Перейти до змісту

ПРОДАМ ДЁШЕВО КПК HP iPAQ 214

photolutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам (очень дешево)

КПК HP iPAQ 214 Enterprise Handheld в комплекте с:

+ BlueNEXT BN-905GR Bluetooth GPS Receiver

51 Channels Atmel ANTARIS 4 Chipset

+ CompactFlash 16Gb

+ установлены программы для навигации

Состояние хорошее

Описание и характеристики здесь:

http://rozetka.com.ua/ru/products/details/7149/index.html

http://www.handtec.co.uk/product.php/1183/bluenext-bn-905gr-bluetooth-gps-receiver

Цена: 1950грн.

Тел. моб.

(094) 908 16 07

Опубліковано

обмін на і900 8GB не цікавить ?

ой ой шось то я лохонувся не стоїть мій обміну на таке

функції між апаратами суттєво відрізняються

хіба що, якщо з доплатою.

на аукро та й на варшавці (2-ий контейнер від входу в торговий комплекс) він коштує 800 грн в нормальному стані

Опубліковано

люди якщо не вірите то обовязково пройдіться по варшавці там де багато контейнерів з телефонами ви обовязково там його знайдете

до того ш отзиви про цей тел не сильно хороші

і ціну на нього ви поставили космічну навіть з усіма прибамбасами

Опубліковано

і до тогош мій так називаємий смарт ( а в дійсності комунікатор) набагато продуктивніший і сучасніший за твоє туге КПК (і повір мені воно дуже лагає

знаю трьох чоловік з такими апаратами і вони не в восторзі від них і уже давним-давно їх збули подалі)

Опубліковано

http://uk.wikipedia.org/wiki/Смартфон

В даний час не існує чіткого розмежування між смартфонами і комунікаторами, оскільки функціональність обох класів пристроїв приблизно однакова. Різні експерти і виробники по різному трактують ці терміни. Часто застосовується так званий «історичний підхід», який полягає в наступному: якщо пристрій веде свій родовід від КПК - то це комунікатор, а якщо від мобільних телефонів - то це смартфон.

так називаємий смарт це і є комунікатор.. а так називаємий комунікатор це той же самий смарт :)

Опубліковано

ось хто тут дійсно не шарить то це ти ( як ти можеш комунікатор смартом називати , якби у твоєму кпк була радіочасть з GSM модулем то це тоже би був смарт?) і до твоєї уваги комунікатор набагато кращий кпк тому що виконує усі функції кпк та ще й має телефонну частину і в технічному плані побудови кпк ні чим не відрізняється від кпк він навіть кращий тому що додатково можна ще й дзвонити і має він більше комунікацій.

(І моя тобі порада якщо тобі не тяжко і якщо проживаєш в Україні то вивчи будь-ласка українську мову бо цей російсько-український суржик чесно скажу відкрито уже задовбує розмовляєш неначе з ослом)

Опубліковано

шановний топікстартер, я вас не обзивав, я навпаки намагався для sanches пояснити що в пості №7 некоректно настоювати що його пристрій зветься саме комунікатором а не смартом.

це раз. два - до Вашого кпк я ніяких претензій не маю.

а три - "под шось там лєзть сюда" це тим більше явно не домене, так як то був перший мій пост в цій темі

з.і. про ізучай вікіпєдію - покажи де саме я писав щось про кпк?

в мене проскакували лише слова смарт і комунікатор...

Опубліковано

http://uk.wikipedia.org/wiki/Смартфон

В даний час не існує чіткого розмежування між смартфонами і комунікаторами, оскільки функціональність обох класів пристроїв приблизно однакова. Різні експерти і виробники по різному трактують ці терміни. Часто застосовується так званий «історичний підхід», який полягає в наступному: якщо пристрій веде свій родовід від КПК - то це комунікатор, а якщо від мобільних телефонів - то це смартфон.

так називаємий смарт це і є комунікатор.. а так називаємий комунікатор це той же самий смарт :)

Смарт - это КПК ПЛЮС звонилка.................а КПК - это просто КПК......товарищ....ты уже подза..еб..л лезть сюда.......пропади уж наконец-то ЗНАТОК хр-ов

якшо стої вінда професіонал або класік і є підтримка сенсорного вводу інформації то це 100% комунікатор, і до твоєї уваги у всьому світі принято вважати смартом апарати тільки з Symbian, Palm, та Windows Mobile Smartfone Edition.

Опубліковано

допобачення нема з кім тут говорити, автор теми взагалі повний тормоз що навіть слів не розуміє

і шарить в техніці ну дуже дуже дуже добре що комунікатор смартом називає

то хай в останній раз скаже як із нокіївського смарта може получитись кпк якщо той Symbian навіть четвертину функцій WM Pro взагалі не виконує.

Ви мене більше тут не побачите !!! бувайте здорові !!!!

Опубліковано

от мені цікаво, а чи не варто в темах по продажі заборонити людям не зацікавленим в покупці/продажі писати свою "авторитетну" думку?

таке зуcтрічається останнім часом дуже часто і в багатьох темах, від чого бажання розміщувати свої оголошення дуже зменшується. У зв’язку з цим дуже велике прохання до модераторів, не заохочуйте своєю бездіяльністю такий антипродажний процес обгаджування чужих товарів.

А любителям пописати в чужих темах гадості про товар я рекомендую проснутись одного дня ранесенько, і піти на будь-який базар, стати біля контейнера і почати вживу поганити товар в очі і покупцю і продавцю. І тоді, чесне слово, я сам принесу Вам в лікарню апельсини за Вашу сміливість. А тут користуючись безнаказанністю цього робити не потрібно, це не приносить ніякого толку ні Вам ні будь-кому іншому.

P.S. Прошу вибачення у автора за те, що пишу не по темі продаж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...