Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Юра, тим і прикольніше буде грати. Трохи буде "цирку", але все ж таки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Але так не буде ніякої зіграності. Так як кожен звик до іншого гравця команди. От наприклад ми з Віталіком граємо ще з шкільних років і іноді можемо не дивлячись давати один одному паси і вони будуть точні. Хоча останнім часом у нас нема стільки практики як було в шкільні роки і відповідно з'являється "брак" у передачах

ага..........особливо коли ти починаєш грати пятою, та іншими частинами тіла, от в саме ці моменти, як на зло, чомусь паси нідокого не доходять :0164:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага..........особливо коли ти починаєш грати пятою, та іншими частинами тіла, от в саме ці моменти, як на зло, чомусь паси нідокого не доходять :0164:

Буває і таке, але іноді просто шикарно доходять ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

граєм як грали))) інтрига в рахунку всетаки)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

граєм як грали))) інтрига в рахунку всетаки)))

От тільки вирішила прийти подивитись на нові склади команд, а тут ОПА! облом <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lilechka, заради тебе даний експеримент відкладемо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю не варто нічого змінювати. Пів року перемагала наша команда, слідуючі пів року перемагає команда суперника - все справедливо!

Не було Міши, от ми і поступились :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І про м'ячик не забудь, Сергію. :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І про м'ячик не забудь, Сергію. :P

:D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую вcім за чудову гру.

Не все виходило, але була інтрига! З нею набагато цікавіше! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру...хоча сьогодні гра недуже виходила,але ми знову взяли верх над суперником!!!хоча зауважу,що суперник сьогодні зіграв непогано,хоч і поступився.грали сьогодні якось розсіяно,не бачили поля і перетягували,а також виключались з гри...добре,що суперник нам це пробачав!а в цілому все ок,позитивний для нас результат,вітаю своїх колег по команді...так тримати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДУЖЕ ЖАРКО!!! п.с. аж обливало)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також дякую усім за гру! Я сьогодні пустив пару непотрібних голів - 3 шт. Перепрошую!

Сьогодні гра мені не сподобалась, зокрема, з нашої сторони. Правильно Віталік сказав: були якісь розсіяні та не в міру розслаблені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую!

Якщо щось не так -- вибачайте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені гра сподобалась! Не все так як хотілось, але сьогодні ми все ж таки командну гру показали. Не вистачає просто воротаря, ось і виходить, що ледь не кожен удар в рамку воріт завершувався взяттям. Нічого, скоро трішки натренуємось на воротах стояти і виграємо вас :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені гра сподобалась! Не все так як хотілось, але сьогодні ми все ж таки командну гру показали. Не вистачає просто воротаря, ось і виходить, що ледь не кожен удар в рамку воріт завершувався взяттям. Нічого, скоро трішки натренуємось на воротах стояти і виграємо вас :P

От на рахунок кожного удару в рамку не треба, я сьогодні в рамці був непробивним (Майже) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запамя'тав гру Vilana на воротах в 1 таймі,хвилин 15 дійсно не могли пробити воротаря.Щодо гри в цілому - не найкраща гра з тих що я "пам'ятаю",ну а прохід Діми :smile-zachot: !!!

P.S. А м'яч знову виявився занадто круглий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую!

Якщо щось не так -- вибачайте :)

Все було не так...)))))Зате фільм був прикольний!!! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі в першу чергу це вина польових гравців,а не гравця,який стоїть на воротах!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку проведуть турнір з міні-футболу

СЦИЛКА

"Організатори запрошують усіх охочих взяти участь у змаганні. Зареєструвати команду можна, звернувшись за телефоном: (0332) 73-71-27."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як просуваються справи у пошуках майданчика під відкритим небом???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майданчик не проблема, бажання людей і хороша організація!!! і всьо буде файно) :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як просуваються справи у пошуках майданчика під відкритим небом???

Ти запропонував, тобі і карти в руки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на двох можете вже розраховувати

потрібно щоб організатори писали час і місце - де і коли планують грати на вулиці? Чи організаторів немає - є просто бажаючі пограти?

Сьогодні-завтра буде відомо!!!

я взагалі то ,в цій темі, підтримав бажання Ostap87

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж той самий Ostap87 мовчить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...