає, шо в нього "не так"..:0005:

але то фсьо суб!єктивно...

Опубліковано

В чомусь погоджуюсь, в чомусь - ні. ІМХО, висновок - занадто категорчний. Є чимало "сторінок", які таки можна переписати - все залежить від того, хто ти і на якому життєвому етапі знаходишся. З іншого боку, зрозуміло - автор свідомо утрирує і провокує

Опубліковано

Колись я писала так :

....Одне погано: як би не писалось,

Які б думки не клались на листки

Переписати як би не старались

Не зможемо життя в чистовики.

Але якби й це було можливо , я б не хотіла повертатись в минуле. Намагаюсь писати чисто.

Опубліковано
  Цитата

А інколи згадуєш минуле, і задумуєшся.

Опубліковано
  В 16.07.2010 в 15:47, yura2281 сказав:
  Цитата

А інколи згадуєш минуле, і задумуєшся.

Правильно, гірше було б навпаки.

Опубліковано

Кіно безтолкове... Для мажорів, але ті його дивитись не стануть (а як побачать, то відмахнуться)... Людина ж, яка власноруч ліпить своє життя, знизає плечима і піде ліпити далі.

Особисто я задоволений своїм минулим і теперішнім, а майбутнє... майбутнє залежить від нас самих, чи не так?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...