Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Колись, щоб створити інтригу, говорили, що команда, яка поступилась переможців катає на плечах декілька кіл, наприклад 3 навколо стадіону :)

краще від стадіону до гарнізону :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Колись, щоб створити інтригу, говорили, що команда, яка поступилась переможців катає на плечах декілька кіл, наприклад 3 навколо стадіону :)

краще від стадіону до гарнізону :0123:

якщо й далі так піде, то наступні пости будуть на зразок - хто розноситиме гравців з гарнізону :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок маніжок другій команді найбільше, напевне, говорив я )) Бо особисто мені зручніше було б бачити своїх.

Але ідея з перехідними маніжками набагато цікавіша. Є підтримка.

Smith-у інша мотивація - обмін рукавичками з Vaso. А так як Vaso рукавичок не має, Smith-у треба буде ще краще стояти, щоб своєї екіпіровки не лишитись )))))

За те, щоб 1-2 гривні лишати на розвиток, я теж за. Тим більше, що за декілька місяців ціни у них вернуться у літній режим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith-у інша мотивація - обмін рукавичками з Vaso. А так як Vaso рукавичок не має, Smith-у треба буде ще краще стояти, щоб своєї екіпіровки не лишитись )))))

Ні за що!!! :angry: Рукавиці просякнуті моїм потом і я їх нікому не віддам!!!! А давайте труселями мінятися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, Ви мене вже починаєте лякати. Напевне краще нічим не мінятись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, Ви мене вже починаєте лякати. Напевне краще нічим не мінятись :)

Підтримую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я і без рукавиць нормально себе почуваю :0002:

А якщо чесно то в рукавицях особисто мені не зручно ловити мяч. Хоча бувають моменти коли їх бракує - позаминулої пятниці дісталось великому палцю на правій руці. В понеділок впав на праву руку і знову ж таки йому дісталось :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі в п'ятницю не до цього було, тому інформую зараз. Можливо хто бажає прийняти участь читайте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та жартував я за рукавички, жартував ))

Все ж маніжками пропоную мінятись. І тій команді, яка в ній бігала, прати їх. Щоб Сергій їх постійно не прав.

Коротше, думаю пора уже про якесь заохочення думати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В адреналіні проходять змагання з гімнастики і не відомо чи будемо грати. Сказали, що в п'ятницю передзвонять і скажуть чи будемо грати, тому всіх обдзвонюватиму вже після їх дзвінка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В адреналіні проходять змагання з гімнастики і не відомо чи будемо грати. Сказали, що в п'ятницю передзвонять і скажуть чи будемо грати, тому всіх обдзвонюватиму вже після їх дзвінка!

Я сьогодні мав грати в Адреналіні, але відмінили з-за змагань з гімнастики. Так що не виключено, що і завтра не зіграємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так - не виключено. Потрібно буде хоч на гімнасток сходити подивитись :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цього тижня грати НЕ БУДЕМО! :(

До зустрічі наступного тижня! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жаль. Якраз хотілося побігати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хотілось, але нічого не вдієш! Побігаєм вже наступного тижня, або подивіться на сайті дворового футболу вони завтра повинні в Динамо грати і беруть всіх бажаючих :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До зустрічі :)

А тобі швидко набратись здоров'я :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо можна не на 19.30., а на пізніше. на 21.00., 22.00. домовитись !?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні не можна. Вони поверх футбольного поля поклали мати і так як змагання будуть йти до неділі, то знімати просто них не будуть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому ніхто нічого не пише?) сьодні був в Адреналіні, дівчата пригають, здобувають медалі!!! і зайняли зал!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пишу- дівки - Бомба, пиво з печеною рибкою - також бомба :)

чесно кажучи сьогодні просто зайшов подивитись, так очі розбігались - що вони витворяють - словами не передати :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ ці хлопці зменшили оргвнесок до 500 грн з команди. Не вдається зібрати хоча б 6 команд. Дехто дуже хотів побігати в якихось змаганнях, тому інформую - вони беруть і гравців з яких потім сформують збірну команду, а пропонують таке:

I місце - КУБОК DF ФУТЗАЛ 2011 + медалі + диплом + футзальний м’яч + набор манішок на команду.

II місце - медалі + диплом + набор гетр на команду.

III місце - медалі + диплом .

НАЙКРАЩИЙ БОМБАРДИР – статуетка + диплом.

НАЙКРАЩИЙ ВОРОТАР – статуетка + диплом.

УВАГА!!!

По закінчення турніру, буде обрана збірна Асоціації дворового футболу м. Луцька, яка в майбутньому зіграє товариський міні-турнір з командами АДФ Києва та Чернігова, котрий буде проходити в м. Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зареєструвався і ніодного повідомлення не можу прочитати, пише нема доступу! а за участь, то я би хотів, щоб ми створили команду з внеском в якийсь турнір і грали вже на результат, а не в аматорський! Для прикладу в адреналіні є, платиш за участь а потім є призові місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ ці хлопці зменшили оргвнесок до 500 грн з команди. Не вдається зібрати хоча б 6 команд. Дехто дуже хотів побігати в якихось змаганнях, тому інформую - вони беруть і гравців з яких потім сформують збірну команду, а пропонують таке:

I місце - КУБОК DF ФУТЗАЛ 2011 + медалі + диплом + футзальний м’яч + набор манішок на команду.

II місце - медалі + диплом + набор гетр на команду.

III місце - медалі + диплом .

НАЙКРАЩИЙ БОМБАРДИР – статуетка + диплом.

НАЙКРАЩИЙ ВОРОТАР – статуетка + диплом.

УВАГА!!!

По закінчення турніру, буде обрана збірна Асоціації дворового футболу м. Луцька, яка в майбутньому зіграє товариський міні-турнір з командами АДФ Києва та Чернігова, котрий буде проходити в м. Луцьку.

А ти як ставишся до даного питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...