Jump to content

Продам нетбук Asus PC 900

Recommended Posts

Posted

Продам нетбук Asus PC 900. Стан на 5. Чорного кольору! Ціна 1900 грн.

характеристики 8.9" / Cel ULV 353 (0.9GHz) / 1 Gb / 20Gb / LAN / WiFi / Camera / 0.99kg /Black

Экран 8.9" (1024×600)

Процессор Intel Celeron M ULV 353 (0.9 ГГц)

Объем оперативной памяти 1 ГБ

Тип оперативной памяти DDR2

Чипсет Intel i910GML Express

Жесткий диск 20 ГБ SSD

Графический адаптер Intel GMA 900

Сетевые адаптеры WiFi

Дополнительные возможности Camera 1.3Mpix

Разъемы и порты ввода-вывода 3 x USB 2.0 / VGA / RJ-45 / Audio / слоты для карт памяти SD/MMC

Батарея 4-элементный, литий-ионный аккумулятор, до 3 часов.

Габариты (Ш х Г х В) 225×170×20–34 мм

Вес 0.99 кг

Posted

Я якраз свого eee 701 хочу замінити на такий як в тебе, в них розміри по ходу такі ж...

Posted

Ну по-перше - торг ніхто не відміняв! По-друге - бери собі із Харькова, якщо тебе він зацікавив! По-третє в Луцьку ти побачив, якщо сподобався бери, якщо ні то ні, а там ще гратися з пересилками!

Posted

Я якраз свого eee 701 хочу замінити на такий як в тебе, в них розміри по ходу такі ж...

Ага схожі, тільки там у твому діагональ 7'', а тут 9'', а так характеристики схожі!

Posted

Ага схожі, тільки там у твому діагональ 7'', а тут 9'', а так характеристики схожі!

на щот діагоналі то брехня і там і там одинакові

якій чіпсет і соккет у твоє нетбуці ?

SSD на більш обємний можна поміняти ?

Научись гуглити і ти побачиш яка там діагональ - знавець

http://asus.technoportal.ua/laptops/asus-eee-pc/eee_pc_2g_surf.html

Posted

http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=881668

ти спочатку подивись на який апарат я ссилку дав

а потім вже говори хто тут знавець

це ти подивись за які моделі говорять

і
а ти тут все лізеш із своїм Acer-ом. З.І. якщо він тобі так подобається то купляй і н..би людям мозгі :smile3:
Posted

можу сказати пару слів за даний девайс: вирішив я кароч зробити подарунок своїй дівчині довго мучився із вибором ноутбука і тут же на борді знайшов аналогічного апарата. купив і знаєто що, апарат дійсно гідний поваги, зручний, шустрий, не важкий, якісно зібраний одним словом ееежик :ok: . Для навчання їй саме те, про що вона мріяла і мені приємно що сподобалось, і не тільки :hug: З.І. :blush:

• 2 weeks later...
Posted

альооо! продавець...

народ, може хто знає продавця - дайте знати, що хочуть забрати ноута.. чи може вже проданий?? бо ж чекаю відповіді.

Posted

Продам дуже срочно, Роблю велику знижку... Пишіть...

резерв до завтра 12.00. відписав у приват.

Posted

Якшо то той нотік шо був у мене вчора... то красна ціна йому десь 1000грн ) з тим дефектом.

І що ти розумного написав? мастер х.... До тебе якесь діло це має? Флудер! Ціни заганяєш ППЦ 300 грн. за пропайку, знайомий за 20 грн. мені це зробив! Різницю бачиш? А? От сиди там на Глобусі і розводь собі лохів!

Posted

1. Обзиватись не варто :naezd:

2. Знайомий прибрав беди з ССД карти? :) Цікаво як? :blink:

3. То шо він можливо почистив роз"єм живлення (бо за 20грн більше не зробиш - сам роз"єм вартує в 3 рази дорожче) ше не означає, що з відеокарти автоматом пропадуть артефакти ))) Ну і фільтри в тракті живлення ніякий дурень не буде паяти АЖ за 20грн.

Отож, підсумок - нормальна робота вартує нормальних грошей і, відповідно, на неї дається гарантія. Якшо робити тіко так, шоб впарить лоху і шоб воно витримало 3 дня манібека, то да, мона зробить задьошево і без будь-яких гарантій. :0123:

Будуть ще питання - милості прошу сказати то мені в лице) Де мене шукати знаєте. :rolleyes:

Posted

Ти мені скажи - тобі що з цього - це по-перше?

По-друге: нема мені що робити як іти і тебе шукати. Негарно робиш ти що лізеш до мене в тему!

І ще одне - людина користується майже рік цим апаратом і ніяких нарікань не було. Їде за кордон і хоче його нормально продати а такі як ти займаються флудом! і не потрібно мені у темі більше писати. Доросла людина а займаєшся "єрундой". Надалі на твої фрази не буду реагувати.

Posted
Ти мені скажи - тобі що з цього - це по-перше?

На цей ноут чуть не попав мій знайомий ) Ну і тепер ,як наслідок, хочу попередити інших, шоб так само не попали. Вам, базарнікам, мене не зрозуміти - не всьо вимірюється в грошах, є ще таке поняття як репутація і чисто людська порядність.

і хоче його нормально продати а такі як ти займаються флудом!

Хай хоче далі. :) Лохів на світі багато і будь-який баг мона видати за фічу :smile3:

Негарно робиш ти що лізеш до мене в тему!

Тю, а назвать гівно канхветай і старатись його тут впарити, то гарно? :sq_ye:

Posted

Дитсадок іди в яслі! В мене більш додати нічого! Ще раз повторюю всім що на разі цей нетбук вартує 1600 грн.+торг! З ним все в порядку! Хочете беріть, даю манібек щоб потестити!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...