Перейти до змісту

Надійність заліза

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Одразу до справи. Збираюся купувати материнку GA-890GPA-UD3H - підходить по-всім параметрам, але останнім часом тримав в руках багато спаленої техніки на синьому гетинаксі. З іншої сторони Giga (i Asus) є найбільш продаваємими марками, і наявність великої к-сті рекламацій є нормальною.

Що думаєте?

Опубліковано

Одразу до справи. Збираюся купувати материнку GA-890GPA-UD3H - підходить по-всім параметрам, але останнім часом тримав в руках багато спаленої техніки на синьому гетинаксі. З іншої сторони Giga (i Asus) є найбільш продаваємими марками, і наявність великої к-сті рекламацій є нормальною.

Що думаєте?

Ну, залежності виходу техніки від кольору гетинакса не спостерігав.

А от те що комплектуючі виробів нижнього і середнього цінового діапазону бажають кращого - то це так.

Можу порадити помоніторити цю мамку на предмет оглядів і тестів.

Нормальних тестів, без маркетингового ухилу, типу "яка вона вся кльова, купуйте і не вагайтесь". :)

Із загальних рекомендацій можу порадити звернути увагу на тип конденсаторів, охолодження мостів, зручність монтажу та загальне охолодження мамки в корпусі.

Опубліковано

Колись (десь до 2003-го року) Асус справди видризнявся надийнистю (материнок и видеокарт, принаймни). Навить власни биоси випускали (коректовани).

Тепер ж ситуация кардинально зминилася и асус ничим не кращий Gigabyte, обое здешевлени по максимуму. Все залежить вид конкретного виробу - треба читати видгуки в интернети.

Але, коли е альтернатива, я стараюсь брати Gigabyte.

Все вищесказане - моя власна думка :-)

P.S. Щось сервери Gigabyte лежать :) и украинський, и росийський.

The requested URL / was not found on this server.

Apache/2.0.63 (FreeBSD) SVN/1.6.9 mod_python/3.3.1 Python/2.5.5 PHP/5.2.13 mod_fcgid/2.3.5 DAV/2 mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.7e-p1 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.gigabyte.ru Port 80

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...