Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Приносьте паски, замовляю у всіх по кусочку, ну невеликому))))) і по можливості принесу теж декілька роздам))) :smile-zachot:

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сергій, мене завтра не буде.

:_15:

Та ладно, не треба ображатись. :blush:

Гадаю, що наступного разу буду точно. Принаймні, розраховую на це.

Опубліковано

Останні новини з фронту подій -- футбол завтра ВІДМІНЯЄТЬСЯ, у зв'язку з фестивалем капоейро :(

Так що відпочивайте, набирайтесь сил

Опубліковано

Народ, ви де? :blink:

Хочу черговий раз подякувати усім за гру. Я трохи себе емоційно поводив. Паша, вибач, можливо я був трошки не правий.

Пару раз "плуганув", один з яких призвів до голу.

І я бачу, що говорити про те, що не варто сваритись - все одно що об стінку горохом. Тому... Давайте не сваритись, принаймні, по-менше. Ок? :rolleyes:

Опубліковано

Народ, ви де? :blink:

Хочу черговий раз подякувати усім за гру. Я трохи себе емоційно поводив. Паша, вибач, можливо я був трошки не правий.

Пару раз "плуганув", один з яких призвів до голу.

І я бачу, що говорити про те, що не варто сваритись - все одно що об стінку горохом. Тому... Давайте не сваритись, принаймні, по-менше. Ок? :rolleyes:

Хлопці, вибачайте і мені. Проблеми на роботі,я останнім часом сам не свій... Хочу подякувати за гру, нічия це саме той результат який і мав бути по грі.

Воротар повинен підказувати захисникам як краще зіграти, а спірні моменти найкраще обговорювати після футболу за пляшкою пива або чашкою чаю.

Опубліковано

Воротар повинен підказувати захисникам як краще зіграти...

Паша, так я і підказував весь час. Хіба не так?

Опубліковано

Воротар повинен підказувати захисникам як краще зіграти...

Паша, так я і підказував весь час. Хіба не так?

Повністю згідний,та в динамічній грі де рішення потрібно приймати за секунду не все так виходить як хотілося, особливо коли атакує два гравця по флангу - за ким слідкувати чи атакувати гравця який з м'ячем??? в більшості разів покладаєшся на досвід чи інтуїцію як краще зроботи.

Опубліковано

На жаль не зможу бути цей раз на матчі, тож бажаю вам гарної гри,красивих голів,супер сейвів (для Smitha)ну і хай здобуде перемогу сильніший!!! :0044:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...