Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Перепутав, переходиш в іншу команду :0123:

Все набагато краще і простіше - переплутав - стаєш на ворота :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

О, це, Серьога, конструктивно. Підтримую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, це, Серьога, конструктивно. Підтримую.

Да, я такий :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там дивись і ворота переплутав...не в чужі а в свої забив, хоча декому не привикати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Година до гри, які ставки? :)

Чи виграють вони нарешті в нас? Вже десь гру четверту мучать, а все ніяк.

Мій прогноз - наша перемога в 3 м'ячі. :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Година до гри, які ставки? :)

Чи виграють вони нарешті в нас? Вже десь гру четверту мучать, а все ніяк.

Мій прогноз - наша перемога в 3 м'ячі. :closedeyes:

згідний, хіба прийде в світлих футболках 8-9 чоловік ну тоді нічия :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну де там Паша? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру!!!хоча,якщо бути чесним,вона мені сьогодні сподобалась не дуже...в нашій команді немає "командної гри"!!!витягуємо поки за рахунок класу окремих гравців...але так буде не завжди,ще кілька ігор і будемо пихтіти,ось побачите!!!треба з цим щось робити,а не попросту спорити...обговорення гри іде для того,щоб вказати на помилки,а після того зробити правильні висновки!!!перемога-приємно,але повторюю-на класі...ще раз дякую всім за гру!!!

P.S.Вибачайте,якщо щось не так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віталік, ти прав на всі 100000...00000%!!! Не можна робити на зло - ах ви так, то я вам так! Треба робити висновки, що б бути краще.

Ще раз дякую за гру всім. Шкода, що ми не реалізували купу моментів, а так рахунок був би ще більшим. І почали ми грати розбалансовано в захисті, забагато виходів "3 в 1". При виході просто починають "возити", а мені, в свою чергу, не завжди вдається "витягнути" такий м'яч. Прислухайтесь до того, що написав Віталік.

Віталік, якби можна було поставити 100 "дяків", то поставив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за гру, вже більш-менш рівно, але на весь матч нам не вистачає "фізухи" (окремим гравцям, мені в тому числі) + ще й стабільний голкіпер теж суттєва перевага на мою думку. Сьогодні ще й три останніх голи від штанг забили - майстерність.

Хотілось бі трохи менше нервів на полі, бо коли починають заводитись, то й сам заводишся.

З.І. Юра, вибачай нерви, хоча ти й сам настукав мені під коліно в тому моменті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І сьогодні ми підтвердили реноме "інфарктної" команди - за 5 хв. до кінця вирвали перемогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та уже пару ігор пихтимо :angry2:

Хряпс, Юрік відпрацьовуйте більше в півзахисті, відбирайте м'яч. Часто когось не хватає в відборі.

Ну і за сьогодні трохи звиняйте. Заводився трохи, бо хотів кращий пас віддати, інколи вже не міг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хряпс, Юрік відпрацьовуйте більше в півзахисті, відбирайте м'яч. Часто когось не хватає в відборі.

Це точно, Діма. Сьогодні з-за їх статичності було забито 2 голи точно.

Ну і за сьогодні трохи звиняйте. Заводився трохи, бо хотів кращий пас віддати, інколи вже не міг :)

Але 5 гола поклав - :smile-zachot:. Вартий ЛЧ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vect0r, буває. І Ти вибач, я не спеціально, навіть чесно скажу не помітив і не відчув коли зачепив Тебе, тому було неприємно отримати відвертий удар в ногу. Але надалі сподіваюсь так грати не будемо :)

Amid, будемо старатись ;) Вибачай, фізична підготовка нікудишня, треба підтягувати :)

Всім дякс за гру :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за гру!!! Все було файно!!! :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

п.с. недоліки забудем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в залі дуже спекотно! :closedeyes:

при такій жарі, особисто мені, дуже важко бігати.

так шо якщо що - вибачайте!

свою спринтерську пасивність я компенсую Вам вдалими пасами, після яких навіть Юрик забиває..... :lol:.... :ok2:

всім дякую за гру.........

п.с. мужикі! ми ж раніше це вже обговорювали... не потрібно сваритись із-зі всяких дрібниць. воно того не варте... будьте розумнішими і уступіть супернику (Пашок це до тебе) не на корову граємо!!!

якщо що це не я.......:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

свою спринтерську пасивність я компенсую Вам вдалими пасами, після яких навіть Юрик забиває..... :lol:.... :ok2:

І щоб це означало? Хочеш сказати у мене проблеми з реалізацією? На скільки я пам'ятаю це у Тебе така проблема, а я забиваю навіть з Твоїх пасів і віддаю паси з яких інші забивають, а Ти чомусь не можеш. Так що перш ніж таке писати пошукай проблеми в собі ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я все-таки пропоную зробити команди "рендом", тобто на початку обрати двох капітанів і хай ті самі обирають гравців в свої команди. Так буде більш-менш все суб"єктивно і рівномірно по гравціям, бо один тиждень команди рівні, інший трохи ні, а третій ну 3.14здець не йдуть ні в які ворота, та й протистояння будуть не такі нервові і цікавіше грати з різними хлопцями. Плюс до того пропоную програвшим в певний день приносити на наступний раз пляшку води (будь-яку, холодну, просту з крану) щоб всі пили так буде цікавіше і стимул хоч і мінімальний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вже давно так пропонував...:ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля, чого сваритеся? :angry: Обидва хороші...

На рахунок, кого обирати, бо кожен буде намагатись вихопити більш класного гравця. Крім того, не буде взаєморозуміння, і знову ж таки будуть взаємні звинувачення. Команди будуть набиратися не рівноцінні, і після програшу одна з команд буде казати, що вона була апріорі слабкіша. Колись я вже через таке проходив, коли грав з іншими командами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мля, чого сваритеся? :angry: Обидва хороші...

На рахунок, кого обирати, бо кожен буде намагатись вихопити більш класного гравця. Крім того, не буде взаєморозуміння, і знову ж таки будуть взаємні звинувачення. Команди будуть набиратися не рівноцінні, і після програшу одна з команд буде казати, що вона була апріорі слабкіша. Колись я вже через таке проходив, коли грав з іншими командами.

Я повністю згідний з Смітом...нормально ми не поділимось-це факт,і взаєморозуміння теж не буде,так як було вже сказано...ми ж здається награємо склади,чи не так?відразу спадає на думку та ситуація,яка склалася,коли тільки починали грати...тоді стабільні гравці які грали в нашій команді були я і Паша,а у вас був стабільний і сильний склад,ми пихтіли як могли...ми піднімали теж це питання тоді,але всі сказали,що все ок-це наші проблеми...і всім було тоді цікаво грати,а зараз вже не цікаво!!!то у чому проблема скажіть будь-ласка???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого ж нормально не поділитись, якщо кепи по черзі вибирають собі гравців с представлених людей?

Тоді майже кожен раз грали 3 команди, тепер вийшло що дві і наша команда залишилась майже тим же складом тільки замість Сема - Коля, а замість Васі - Діма Фентазі, а у вас с двох інших залишились кращі гравці з вашої команди (Ти, Паша і Юра), а з третьої команди (Саня Сміт, Діма Амід и Андрій Хряпс), ну хоч вбийте мене але я не назви ці зміни рівнозначними, нікого не хочу ображати.

І ще велику різницю є те хто приходить, буває що вилітає один-два гравця з основи і вже не те пальто йде, а так якщо будемо вибирати собі двох капітанів і ділитись, то вони ж не з закритими очима будуть гравців брати і по черзі щоб все було рівномірно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас і так мало зіграності, а як будемо постійно мінятись, то взагалі нічого не буде. Та й Сем з Васьою думаю не на завжди покинув вашу команду ;)

І гра цього разу була не в одні ворота, цілу гру йшли гол в гол, тільки в останні 5 хв нам вдалось вирвати перемогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ж діло і не в тому, що хтось слабкіше, хтось сильніше. Сам процес гри стане цікавішим на мою думку, хоча особисто для мене футбол в пятницю - це шанс відпочити морально після робочого тижня,а з цією тенденцією що зараз вібдувається матчі переходять у нервову рубку, де за кожен гол сперечаються по п"ять хвилин і спорять за кожен вихід м"яча.

Діло ж хазяйське, я запропонував - якщо народ не одобрює, то будемо грати як грали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку хочу подякувати всім за гру,раніше не міг відписати :friday:(з поважної причини)і компютера поряд не було.

По-друге пропоную для зменшення суперечок і конфліктних ситуацій зібратись і обговорити певні правила гри:пробиття штрафних,розіграшу мяча за бокової, фолів і т. д.

По-третє, особисто я проти зміни складу,злагодженості в діях не буде.Пропоную один раз зіграти поділившись сліпим жеребом, а потім відразу після матчу вирішити як далі будем грати.

Чекаю ваших коментарів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...