Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А сьогодні ми відповіли.

Давно не отримував такого задоволення від нашої і своєї гри та від нервування суперника.

Реванш, однако, і по грі, і по рахунку. :smile3:

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хм, тенденція, однако - граєте без мене, Діма, то ви виграєте.

Тепер не знаю - чи ходити мені взагалі на футбол по п'ятницях? :huh:

Опубліковано

ой да ладно, останні як мінімум дві гри були за нами, а сьогодні справді поступились. І хоч гра в моєї команди не заладилась сьогодні, зате було приємно дивитись як виходила гарна гра у суперника. :)

ну і все ж таки я відзначився - забив перший гол як в свої ворота (автогол), так і в ворота суперника, та й пенальті реалізував. Щодо гри, то перший тайм був дуже провальним, в другому ми більш менш зрівняли гру.

Щодо закидів опонентів, скажу так:"Сьогодні тебе, а завтра ти" (перемагаєш ясна річ). Тому до наступної п'ятниці :0002:

P.S. Загалом дякую всім за гру - всі старались як могли! :)

Опубліковано

Хм, тенденція, однако - граєте без мене, Діма, то ви виграєте.

Тепер не знаю - чи ходити мені взагалі на футбол по п'ятницях? :huh:

Та ладно - просто в нас воротніка не було. І хоч справді всі окрім мене добре стояли на воротах, але постійні перестановки не дозволили нам знайти "свою гру" :( та й м'ячик ніяк у ворота не хотів йти - все як не у воротаря, то повз ворота чи в штангу.

Фортуна просто була на стороні суперника, але як то кажуть:"Если фортуна обернулась к Вам копчиком - не розстраивайся, а подстраивайся" :blush:

Опубліковано

Серьога, ти говориш за команду, за яку я не граю. А я маю на увазі команду, за яку я граю постійно. І це не є якісь роздуми про перехід до вашої команди (вона у вас і так укомплектована добре).

Я про тенденції. Е-ех...

Опубліковано

Серьога, ти говориш за команду, за яку я не граю. А я маю на увазі команду, за яку я граю постійно. І це не є якісь роздуми про перехід до вашої команди (вона у вас і так укомплектована добре).

Я про тенденції. Е-ех...

Так от я й кажу, що хоч суперники і грали добре, але програли ми того, що не твоя команда так добре грала, а моя (і я в тому числі) друшляла :blush:

Не було сил вчора бігати і причому не тільки в мене, а й уся команда дуже повільна була, за що й поплатились в першому таймі 2:6. Другий ніби розбігались і скоротили відставання, до 10:12. Але за останні 5 хв пропустили ще 3 мячі.

Але щодо гри, то загалом все правильно - не кожного разу ж вигравати. Раз виграли, раз програли.

Одне можу сказати точно, був би в нас Vaso на воротах, ми б стільки не пропустили :). Так що шановні кіпери менше мови, а більше діла - скоріше повертайтесь в команду і робіть свою роботу - сейви t09021.gif

Опубліковано

Я про тенденції. Е-ех...

Ще один варіант відповіді в стилі Дімона:

Да ты успокойся, я те говорю, я так тыщу раз делал! :D

Опубліковано

Я про тенденції. Е-ех...

Тенденції, сентенції і інше фігня не для нас :)

Ми просто нормально зіграли. А от суперники починають тут: друшляли, бухали. Та ваші проблеми, зрештою.

У мене от три гри трагедія була - нове взуття. Нічого, звикаю :D

Коротше, Smith, повертайся :)

Опубліковано

Так народ в п'ятницю підняли два питання:

Питання №1

Скидатись не по 19, а по 20 грн, а гроші які залишаються використати на "розвиток команди". В принципі я тільки "за". З однієї сторони - мені краще здачу давати, точніше взагалі не давати, а з іншої сторони - справді було б добре купити наприклад новий м'яч, на який за місяців так 4 як раз назбиралося б грошенят. :) Та й на маніжки з часом новішими не стають!

Питання №2

Пролунало питання-пропозиція:"Чому тільки одна команда в маніжках?. Мовляв в маніжках все ж таки гравці обох команди краще бачили один одного".

тут в мене буде дві репліки:

- по-перше, другий комплект маніжок купувався тоді коли ми грали в три команди, тому брались обидва комплекти СВІТЛИХ кольорів з розрахунком, що третя команда буде у власних футболках темного кольору. І на мою думку, якщо гравці обох команд бігатимуть в світло червоних і салатових футболках, то буде ще більше плутанини і якщо вже є бажання, щоб гравці обох команд були в маніжках, то потрібно купувати новий комплекс темного кольору - наприклад темно сині.

- по-друге, є бажаючі носити на гру другий комплект маніжок і прати його? :)

Читаємо, думаємо і пишемо розумні пропозиції чи відгуки :)

Опубліковано

Маніжки другої команди - це їхні проблеми! :g05:

Я за відкладати по пару гривень на новий інвентар.

П.С. Якщо ми ще раз програєм, більше води їм не давай...

Опубліковано

на рахунок 2 грн. - я за! :ok2:

на рахунок манішок - якщо одна команда в манішках, другій не обовязково теж вдівати манішкі, так як розрізнити свого від противника дуже легко.:0011:

Опубліковано

доречі в мене появилась ідея.................

щоб створити якусь інтригу в наших тренуваннях можна зробити наступне.

Всі Ви знаєте, що після першого тайму всі хочуть пити, звичайно норм. води на всіх не вистачає. (під норм. я маю на увазі ту, що приносить Сергій, а не з - під крану :).)

так от, гравці команди, яка програє на наступну зустріч приносять кожен по 0,5 якісної негазованої води.

Результат: і вівці ситі і інтрига в тренуванні...................

Хто підтримує?

Опубліковано

Серьога, згадай - я вже давно пропонував не давати решти по 1-2 грн.? Дійсно, нехай кошти будуть на розвиток команди.

А на рахунок манішок - гадаю, що достатньо одного комплекту. А то одна команда в салатових манішках, а інша - в помаранчевих. Гравці будуть губитись - а кому пас давати, бо в очах рябить. А уявіть, що хтось дальтонік і не розрізняє кольори? Тоді що?

доречі в мене появилась ідея.................

щоб створити якусь інтригу в наших тренуваннях можна зробити наступне.

Всі Ви знаєте, що після першого тайму всі хочуть пити, звичайно норм. води на всіх не вистачає. (під норм. я маю на увазі ту, що приносить Сергій, а не з - під крану :).)

так от, гравці команди, яка програє на наступну зустріч приносять кожен по 0,5 якісної негазованої води.

Результат: і вівці ситі і інтрига в тренуванні...................

Хто підтримує?

А я собі сам з дому ношу.

Проблему просто вирішити: нехай сам кожен з собою носить воду такої кількості та якості, якої він сам собі бажає.

Опубліковано

Smith просто ваша команда забажала грати в маніжках. Тому і тему підняли.

Smith +10 Воду нехай кожен собі сам носить!!!

Опубліковано

Smith просто ваша команда забажала грати в маніжках. Тому і тему підняли.

Чого це раптом? Завжди грали в манішках ви?

Опубліковано

Чого це раптом? Завжди грали в манішках ви?

Ваші також забажали грати в манішках. Так мені Amid казав після гри.

Опубліковано

щоб створити якусь інтригу в наших тренуваннях ...

Колись, щоб створити інтригу, говорили, що команда, яка поступилась переможців катає на плечах декілька кіл, наприклад 3 навколо стадіону :)

В принципі прийнятна пропозиція і в адреналіні поржуть люди, але от хто рондо катає. напевне варто його в свою команду переманити як минулого разу :)

Опубліковано

Сергій стидається брати більше і без здачі, бо думає заклюють як взнають!!! Але я йому казав і всі кажуть, що потрібно брати більше, як виходить, на 1-2грн.,

то дійсно якийсь запас, створимо свій бюджет маленький і буде вже шось, а не думай потім що і куда)))

А все інше, маніжки і вода, як на мене, то другорядне! хочуть маніжки, то давайте зробим їх як кубок, команда-переможець наступну гру грає в маніжках!!!

Як "Жовта майка" лідера на велогонках "Де Італія")))))))))

Опубліковано

Який Сергій сором'язливий? Вілан? :P

Просто не має потреби вже зараз заощаджувати наприклад на маніжки чи мяча, але були такі побажання, що кожного разу буде не помітний гривень чи два і це набагато краще, ніж потім скидатись по 30 грн наприклад. Та й є люди, які приходять один чи два рази зіграти з нами і все, а при такій методиці вони не тільки за гру платитимуть, але й як я писав на розвиток залишатимуть чи якщо хочете "на амортизацію" :)

Щодо того, що маніжки "перехідні" - згоден. Гарна пропозиція. Думаю з наступного разу і започаткуємо цю традицію, а потім обмиємо її :friday: Загалом це справді урізноманітнить трішки гру, а то ми вже звикли хто і в чому бігає :)

Опубліковано

А все інше, маніжки і вода, як на мене, то другорядне! хочуть маніжки, то давайте зробим їх як кубок, команда-переможець наступну гру грає в маніжках!!!

Як "Жовта майка" лідера на велогонках "Де Італія")))))))))

Я точно на рахунок цього вмотивований не буду! :0001:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...