Перейти до змісту

Черний список

Рекомендовані повідомлення

чи можливо вивести з нього телефон?

превезений з Європи, коробка є, документів на покупку нема(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зашити ІМЕІ телефона з білого списку ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой неможу почитав й смыюсь)) то цы былы спыскы як то кажуть до сраки)) чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зашити ІМЕІ телефона з білого списку ;)

это как бы незаконно, да и не все телефоны позволяют сменить IMEI.

тут я склоняюсь к мнению SOAD и предыдущих ораторов - ворованные телефоны (черный список) еще возможно будут отключать или как-то ограничивать в обслуживании. но вот рубить серые телефоны операторам совершенно невыгодно, так как большинство "серых" - это дорогие игрушки привезенные из-за бугра, объём звонков на них весьма серьезный.

если что-то и будет, то наверняка какая-то упрощенная процедура "легализации" через оператора. типа приходишь с телефоном в тот же МТС и они его добавляют после заключения контракта или некой проверки на "угон". для подобной проверки должна быть общедоступная база IMEI ворованных аппаратов, а она, как мы знаем, временно недоступна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

А телефони в з сірому списку потім через 3 місяці не переносяться в чорний список? Чи чорний список це тільки телефони вкрадені, загублені..?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій телефон перебуває в чорному списку ще з нового року.

Спочатку був в сірому. Не крадений :) 

Оператор Utel, користуюсь без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше того, вкрадені ще до введення цих списків успішно користуються і знаходяться в білому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

http://volyn.ucrf.go...djanjukrfj.html

13 серпня 2010 (08:33)

Начальник УДЦР Павло Слободянюк: „Українські оператори мобільного зв’язку практично готові приступити до відключення мобільних телефонів, коди ІМЕІ яких знаходяться в „сірому” та „чорному” списках.”

... до початку процесу відключення „сірих” мобільних телефонів та тих, що вже знаходяться у „чорному” списку, залишилось чекати досить небагато часу

... чотири з п’яти українських операторів мобільного зв’язку (GSM) вже встановили обладнання, що дозволяє здійснювати відключення від мережі мобільних терміналів, коди ІМЕІ яких не потрапили до „білого” списку бази даних, яку веде Український державний центр радіочастот.

Відключення телефонів ... розпочнеться одразу після завершення налаштування необхідного обладнання п’ятим оператором.

Це має відбутися восени поточного року.

на варшавке небось "серые" стремительно дешевеют

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Banzai, чего столько радости то?... :rolleyes:

хочешь купить дешевую паленную мАбилку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уведений код '3X2X42X243X97X9' в БД IMEI внесено в 'Білий' список

а телефон куплен в Польше :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Banzai, чего столько радости то?... :rolleyes:

хочешь купить дешевую паленную мАбилку?

я что похож на идиота?

ето я к тому что на базаре впаривают гражданам паленые мобилы со словами - мол "все равно отменят или будут брать бабло за регестрацию - не парьтесь берите дешевле ..." етс

так сказать " я мзду не беру - мне за державу обидно" .. скоро торговцам ворованых мобил прижмут хвосты .. и ето хорошо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...