Перейти до змісту

Продам гуртом 7 ноутів стан невідомий.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хто дає манібек на залізо яке невідомо чи робоче чи ні?

Потенційний покупець так само може поміняти щось, а потім повернути.

Або справді скидують по бросовій ціні щоб не возитись або перебраний мотлох.

Кому цікаво - треба їхати дивитись на місце.

Я колись давно так само в Володимирі купив ноут в темну - трохи повозився, але зробив.

та нє це гон брати втьомну незнати шо, та то тупо хатяби 2 дня манібеку дав це вже шось стоїть а так нє того шо можебути шо всі ті ноути насмітнику окажуця і 2500 монабуде запити водою

IBM A30

100% рабочій, с 6 інших людині яка розбираєтьця в залізі запустити 4 мінімум буде нескладно. Я вних не лазив,але якшо на протязі тиждня не продам в такому вигляді як є вони зара і по такій цині,то занесу людині яка робить ноути,заплачу за ремонт і буду продавати як робочі по ринковим цінам.

Опубліковано

Можна і окремо.Ціна 650гр.

За таку ціну цікавість пропала)

там один проц стоіть по ринковим цінам 350 гр,так шо 650 нормальна ціна.

Опубліковано

Еслиб он стартовал то цена былаб другая.

IBM A30 стартует

Скільки буде коштувати IBM A30 з універсальною підзарядкою?

Опубліковано

Якшо ноут не стартує то можливо саме ізза проца) (материнки, пам'яті...) тому в ціну питання можна вкладати виключно матрицю (і то під питанням), тобто за 350 я б ще брався за нього. Всеж ризик надто великий ;)

Опубліковано

Якшо ноут не стартує то можливо саме ізза проца) (материнки, пам'яті...) тому в ціну питання можна вкладати виключно матрицю (і то під питанням), тобто за 350 я б ще брався за нього. Всеж ризик надто великий ;)

матриця 500 гр мінімум коштує по ринковим цінам + оперативка 200гр.Ось тобі і ціна питаня

Опубліковано
Якшо ноут не стартує то можливо саме ізза проца) (материнки, пам'яті...)

Не стартує, то значить всьо крутиться, но нема зображення на матриці і нема ніяких сигналів.

В випадку топікстартера, він вже писав, ноути взагалі ніяк не реагують на кнопку включення. Так шо ні проци ні память тут ні до чого :) Не треба писати фігні, коли не розумієш що пишеш )

матриця 500 гр мінімум коштує по ринковим цінам + оперативка 200гр.Ось тобі і ціна питаня

То якшо матриця на 30 пін ) а якшо на 20 (а саме такі стоять в ноутах типу РІІІ), то вартує вона гривень 100 максимум )

По памяті те ж саме. Якшо там СД-РАМ і його 256Мб, то вартує воно гривень 130-140. Якшо ж там випадково затесався ДДР, то 256Мб вартує 50грн.

Так шо ринок ринку рознь )

Опубліковано
Якшо ноут не стартує то можливо саме ізза проца) (материнки, пам'яті...)

Не стартує, то значить всьо крутиться, но нема зображення на матриці і нема ніяких сигналів.

В випадку топікстартера, він вже писав, ноути взагалі ніяк не реагують на кнопку включення. Так шо ні проци ні память тут ні до чого :) Не треба писати фігні, коли не розумієш що пишеш )

То якшо матриця на 30 пін ) а якшо на 20 (а саме такі стоять в ноутах типу РІІІ), то вартує вона гривень 100 максимум )

По памяті те ж саме. Якшо там СД-РАМ і його 256Мб, то вартує воно гривень 130-140. Якшо ж там випадково затесався ДДР, то 256Мб вартує 50грн.

Так шо ринок ринку рознь )

ZedaZ обговорював Dell 9100. А вньому матриця на 30 пін, такшо ціна матриці в 500 гр реальна.Проц там стоіть Intel Pentium 4 3.2 ГГц ціна його теж 350 гр я мінімум опера DDR-400 (PC-3200) 512 МБ стоіть 125-150 гр.Проста аріфметика порахувати все разом.Виходить цифра 1000 гр,це я не рахував ДВД РВ привода якій коштує так 200гр.Так шо ціна в 650 гр,якшо купляти окремо нормальна.

Опубліковано

Також там стоіть відяха ATI Mobility Radeon 9800 256 МБ. Яка теж шось варта. А сама матриця 17 дюймів 1920 x 1200 WUXGA 16:10 Wi-Fi теж ніхто не відміняв

Опубліковано

скільки просиш за Dell insipron 1100! яб його забрав

позвони мені якщо що на 0978404120

Опубліковано

dell Inspirion 1100 ціна 550 гр якшо купляти окремо.

Опубліковано

dell Inspirion 1100 ціна 550 гр якшо купляти окремо.

зарезервуй. до кінця місяця заберу

а що до нього є

Опубліковано

Резерв знятий.Не вийшло по часу зустрітися с покупцем.

саме так ми з predatorOvol 3 рази виходили на контакт з продавцем а

він весьчас немав змоги продати свій товар. це покрайній мірі не вічливо. якщо завтра буде можл то звяжіться з нами.

Опубліковано

Вибачаюся за затримку.Але я дуже занята людина.Прошу потенційних покуців це мати на увазі.

Опубліковано

Завтра весь день росписаний по годинах.Так шо потенційним покупцям прошу це мати на увазі. Післязавтра є окно с 16 до 17.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...