Перейти до змісту

куплю тюнер SkyStar

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а тебе какой 1-й, 2-й, 3-й или уже с HD?

А вони всі можуть приймати HD, точніше їм пофігу, декодування всеодно робить комп :) інша справа що вони приймають тільки DVB-S стандарт, в якому HD вже майже не транслюють.

Oli зайди в Ратекс що на старому ринку, в них були СкайСтар 3 може ще щось осталось, чи б/у завалялось.

Опубліковано

куплю спутниковый тюнер.

предложения в тему...

хорошо было бы 3.

они с пультами бывают?

Опубліковано

Є SkyStar 2

(коробка, плата, пульт Д\У, інфракрасний датчик на СОМ порт, диск)

125 гр.

це пульт в комплекті був?

стан? скільки прослужив? причина продажу?

взяв би, але у мене монітор HD

Опубліковано

Є SkyStar 2

125 гр.

яка саме версія? 2.6B, 2.6C, 2.6D ???

Опубліковано

А вони всі можуть приймати HD, точніше їм пофігу, декодування всеодно робить комп :) інша справа що вони приймають тільки DVB-S стандарт, в якому HD вже майже не транслюють.

Oli зайди в Ратекс що на старому ринку, в них були СкайСтар 3 може ще щось осталось, чи б/у завалялось.

SkyStar3 принимает DVBS-2...

а где это? подробней...

Опубліковано

Є SkyStar 2

125 гр.

посмотри ПС пожалуйста!!!

предложение ище в силе, предлагайте. желательно б/у

Опубліковано

SkyStar3 принимает DVBS-2...

а где это? подробней...

SkyStar3 неприймає DVBS-2, із технотрендів вміють приймати тільки TT-budget S2 - 1600 TT-budget S2 - 3200

Ратекс це магазин біля старого ринку, по бившій вулиці Мєдвєдіва, якшо йти від ринку то справа, здається, третій магазинчик. Там ще реклама супутникового ТВ вісить і віасата.

Опубліковано

В мене валяєтся

MODEL: SKYSTAR 2

P/N: 92105 - 200003

REV: 2.6C

робоча, чи так на запчастини?

Опубліковано

В мене валяєтся

робоча, чи так на запчастини?

робочу звичайно!

В мене валяєтся

40 грн

я так розумію непрацююча???

Опубліковано

Рекомендую Sky Star S2 від Technisat - напевно найдоступніший (по ціні) PCI DVB-S2 тюнер - налаштовуєш HD-канали на 36 градусі або на 9 - і насолоджуєшся...

Ціна девайса орієнтовно 56у.о.

Опубліковано

Рекомендую Sky Star S2 від Technisat - напевно найдоступніший (по ціні) PCI DVB-S2 тюнер - налаштовуєш HD-канали на 36 градусі або на 9 - і насолоджуєшся...

це ти продаєш чи десь можна придбати в Волинській області? бо щось скільки питався ніде нема з форматом DVB-S2 ,ще не можуть розпродати з DVB-S форматом

Опубліковано

це ти продаєш чи десь можна придбати в Волинській області? бо щось скільки питався ніде нема з форматом DVB-S2 ,ще не можуть розпродати з DVB-S форматом

Сам довго їх шукав де дістати...

Так, продаю.

Опубліковано

Так, продаю.

то ти свою б/у продаєш чи нові ? і точніше будь-ласка ціну.

Опубліковано

Так, продаю.

то ти свою б/у продаєш чи нові ? і точніше будь-ласка ціну.

Не свою (своєю користуюся - і всім тому рекомендую), а нову - ціна як вже і казав - 56у.о.

Опубліковано

goranchik це я у тебе запитував у Фуршеті? мені там теж пропонували

В мене валяєтся

40 грн

Скоріш за все працює

нема коли попробувати

Якщо з пультом, то забираю

Звідки він там взявся :)

забираю я цю карточку!!! 097-86-64-769

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...