Перейти до змісту

Чому така несправедливість?

Parfumer

Рекомендовані повідомлення

vampirich, заміть, тут майже ніхто не жаліється на гівняний нет від УТК, Бі-лайнА, навіть, на Аверс рідше гонять і це при тому, що борда ніяким боком до ДГ не стосується... ))

п.с. Помітили, з переходом на безлімітні тарифи та відключенням репутації вже пару місяців майже ніхто не виклав на фтп жодного фільму і не зробив про це тему? ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ixzit, а вот спорим, что ты пойдешь в бан на год? так, ради спору, хочу с ториком пива выпить, а заодно показать, что справедливости нет и не будет, особенно на борде ;)

Будешь тут еще ныть и мычать - лично позабочусь про баньку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тупо задовбую сапорт, а як не помагає довбаю вище.

наверное, был дятлом в прошлой жизни... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п.с. Помітили, з переходом на безлімітні тарифи та відключенням репутації вже пару місяців майже ніхто не виклав на фтп жодного фільму і не зробив про це тему? ))

Темки то є, хоч менше стало. Я тільки в цьому місяці 3 виклала. Так і попит на них теж поменшав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я от не пойму.. І в мене бувають граблі з провайдером. Але я не пишу про те як мені в жизні не везе і як мене обіжають по всіх форумах. А тупо задовбую сапорт, а як не помагає довбаю вище. І помагає. А такі теми на форумі ніфіка якість інтернету нікому не покращать

А ще краще (якщо, звичайно, э можливість), підключитись ще до одного провайдера.:rolleyes: Ось у мене є інет від ДГ і від Білайн. Глючить один - підключаюсь до другого. І ніяких проблем, і нерви в порядку, і саппорту мої дзвінки не надоїдають:)

Ідеальних провайдерів, у яких ніколи не буває ніяких проблем, просто не існує. Навіть якщо там працюють спеціалісти найвищої кваліфікації - завжди може трапитись якийсь форс-мажор у вигляді грози, магнітних бур, чи просто бабці з ножицями, якій спокою не дає прокладений повз її квартиру кабель..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ixzit, а вот спорим, что ты пойдешь в бан на год? так, ради спору, хочу с ториком пива выпить, а заодно показать, что справедливости нет и не будет, особенно на борде ;)

Будешь тут еще ныть и мычать - лично позабочусь про баньку.

Що цей пост означає? Мол подивіться на мене який я весь красунчик, а кого я знаю, а я от пива поп'ю і тебе забанять :)

Чудак тобі вже не 18, пора закінчувати з дитинством.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судя по твоему нытью - тебе лет пять, иди, пожалуйся маме на меня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тупо задовбую сапорт, а як не помагає довбаю вище.

наверное, был дятлом в прошлой жизни... :rolleyes:

дятел птица гордая

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А навіщо викладати якщо є безлімітні тарифні плани і http://rutracker.org/?

І взагалі-то літо на дворі - це теж потрібно враховувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А навіщо викладати якщо є безлімітні тарифні плани і http://rutracker.org/?

Так я про що і говорив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи багато людей що відписались в цій темі навіть і не спробували зрозуміти суть цього топіка. На скільки я розумію, Парфумер просто хотів сказати не те як робить ДГ чи будь який його підрозділ, а просто звернути увагу на роботу адмінів - особливо деяких. Справа в тому що не дивлячись на порушення правил самими адмінами чи юзерами які наближені до адмінів борди/ДГ їхні проступки залишаються без уваги, а пости інших труться а люди баняться.

персольнано для Di. друже ти хамло не обтесане. Ти продовжуеш з себе корчити не зрозуміло кого. Повір що земля кругла і колись нам/вам прийдеться зустрітись - так от бажаю тобі не дрогнуть... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ображені, розслабитесь: банили, банять і будуть банити. вас. а їх нє. а мнє вас не жалко.

А про Ді ти зря так: він обтесане. так вас філігранно ...Карочє, хам з досвідом:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в тому що не дивлячись на порушення правил самими адмінами

Це які правила і хто порушив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

персольнано для Di. друже ти хамло не обтесане. Ти продовжуеш з себе корчити не зрозуміло кого. Повір що земля кругла і колись нам/вам прийдеться зустрітись - так от бажаю тобі не дрогнуть...

grunge27, на особисті образи необов'язково переходити. Десь вже говорилось якщо щось не подобається є кнопка

"Жалоба"
вот туда натискаємо і виражаємо своє фе. імхо
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є кнопка кручє : "Вихід"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от такий самий хаос робиться у нашій державі, просто тут на борді в менших маштабах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от такий самий хаос робиться у нашій державі, просто тут на борді в менших маштабах

а все тому, що писати грамотно не вміють! ганьба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а все тому, що писати грамотно не вміють! ганьба!

ну, на відміну від тебе, я не дуже то і приділяю увагу цьому, а от тобі тільки б когось обісрати. З.І. а сам такий білий і пушистий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А по-моєму тут такі, як ти дехто тут - вже обісрані з"явились, треба просто на це вказати інколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сначала посмотри на следы своих мокасинов, прежде чем судить о недостатках других людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблемы индейцев шерифа не волнуют :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

качаем права, качаем а то трафик скоро закончится (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дайте линк на все права одним архивом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...