MrVes Опубліковано 28 Червня, 2010 в 19:07 #26 Опубліковано 28 Червня, 2010 в 19:07 якраз те, що ти відмовишся відповідати на ті дурнуваті запитання п"яного придурка, його найбільше розізлить, на жаль (((В моєму випадку це тільки спростить вибір подальших дій, а от для жінки навіть нема що порадити окрім повного ігнора.
talja Опубліковано 28 Червня, 2010 в 20:09 #27 Опубліковано 28 Червня, 2010 в 20:09 якраз те, що ти відмовишся відповідати на ті дурнуваті запитання п"яного придурка, його найбільше розізлить, на жаль ((( В моєму випадку це тільки спростить вибір подальших дій, а от для жінки навіть нема що порадити окрім повного ігнора. В цьому випадку мені б хотілось бути чоловіком, бо часто потрапляла в такі ситуації і жоден з чоловіків в громадському транспорті не зробив спроби заступитися. Повний ігнор в переповненому автобусі, не завжди можливий. Думаю, що будь-якій людині не сподобається, коли на питання не відповідають чи просто ігнорують, а коли це неадекватна п"яна людина, то ігнор ще більше її взбісить . Хоча, мабуть, це все-таки це найбільш правильне рішення
Luychi Опубліковано 28 Червня, 2010 в 20:55 #28 Опубліковано 28 Червня, 2010 в 20:55 якраз те, що ти відмовишся відповідати на ті дурнуваті запитання п"яного придурка, його найбільше розізлить, на жаль ((( В моєму випадку це тільки спростить вибір подальших дій, а от для жінки навіть нема що порадити окрім повного ігнора. В цьому випадку мені б хотілось бути чоловіком, бо часто потрапляла в такі ситуації і жоден з чоловіків в громадському транспорті не зробив спроби заступитися. Повний ігнор в переповненому автобусі, не завжди можливий. Думаю, що будь-якій людині не сподобається, коли на питання не відповідають чи просто ігнорують, а коли це неадекватна п"яна людина, то ігнор ще більше її взбісить . Хоча, мабуть, це все-таки це найбільш правильне рішення А я то все потрапляю на жіночок, котрим не подобається то моє говоріння по телефону в маршрутці, то моя дитина, яка бігає по магазину чи кафе. І тітоньки можуть навіть без матюків так до печінок дістати... І то в тверезому вигляді, що особливо ображає...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.